Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nerad to říkám, ale to, jak se tady máme, je náš problém. Republiku vedli naši lidé, spoustu firem vytunelovali naši lidé. Do EU jsme vstoupili dobrovolně. Buzeraci na pracovištích vytvářejí většinou naši lidé. Problémy v politice dělají naši lidé.
    Nemáme-li národní hrdost, tak se z nás stává to, kým jsme - montážní země plná zamindrákovaných lidí bez skutečné osobní hrdosti. Pak už nám zbývá jenom reptání a reptání...
  • Řekl bych, že Češi si zřejmě zachovali ještě špetku zdravého selského rozumu. A tak vidí, že Evropu ovládá německá kancléřka, že z EU se stal nepřehledný kolos různých bruselských trafik pro poslušné politiky, který se snaží ovlivnit i to, kolikrát denně má jít normoobčan na WC. Češi vidí i to, že EU je ve vleku USA, sama neschopna uhájit a ubránit své zájmy a vždy se nechá zatáhnout to vojenských operací, které ohrožují nejvíce ji. EU dokonce dnes nedokáže vdorovat ani Turecku svému odvěkému agresivnímu nepříteli a klaní se před ním jako před svým vládcem. EU se stalo slabou, podlézavou, hyperpoliticky korektní organizací, která si troufá použít zbytky své síly jen proti svým vlastním občanům. Proto to rozčarování Čechů, kteří měli o EU zcela jiné představy, neý je dnešní realita.
    • "EU se stalo slabou, podlézavou, hyperpoliticky korektní organizací, která si troufá použít zbytky své síly jen proti svým vlastním občanům." - tak pod tohle se 100% podepisuju, přesné a výstižné. A současná nespokojenost Čechů? - inu, s totalitními praktikami máme prostě tolik zkušeností, že jsme na ně extrémně hákliví...
    • Je potřeba aby Evropu ovládal náš vůdce Putin. Potom brblat přestanete.
      • lepší Putin než šílená Merkelice s Junckerem.
        • Jistě, ruskej fašoune.
          • Na víc se nezmůžeš?
  • Jakože vlivný bruselský server? Je to US organizace. Ať si pindaj ty svoje kecy, koho to tu zajímá? Zahraniční média (= vlastněná zahraničními vlastníky) nám tady v ČR už léta kydají na hlavu sr.čky o nás. Natáčí se film typu Protektor - čistě propagandistický film, jací jsme my Češi/Moravaé/Slováci sr.či (zatímco ti Vyvolení jsou fajn a Hrdinové).
    Zakončím parafrázi na klasika: Mediální prostituti všech zemí - vyližte si pr.el.
  • Rok po bezprecedentním a bezohledném zásahu party pod vedením Ing. Miroslava Singra, Ph.D., guvernéra ČNB, přišel čas se podívat na výsledky pokusu těchto ekonomických teoretiků na deseti milionech obyvatel ČR. Ekonomika sice nastartovala. Nastartovala spíše navzdory tomu, jak nás a české firmy poškodili dovedové z ČNB, když prostě ze dne na den okradli všechny firmy vlastněné českým kapitálem a všechny občany státu o 8 až 10 % jejich majetku. Kupní síla a tím životní úroveň obyvatel ČR klesla po tomto zásahu o čtyři místa až na 26. místo v Evropě. Až za Slovensko. Přestože žádná z okolních postkomunistických zemí útok na svoji měnu neudělala, růst jejich ekonomiky je vyšší než v ČR. Přestože na Slovensku a v Polsku probíhá deflace a už tak nízké ceny vůči cenám v ČR klesají (ona slavná ekonomická turistika obyvatel ČR k nim to dokazuje), žádné otřesy tyto ekonomiky nezaznamenaly. Naopak rostou, a to mimo jiné tím, že se zvyšuje kupní síla obyvatel. Skutečný a reálný kurz koruny vůči euru je 18Kč / 1 €. Mohli by pomoci rozumní lidé. Jenže u nás svolává „pobouřený lid“ demonstraci proti prezidentovi za to, že mluví sprostě. A v čele stojí aktivista, frontmen skupiny The Prostitutes. Už podle názvu kapely je to „ten pravej“. Že občany někdo drze okrádá a chystá se v tom pokračovat, to je jim asi jedno.
    • Dobře napsáno,dá se přidat i několik dalších postřehů,průzkumové agentury pracují v 99% v Praze,dále se čechům nelíbí nekonečné tahanice se soudy, úřady, jedna kategorie lidí může téměř vše, ale 75% lidí nemůže prakticky nic a konstatování různých komisí z EU to jen dokresluje,například jedna komise EU konstatovala, že jsme chudá země,kde 100 tisíc dětí ve školách nemá na obědy,dále jen pohled na až třetinové platy a důchody není rovněž povzbudivý faktor,rovněž důležitá rozhodnutí jako bylo rozdělení Československa nikdo s nikým nekonzultoval,třeba referendem,stačil jeden podpis ekonomického čáryfuka a bylo po Československu, bylo by toho daleko a daleko víc a to také příspívá ke spokojenosti obyvatel ČR.
    • lrkfa
      Proste jarmulkar, ale doma v Izraeli by si takovy experiment nedovolili !
    • ... je prokázáno, že tapetuje jenom primitiv, balíku :)))
      • To Ti tvé IQ víc nedovolí? To se pak nedivím, že se takhle o Česku ve světě mluví.
        • ... zaskočil jsi mě, že znáš zkratku IQ, s tebou diskutovat nebudu, jsi podprůměrný vů* :)))
      • jo tak to sedí.Ty vyhlášený prasič stránek, obecní fracek tady jako naděluje rozumy? Ti hrabe lopato, ne?
        • bijec > vyhlášené čuně
          • ... to tebe nikdo nezná, moulo :)))
  • Prasata ve chlévě se taky mají dobře. Nic ji nechybí a třeba ani počasí venku se jich netýká. Ekonomika (tuk) jim roste , takže je vše v pořádku.
    I lidi ve Francii nebo Belgii se měli dobře , jenže to zaspali. *12*
  • Zas jen špínu na Čechy.

    "Protimuslimská strana pravděpodobně získá v podzimních komunálních volbách křesla na radnicích i přesto, že v zemi žije jen 0,1 procenta muslimů."
    .
    A kolik lidí má třeba pojištěnu svoji nemovitost proti požáru, aniž někdy vyhořeli? Jsou to hlupáci, že?
    Poslední dobou mám pocit, že slovo "prevence" nic neříká ani sluníčkářům, ani pisálkům.
  • Mame se dobře a proto k nám do čech nikdo nechce.
    • ... mezi ňoumy jako ty by chodil jenom blázen :)))
      • tak od parchanta své zparchantělá matky to tedy moc sedí. Mazej zas do žumpy mezi svoje!
  • lrkfa
    Ty Vlamove s Valony maji tedy starosti. Uz konvertovali k islamu ? :-))
  • tato smečka novinářských šmudlů je schopna publikovat všechno jen aby byli vidět.Je fakt že se i u nás najdou podržtaškové kteří tady tyhle bezvýznamné šmudly přetisknou.No nevoní jim v Bruselu že tady jsme jednotni co do přijímání a "začleňování" přivandrovalců do společnosti.Naše priority jsou především je odehnat, když tady už vniknou tak je co nejdříve vyfičet ... A těm co by tady chtěli parazitovat stůj co stůj jejich pobyt znepříjemnit.Tady nejme v DDR.Parazita tady živit nebudeme.Je jasné ty "politico" ?
  • Proč je těžké zjistit co občanovi ČR vadí na EU?
    Zamyslel se onen pisálek nad tím jak EU funguje? Připomínám jen některé naprosto zbytečné funkce a zájmy EU:
    - třeba to jak má být křivý banán, kolik soli má být v tradičním bavorském slaném preclíku, dotace výzkumu života koz, pokus založit ústav pro záznam a výzkum historie EU, dotace zemědělcům které se liší podle toho která země si více vyřvala (tedy ne od hektaru a bonity půdy), nebo 24 000 slov coby předpis o zelí a podobné projekty a předpisy které přišli na miliony a žádný občan z toho nemá užitku kdyby jen za euro.
    - Naproti těmto nesmyslům stojí neschopnost zemí EU dodržovat a vymáhat plnění mezinárodních smluv (Lisabon, Mastrikt, Dublin) ať už jde o míru zadlužování, nebo nakládání s ilegálama a nebo ostrahou vnější hranice EU apod.
    Je spousta toho co má z pohledu občana EU vyšší prioritu a neřeší se - dotklo by se to něčích zájmů - a proti tomu stojí utrácení peněz za výzkumy, projekty nebo neřízení která v reálu nemají opodstatnění a mnohdy nejdou splnit - např. křivost banánu.
    Brusel si může zvýšit popularitu pouze tím, že začne jednat s péčí řádného hospodáře, bez ohledu na velikost té které země pro všechny spravedlivě. Tím, že bude podporovat zájmy všech států a nebude jim upírat národní identitu nebo dokonce vnucovat to jak se mají postavit k tomu či jinému tématu. A už vůbec by neměl jakkoliv omezovat vnitřní politiku, národní cítění a kulturní hodnoty jednotlivých států.
    • Škoda času to číst. Jen dodám, že pisatel asi netuší, že existují mezinárodní normy a existovaly ještě pře vznikem EU a ty stanoví vlastnosti výrobků. U těch banánů je jejich kvalita vyjádřena právě křivostí. Ty hodně křivé jsou méně kvalitní. Jejich kvalitu lze snadno vyjádřit právě tou křivostí. To ale pisatel zjevně nechápe.
    • ty si myslíš někdo investuje svůj čas číst ty tvoje slátaniny ?? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit