Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidíte... A já nemám zase vůbec nic, takže jim kazím průměr :-D . Nemyslím si, že se u mě něco v dohledné době změní a začnu investovat do bitcoinů. Větší smysl mi dávají reálné investice do půjček , při kterých vydělám a ještě pomůžu lidem, kteří to potřebují :-) .

  • tomasperny

    Za mě naprosto zbytečně, protože co si budeme povídat, ty BTC už dávno nejsou tak lukrativní, jako byly. Spousta lidí na tom vylétla, myslela si, že ve 25 letech bez pracovních zkušeností budou rentiéři a spousta lidí je v tom podporovala a tvořila tady to podhoubí.  Jako nechci být zlý, užili si život, ale leckteré externí call centrum na ně už čeká.

  • Diwa

    Copak to bude asi za lidi co ony bitcoiny mají ? Asi obyčejní dělníci z fabrik to nebudou.....

    • Ano dneska je investování (je jedno jestli kryptony či akcie) pro všechny a nepotřebujete dokonce žádné hluboké znalosti aby člověk mohl dosahovat zisku.  Je zde několik možností přímo od bank, investičních společností ale také a to se mi líbí asi nejvíce je česká investiční a vzdělávací platforma za kterou stojí profesionálové která umí vyhodnocovat me portfolio, ukazuje mi které z akcii muži koupit pod cenou, poskytuje tipy k nákupu a prodeji s detailní analýzou od profesionálů založenou na datech. 

      Ovšem má to i stinnou stránku, že existuje spousta podvodů kde někomu svěříte peníze a už je nikdy nevidíte. A to je opět důvod proč preferuji mít osobní investiční účet u banky, investice provádět na přímo a pouze čerpat analýzy akcií a investiční tipy ze zdrojů kterým důvěřuji.

    • Mohou i oni. nebo mladí, kteří se více vyznají. V dnešní době to není složité nakoupit. Návodů na internetu je dost. Zkuste to. 

  • To jako mají seznam všech Čechů a počet bitcoinů, které vlastní? Řekl bych, že to dost dobře není reálné.

  • A?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit