Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Díky NATO máme dneska neděli, pomni abys den sváteční světil, modli se a pracuj! Ten Fiala je ale hlava, my ho nemít tak nevím co si počneme!

  • Na co je připraveno těch pár českých vojáků z bojových jednotek? Snad na to, že potáhnou na Moskvu? A nebo, že by byli schopni s nějakými 20 před x roky modernizovanými tanky T-72M4CZ  a pár Gripeny efektivně bránit tento stát?

    Jen bych upozornil, že podle veřejně dostupných údajů má ruská tanková divize 330 tanků - buď modernizovaných T-72 nebo o generaci modernějších T-90.

    My máme 20 modernizovaných T-72M4CZ a třeba Velká Británie má celých 220 naposledy před mnoha lety modernizovaných tanků Challenger 2. Tudíž dvě evropské armády NATO mají celkem ve výzbroji méně tanků než jedna ruská tanková divize.

    Idioti jako Fiala a spol teď sklízí to, co tady předvedly všechny ty polistopadové vlády co napřed zredukovaly armádu na minimum a pak zrušily povinnou vojenskou službu, takže jaksi česká armáda nemá absolutně žádné zálohy a nevydržela by v nějakém boji ani 48 hodin. Co s takovou pidi armádou bez vycvičených záloh jako máme my? Čemu je reálně schopná čelit? Navíc pokud máme celé vojenské letectvo soustředěné vlastně na dvou vojenských základnách. Gripeny v Čáslavi a vrtulníky v Náměšti nad Oslavou. Jak dlouho by asi trvalo je vyřadit raketami?  A fascinuje mě, když v ČT ukazují mladé blbečky co jim je tak 19, 20 let co se chystají jít bojovat na Ukrajinu proti Rusům bez sebemenšího vojenského výcviku. Jak dlouho asi v opravdovém boji přežijí? 5 minut? 10 minut, když se nebudou umět ani krýt či střílet a nebo tam vůbec budou k nějakému užitku než jen jako idiotský kanonenfutr.

    • Jo to je to.Pokud tam zůstanou - jejich věc.Ale až se vrátí jako krypli kdo na ně bude zbytek života nahlížet? A živit je? Navíc rusáci avizovali že nebudou brát žoldáky do zajetí ....

  • máte pravdu pane, chce do toho celou Evropu, že jste si toho všiml.

  • gaheris

    Copak vážení? Nezapomněli jste náhodou, že češi se naučili, a to velmi dobře číst mez řádky? Cenzura už tady byla, a masívní. Noviny měly bílá místa místo cenzurovaných článků! A proto jeden kamelot hlásil: Co je černý to je lež a co je bílý to je pravda! Od tý doby se tam dávaly články o ničem. Tedy hlásím: O čem se píše to je lež a o čem se mlčí to je pravda! Strážmistr Flanderka zajisté tvrdí: Ukrajinské zbraně postupují vítězně vpřed! Prezident Putin je nemocnej člověk, prezident Zeman je zdravej jak řípa, generál Opata ví že jsme dobře připraveni, zahrajem si na vojáky, máme pušky a bodáky, i letci mají ocelové ptáky! Nevíte někdo kde zůstal zdravý rozum?

  • Fronta v ČR byť s podporou NATO - tak to tu můžeme hned srovnat buldozery komplet celé. 

  • https://youtu.be/BZ9bSv8O4po

  • Ještě že to pan Zeman tenkrát dohodl a podepsal

  • Tak to mne uklidnilo.....😀😂

  • Jako že by nás nenechalo aj holičkách?To ne nenechalo ale nebojovalo by se u nich ale u nás

  • vanhorne

    Skoda, ze nepripomenul normalnim lidem, ze Ukraine nebojuje jen za sebe, ale take za celou Europe. Padne Ukraine, ale valecny zlocinec se nezastavi a pojede dal. Vlastizradci a kremloboti by ucuravali radosti. Gen. Patton v r. 1945 zadal o povoleni utvorit zvlastni tankovou divizi z Nemeckych zajatcu a hnat Red Army az do Uzgorodu. Ten vedel co se da od Stalina cekat. V r. 1948 Winston zadal USA hodit na Kreml bombu.

    • 🤣🤣🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit