Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volím svobodni.cz . Odtud vane svěží vánek svobody, demokracie a prosperity na rozdíl od všech co tu byli a jsou. Navíc mají dlouhodobě konzistentní názory a postoje.
    • s Klausem a Bobošíkovou vane akorát zatuchlý smrad z Pankráce.
      • Víš,že Churchil byl synem Jacka Rozparovče *1*
        • pokud by to byla pravda, tak ty jsi syn Propisky Klause.
  • Základní - Ústavní právo - svoboda projevu, svobodné volby v roce 2010 - podvod na voliče, a jak to bude v roce 2013 ?
    Svoboda projevu je spolu s volebním právem nejdůležitější politické právo. Bez svobody projevu není možná demokracie. viz : http://iuridictum.pecina.cz/w/Volby
    A co na To Ústava ???
    Článek 27 (1) Poslance ani senátora nelze postihnout pro hlasování v Poslanecké sněmovně nebo Senátu nebo jejich orgánech. (2) Za projevy učiněné v Poslanecké sněmovně nebo Senátu nebo v jejich orgánech nelze poslance nebo senátora trestně stíhat. Poslanec nebo senátor podléhá jen disciplinární pravomoci komory jejímž je členem. (3) Za přestupky poslanec nebo senátor podléhá jen disciplinární pravomoci komory, jejímž je členem, pokud zákon nestanoví jinak.
    Text slibu poslance podle Ústavy ČR zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí."
    A jakou cenu a jak je zaručena svoboda projevu a jeho dodržování v kapitalistickém režimu podle představ VV zde : Smlouva o úpravě vzájemných vztahů politické strany a kandidáta politické strany pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky konané v roce zde: 2010 http://aktualne.centrum.cz/domaci/volby/lide/clanek.phtml?id=669253
    A názor soudu na obdobný případ - viz USNESENÍ 4 Tdo 1352/2007 Nejvyšší soudu v Brně V Brně ze dne 19. prosince 2007 - Obstarávání věcí obecného zájmu vymezuje právní praxe jako obstarávání všech úkolů, na jejichž plnění má zájem celá společnost nebo alespoň větší skupina občanů (viz rozhodnutí Nejvyššího soudu ČSR 11 Tz 25/86 z 24. 6. 1986, publ. pod č. 32/1987 SbRt.). Zájem na dodržení pravidel volné soutěže politických stran a tím i na respektování výsledků voleb bezpochyby věcí obecného zájmu je a to za všech okolností. V opačném případě by výsledky hlasování voličů postrádaly význam, mandáty získané ve volbách by se staly předmětem obchodu ovládaného nikoli volnou soutěží politických stran respektujících základní demokratické principy, ale zákulisní poptávkou po mandátech.
    Dodatek: předpokládám, že zejména strany vzniklé z Občanského Fóra po roce 1989, možná i napříč politickým spektrem v ČR mají obdobné, bohužel nezveřejněné smlouvy. Voliči nechť si udělají obrázek o svobodných volbách a demokracii v takto nastaveném volebním systému sami...
  • Nově ( a také malé ) strany jsou tím největším neštěstím, i kdyby měli zkušenosti z komunálních funkcí... Cožpak vám, lidičky nestačila ODA, US, Zelení, VV a LIDEM abyste neprohlédli. Holt tupost v mozku se vymátit nedá !!! Co asi myslíte, že jsou to géniové, či kdo ??? Akorát se budou pořád hádat a nedohodnou se na ničem a když, tak to bude ptákovina non plus ultra. Pročpak asi myslíte, že v USA si drží jen dvě velké strany aostatní pidistraničky tam znamenají akorát hovínka u cesty ??? Vědí proč !!! Potřeba je jedna či dvšě velké strany, ale s poctivými lidmi, což je prívě to, co schází jak ODS, TOP 09 i ČSSD. Jediní strana s dobrými lidmi je tady KSČM a tu zuřivě všechny tři jmenovamé odmítají. Babiš ??? Ten ukradne i Slunce nad hlavou !!!
    • jenže ODSa TOP09 tady zavedla pokus na lidech a schválila církevní restituce a s tím nemá ČSSD nic společného a sami komunisti bez ní nic nedokáží prosadit, aby se lidem žilo lépe. Babiš je nové VV.
  • Nevím kdo to chce,ale mě postačila jako vzor Karolína Pík bývalá komunální poltička a jsem navždy vyléčená,jak z nových stran tak z komunálních politiků
  • PRÁZDNOU OBÁLKU. V současném stavu není možno demokraticky a svobodně volit kvalitu. A než opakovaný hnůj, to raději NIC.
  • Ve světě je známo,že nejlepší je volit i ty nejlepší dvě volební období.Jsou vyjímky jako např.Merklová,ale to je žena na úrovni ,na kterou tady u nás nemá ani jeden chlap či žena.Jednu tady znám,ale té je již přes 80,velká škoda.To co se tam cpe jsou pouze korytáři,kteří vám naslibuji modré z nebe.U nás je tady profláknutých ksichtů a drze nám slibovat,že to teď půjde a já se ptám :proč to nešlo dosud,když byl ještě blahobyt pro 99% národa?Uvědomují si tady ty písálkové co mladých schopných lidí odchází do zahraničí?Myslím,že daleko víc než po okupaci státy VS .Určitě jděte k volbám a nevolte to co tady totálně selhalo za 24 let.Jinak se z toho nedostanem a bude hůř a nezústane tady nikdo,kdo to bude platiti.Nevím zda není již pozdě,jestli parcelizace tohoto státu již nezačala?Mám tady oprávněný pocit,že jsem tady omylem.Naši lidé na ÚP a cizáci okupují pracovní místa i velmi lukrativní.
  • Jestli nové strany jako Babiš, Bobo a strana pana prezidenta jsou to pravé ořechové, určitě ne.Jsou nevolitelní
    • přesně tak, jsou to další bolševici do politiky *3*
  • Nechtějí nové strany ale stranu nejlepší bez průšvihů a to je KSČM!!
  • Voliči typu Pepek Vyskoč půjdou zcela určitě volit KSČM,ČSSD,nebo Zemanovce.Oni totiž velmi rádi vzpomínají na časy totality,kdy dělali placené informátory,a za to ještě v dnešní době berou mnohatisícové příplatky k důchodu. *12* *12* *12* *12* *12*
    • bolševik promluvil, všude hrozí, na rozdíl od jeho sekty ODS, totalita.
  • tento průzkum má jen manipulací nasměrovat trubky, aby volily estébáka Babiše, soudružku Klausovou Bobošíkovou atd, takže tím pádem vše by mělo zůstat při starém. A zloději budou mít opět volné ruce. Lidi jděte k volbám a nedejte na modré průzkumy a volte strany nalevo, ty v pravo jsou jen přebarvení estébáci. Všechno tohle svinstvo přišlo 7 letým vládnutím ODS, TOP09 a jejich odnožemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit