Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když není rozhodující národnost ale občanství a všichni máme prý všechny geny, tak se připojíme k Rusku a budeme mít po starosti. Levný plyn, armáda která nás ochrání......ovšem ty by ses asi Sajmone raději připojil k Němcům že....přece jen ty henlainovské kořeny a tvůj špatně skrývaný obdiv k Nacismu.....ale můžeš se vystěhovat když se ti tu mezi náma nelíbí, nikdo tě nedrží..... *6*
  • Na to "slovanství" si hráli někteří v 19.století. Např. "počeštěný" Slovák Ján Kollár napsal ve své básni Slávy dcera, že prý "všichni jedné matky slovanské jsme děti" a také že prý "Rusko je mhutné dubisko a my jsme jednou z jeho větví.". Nevěděl ovšem, že to "dubisko" je prolezlé červotočem a má uhnilé kořeny.

    Ve skutečnosti není rozhodující "národnost", ale občanství.

    Podle genetického průzkumu se ukázalo, že obyvatelé ČR mají v průměru jenom asi třetinu slovanských genů. Zbytek tvoří geny germánské, keltské, francké, románské. *3*

    A v tom CCCP zas tak moc "slovanů" není. Ta turko-tatarská a jiná mentalita je tam dost silně zastoupená.
  • a propaganda s oblibou překrucuje fakta a tvrdí, že prý Moravané jsou údajně "Češi" a nejraději by to tvrdili i o Slovácích, ti se ovšem těmto dezinformacím bránili. Ovšem každý člověk je povinen respektovat národnost a právo na sebeurčení každého národa. Tedy i Vy a kdokoli jiný musíte respektovat že existují Moravané a Slováci (a netvrdit o nich arogantně že prý jsou údajně Češi). V opačném případě bych já a kdokoli jiný měl stejné právo tvrdit že vy nejste Čech nýbrž Němec a svým schvalováním atentátu na Heydricha jste spáchal zradu. CHÁPETE O ČEM MLUVÍM???? Musíte Vy a ostatní respektovat jiné národnosti a nepovažovat sebe za pupek světa.
  • Vtipný postřeh.
  • já Kremlu věřím, jsou to naši bratři slované
  • Zajímavé, a proto si Češi zvolili do PS a na hrad smečku Putlerových kolaborantů. Stačilo jen pár keců, že se o lidi postarají a "bude líp".
  • Pane, v tomto máte samozřejmě pravdu. Byli to kluci z Moravy a ze Slovenska. Pokud bych tušil, že bude někdo rozlišovat i původ těchto československých hrdinů podle místa narození, vyhledal bych někoho z Čech.
  • Soudruhu, snažíš se být vtipný?
  • Ty jsi sprostý bolševický nok a měj se na pozoru, abys náhodou od kolemjdoucího demokraticky nedostal za vyučenou.
  • vážený ABC vám zrovna nevyšel. *3* To jste se střelil do vlastní nohy
    Jozef Gabčík – narozen 8. dubna 1912 v Poluvsie na Slovensku
    Jan Kubiš – narozen 24. června 1913 v Dolních Vilémovicích na Moravě
    Josef Valčík – narozen 2. listopadu 1914 ve Smolině u Valašských Klobúk na Moravě
    Adolf Opálka – narozen 4. ledna 1915 v Rešicích na Moravě
    Josef Bublík – narozen 12. února 1920 v Bánově na Moravě
    Jan Hrubý – narozen 4. března 1915 v Kunovicích na Moravě
    Jaroslav Švarc – narozen 11. května 1914 ve Velkém Újezdě na Moravě
    A odkud byl zrádce Karel Čurda?-narozen 10 října 1911 ve Staré Hlíně v Čechách
  • havloidní zblitku chápu tě , máš malé přirození , hnusné auto domácí výroby, hnusnou starou a v práci úspěšného šéfa co jezdí Mercedesem.. a to nassere , vid ?
  • Pan Jarmil tu udělal striptýz svého duševního rozpoložení. Nemá cenu tyto individua vůbec ani politovat. Neznám, nemůžu soudit zpackaný život jedince když ani nevím kdo se na něm podepsal,že? *1*
  • Jarmile, Jarmile, jsi vedle jak ta jedle. Ty ale všechno víš, všechno znáš, o sobě vůbec nepochybuješ, že ? Ty fakt zamindrákovaný přizdisráč nejsi, ty budeš určitě hrdina.
  • ABC -k čemu zabili Heindricha...k ničemu ...zbabělý počin kolaborantské , narcistické benešovi kliky,zahynulo tisíce nevinných lidí....a tomu se máme obdivovat , vy jste se pomátl na rozumu , asi syn miliconáře a estébáka....či havloidní zvratek ???
  • Pane, nemůžete přece soudit všechny podle Moravce, Teličky, Sobotky nebo možná i sebe. Vzpomeňte si třeba na kluky, co utratili Heidricha.
  • češi jsou banda zamindrákovanej přizdisráčů , která nikdy nic nedokázala krom udávání a kolaborování s Němce, Rusákem a nyní s Bruselem...hanba , nic než hanba...
  • Paroubek něco povídal o Marťanech tak uvidíme :D
  • Nevím jak ostatní, ale já jsem snad jednu dobu věřil jedné konspirační teorii. A to sice té Havlově, že už nebudeme přívěškem žádného vojenského paktu a že v naší společnosti zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí atd. atd. Naletěl jsem. Jako mnoho ostatních. A od té doby se mám před různými demokrady na pozoru.
  • horší je, že sousedé nevěří zkušenějsím co zažili na vlastní kůži fašizmus i totalitu, že islám je ZLO
  • mun.go
    Co ti Češi všechno zvládnou (dnešní titulky se slovem Češi, výběr z 9 webů):
    Češi vydají za závislosti takřka největší část platu napříč unií
    Češi a internet: Houfně se přesouváme z počítačů do mobilů, potvrdil Google
    Mladí Češi zbožňují trávu, v Evropě stále víc zabíjejí tvrdé drogy
    Už každý třetí Čech chodí do banky přes mobil.
    Češi dluží svým mobilním operátorům miliardy
    Nejšťastnější na světě jsou Finové. Češi skončili na 21. místě.
    Češi strávili nad daněmi 248 hodin.
    ---
    Moravané možná mají jiné ukazatele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit