Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká debata o uprchlících na západě by způsobila skandál. Toto je naprostá pravda. Pokud zde si přečtu pár zpráv např. Antibl a pod. které nemají se zprávou na uvedené téma nic společného, tak se divím, že to někdo vůbec ještě trpí.
  • To bez registrace. Ty jsi jako vždy i bez příspěvku k tématu.
    *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Peppone tvé Rusko nikdy nikomu svobodu nepřineslo. Pouze totalitu.

    Jinak podle statistik rodí Muslimky v Rusku více dětí než rusky takže tvé rusko
    žádnou záchranu před Islámem logicky nepředstavuje.

    v demokratické EU bude každý Ruský tank skutečně přivítán ale protitankovou střelou
    • bezregistrace
      SSimone .... tupně mentální retardace[editovat | editovat zdroj]
      Mentální retardace označuje výrazně sníženou inteligenci oproti průměru populace daného věku, která má většinou vliv na schopnost vést běžný život. Původní rozdělení mentální retardace v termínech deb,il (50-69), imbecil (IQ 35-49) a idijot (IQ pod 35) se dnes z důvodu velmi pejorativního významu nepoužívá.[3] Mentální retardace se proto rozlišuje na lehkou (IQ 50-69), střední (35-49), těžkou (IQ 20-34) a hlubokou (IQ pod 20), ale například nejnovější klasifikace Americké psychiatrické společnosti DSM-V používá označení „intelektuální neschopnost“ (intellectual disability). Zvláště u výrazných odchylek je však nemožné a pro pomoc konkrétní osobě neefektivní stanovovat přesnou hodnotu, a dnes se tak používá spíše klinický popis konkrétních potíží, které daný člověk má.
      Ty seš ovšem pdo stanovenou nejnižší hodnotou tzv vymazaná magnetofonová páska ..
      • Nevím kdo je Simon ani Tečka. S těma tu trvale zamořuješ vzduch jedině ty.
        Já tu zaznamenal jenom Simonu a ta už tu tak týden nebyla.

        Jinak se psaním hloupostí neobtěžuj. já tvoje přiblbé referáty číst rozhodně nebudu.
  • Putinovské Rusko osvobodí celý svět od Islámu. Těším se, jak budu vítat statečné ruské vojáky - osvoboditele. Doufám, že to bude vítězství konečné a zůstane na věčné časy.

    11.září slaví narozeniny ,prezident Sýrie Bashar Al Assad.
    Přeji hodně zdraví.
    • ... je fajn, že jsi blázen :)))
  • Kdo vlastně je tenhleten člověk, kterého naše prolhaná mééédia oslavují a posluchají. Asi agent síajej, podobenku nikde nemá, nikde nic o něm jen, vysílá "moudra" a údajně je před ním v předklonu i naše sněmovna.
    Sympatizantum jen poznámku.. to vážně chcete mít u každěho města podobné místa jako Chánov či brněnský bronx???
    To vážně chceta aby tu byla místa kam se ani ozbrojení policajti neodváží jako na západě, vážně jo. Nevěříte .. tak se koukněte a pak pište.





    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Starosta-berlinske-pristehovalecke-ctvrti-jeste-jednou-Pristehovalci-tvrde-vladnou-a-tyranizuji-nemecke-deti-dospele-i-duchodce-Uci-sve-potomky-aby-proti-nam-bojovali-398650
    • ... jenom totální primitiv jako ty si léčí svou méněcennost vyjmenováním Chánova apod. :)))
    • ... jsi neuvěřitelný primitiv, blahopřeji, neškodná nulo :)))
      • no je otázkou KDO Z NÁS DVOU JE NEMYSLÍCÍ PRIMITIV pak budeš vřískat jáí nic já muzikant... troubo
        ju a asi nejsem tak neškodná nula, když jsi považoval za nutné se ozvat. Spíš to znamená zásah do černého
        • ... pořád lepší než zásah do bezkonkurenčního primitiva bajaja :)))
        • ... to není otázkou, nejsi sto napsat 5 slov bez chyby, capslockový zakomplexovaný blbe :)))
  • Proč sem stále někdo motá rasismus, xenofobii a náboženskou nesnášenlivost?
    Lidem jde hlavně o to, že mezi těmito neprověřitelnými lidmi může být spousta příznivců islámského státu nebo jiné teroristické skupiny. Což je velmi pravděpodobné, když je tato migrace organizována v místech původu migrantů a když někteří přiznávají že si na cestu půjčili (od koho a výměnou za co?).
    Dále mají obavu z toho kdo to bude platit. Tito lidi nemají příliš velkou šanci na práci. Takže budou žít z našich daní? To je NEPŘÍPUSTNÉ!!! Proč? Protože když se do ČR přižení cizí občan (mimo EU) musí si sám (s pomocí partnera) platit zdravotní pojištění, nemá nárok na sociální dávky ani podporu v nezaměstnanosti ani mateřskou ... nemá nárok na nic a to je rodinným příslušníkem občana ČR. Zatím co tito některé dávky dostanou - KDE JE SPRAVEDLNOST A CO PODPORA RODINY?!!!. Potíž je také to, že muslimské ženy zpravidla nepracují ... muž má vydělat tolik aby je uživil ... tyto tedy budou pobírat z našich daní soc. dávky až do smrti.
    Další velká obava je ze zničení naší kultury a lidových tradic ... v Bruselu nesměl být vánoční strom protože to muslimskou menšinu uráželo ... a co bude zde když se sem nahrne ta chátra ve větším množství?
    Co vyvolává rovněž obavu jsou poměrně nedávné události z Francie, už nevím co bylo přesnou příčinou (myslím zásah policie), kdy turecká menšina demonstrovala, podpalovala auta a kontejnery a rabovala obchody protože byla nespokojena ...TOTO TADY TAKY NIKDO NECHCE!!!
    Takto se dá pokračovat vcelku dlouho. Kdo tyto objektivní důvody nevidí tak by lidem neměl říkat jak je nutné ty cizince vítat.
    Nakonec to nejrozhodnější:
    PŘÍJMĚME JE TAK, JAK BY ONI NÁS (křesťany) PŘIJALI V JEJICH (muslimské) ZEMI KDYBY EVROPA UTÍKALA (DEJME TOMU) PŘED PŘÍRODNÍ KALAMITOU A DOVOLME JIM TO CO BY ONI KŘESŤANŮM DOVOLILI VE SVÉ ZEMI (?stavbu kostela?)
    Byl jsem pracovně v muslimské zemi mimo turistická centra a dovedu si to jejich přivítání představit.
    • ... je zde spousta blbečků, ale největší z nich se lehce poznají podle délky jejich žvástů :)))
  • Česká lůza si dovolila odporovat panstvu, které je předurčeno, aby řídili celý svět. Ty, ty, ty, Čechu, když nebudeš poslouchat světovládce, nedostaneš z EU žádné peníze. Tu EU nám byl čert dlužen, ale dobře nám tak, můžeme za to poděkovat těm, kdo v referendu dali EU ano.
    • Ten hlas jsem dal i já. To bylo ovšem za jiných podmínek. Rovněž tak nadšení v roce 1989.
      Nyní nastává doba vystřízlivění.
    • Cos chtěl?
  • mnoho "Kazatelů" má doma v podnájmu "Johna Ííes" co hlídají manželky a děti, před projevy pravdy, kinžál je pádný argument.
    • ... u nevzdělaných primitivů jako ty možná :)))
  • Mě by i zajímalo, kolik jich má ve svém příbytku, kazatel o morálce.
  • A vítáme na stránkách antiblba.Lopata od popelnic zjistila že mezi lidma nelze otevřít svoji páchnoucí hubu.Tady PC je ovšem proti vyhlášenému vymaštěnci bezmocné.Tak zas vem koště, oranžovou kazajku a mazej k popelnicím.Máš tam předtančení.Tady můžeš nanejvýš zlostně a bezmocně prskat.
    • ... za tečkou se nechává mezera, kolikrát tě to mám učit, degene :)))
    • ... jsem nadšen, že pokaždé spolehlivě nase*u největší českou internetovou lůzu :)))
    • wosel antiblb je tlustoprd a v 6-tý třídě se mu všichni posmívají, tak leze sem! Připadá si štíhlej a tak ňák dospělej *2*
      • ... děkuji za poklonu, ňoumo :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit