Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady platí, pomůžu kde můžu, a navíc to posune dopředu i náš kosmetický průmysl. 

  • Ghanští albíni, ghanský problém.....

    Pomáhat se má, když je to možné, to by bylo správně. Problém je trochu v tom, že (jak píše pan Vejprtsky) bychom měli především pomáhat potřebným u nás. 

    • Nietzsche říká,že každý má milovat svůj osud i tehdy,je-li tragický.

      Pokud se někdo narodí jako bílá vrána,pak proto,že to bylo vůlí Boží a jest mu nésti svůj osud.

      Geneticky za to může gen TYRP-1,který u černochů dělá toto a u nás je sice taky,ale dělá cosi jiného.Geneticky jejich bílá barva nemá s naší(zděděnou po Neandrtálcích)vůbec nic společného.Prostě nejsou to naši lidé.

      A pokud něco dáte cizím,pak s vědomím,že to upíráte svým,kterým to možná schází.

      Za takové druhy milosrdenství měli by se lidé spíš stydět.

  • Čeští aktivisté se neaktivizují tam, kde to není módní, kde jim žádný profit nevzniká a kde by se moc nadřeli nebo umazali a navíc by riskovali zostuzení atp. V zahraničí se naši aktivisté snaží co nejvíce zviditelnit na vybraných projektec a domácí problémy bohorovně přehlíží. Proč se aktivisté neaktivizují v případě našich bezdomovců, kterých je v ČR cca sto tisíc ? Protože by to nebylo politicky korektní ? Bezdomovectví je především ostudou státu. Systém byl nastaven pro maximální produkci bezdomovců vládami Topolánka a Nečase. Aktivistický aktivismus našich aktivistů je odporný, protože je pokrytecký a asociální, resp. přehlížející největší sociální problémy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit