Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Což pokud by se zprovoznilo dost plynových komor,tak by se to zvládnout dalo.Přitroublé Čechy co je sem chtějí tahat k nim přidat.
  • Důraz bych kladl na to slovíčko "řízená" imigrace. Vzorem nám budiž USA nebo Austrálie. Našinci se tam úspěšně zúčastnili výběrového řízení, zajeli tam na "zelenou kartu" a získali si respekt starousedlíků. Kočovníci, žebráci, kapesní a jiní zloději ovšem zelenou kartu nezískají, proto přechází hranice nelegálně. S ilegály je třeba jednat velmi důsledně, i když sebou mají třeba i dítě. To je metoda islamistů, jak dostat do Evropy agenty- spáče.
  • Analytik společnosti Cyrrus František Kronus by měl především zjistit kolik z těch příživníků s vypláchlými mozky Islámem-prý uprchlíků, kteří mají v úmyslu parazitovat především v Německu mají zájem u nás pracovat. Milý pane analytiku řeknu Vám, že by Vás měli okamžitě vyhodit z práce, protože počty které uvádíte jsou naprosto nesprávné! Vzhledem k tomu, že v ČR bude trvaleji a jakž takž solidně ochotno a schopno pracovat něco mezi 1-10% ze skupiny parazitů, které zde chcete protlačit, tak se při potřebě obsazení 80 tis pracovních míst dostáváme k číslu 800 000 - 8 000 000 uprchlíků, které budeme muset přijmout a živit abychom bůhví proč pokryli oněch 80 000 volných míst, které mají povětšinou takové podmínky, že je nechtějí akceptovat ani Ukrajinci. Takže suma sumárum pane analytiku - budeme sponzorovat armádu lidí, kteří nás na oplátku zahrnou svou vděčností v podobě sebevražedných útoků, krádežemi, znásilňováním a za pomoci státních složek a parazitujících neziskových organizací utlačováním a šikanováním původního obyvatelstva Je tento článek hloupost, drzost, ignorantství, demagogie nebo má pouze snahu znovu se neúspěšně pokusit zmanipulovat veřejné mínění? *16* *12*
    • Tito "experti" kopou za západní EUUSA, protože jejich cílem je devastace slovanského obyvatelstva a na tom se hrubě podílí obě "komory", vláda a zlodějská banda cizáků kteří si po 1989 nakradli a za haléře nakoupili fabriky a nerostné bohatství. Následně je jako možnou konkurenci likvidovali.
      Proč?
      Potřebují vytvořit nevzdělané a tupé obyvatele jako odbytiště a prostředek k zotročování. Jak můžeme živit 80 000 utečenců, když naše úroveň je díky lumpům z r. 1989 o třetinu nižší než u těch co investovali miliardy do převratu 1989 a do vytvoření skupiny zlodějů a zkorumpovaných úředníků, kteří toto skutečně s prominutím státní území ŘÍDÍ.
  • Jo na důchocde nemáme,na klokánky nemáme ale na uprchlíky a nové vojenské letiště to jooo
    • Voj. újezd Brdy zlikvidovali, aby jej mohli předat USA na základnu. Ale v tomto území nebudou platit naše ( mnohdy řádně pokřivené ) zákony , ale zákony USA. Co je to jiného než vlastizrádné předání části našeho území CIZÍ mocnosti. Stejně jako církevní prostituce. Přerovské letiště zlikvidovali, aby mohli dát vydělat kámošům v rámci zpětného výkupu letiště
      ( další forma tunelu ) a kdo ví zdali nepočítají předat Bochoř US Air Force. Prostě tak to dopadá když "pseudoherec" šéfuje armádě. Ministrové obrany prošustrují co se dá, ale odpovědnost ŽÁDNÁ! A tak KDE vůbec je zodpoěvědnost politiků??????????? Víme kde....
      Kam se hrabe doba pobělohorská.
    • Vy nemáte na důchody? Tak to máte blbý.
  • Studie je moc dobrá věc! Naši vládní činitelé nezvládnou ani 40 běženců, který jim ještě zdrhnou dále na západ. My máme více humanitárních pracovníků, co se chtějí starat o běžence, než samotných utečenců, desítky milionů vláda vydává na 40 běženců. Vždyť je to k smíchu. Vláda zorganizuje přílet několika rodin co jim ještě utečou. Pokud vláda nezvládá pár běženců, jak potom řídí tento stát, to musí být naprostý kocourkov. Tuto vládu bych nazval Kocourkovští gumáci.
    • ty dyliňáku, tobě vadí že tu ti čmoudi nezůstali ? mě teda ne
      • Nevadí, práce exekutivy tohoto s prominutím státu.
      • Považuji výraz "čmoudi" za scestný. Zda je někdo blonďák nebo černý jako noc, je pro mně bezpředmětné. Lidé mají daleko důležitější vlastnosti. V Bavorsku je třeba dost černochů ještě z poválečných dob. Třeba řidič městského autobusu v Mnichovské MHD je úplně černý, ale nikdo se ho nebojí. Poštu roznáší také černoch, pro Němce je ten plat příliš malý. I ten se však velmi snaží a opravdu ty balíky doručuje, třeba i k sousedům, ale doručí. Z toho by si měli vzít někteří pražští pošťáci příklad.
        Mezi ilegály je však příliš mnoho těch, kteří ten sociální systém chtějí jenom zneužívat a často jsou to i blonďatí Rusové nebo tmavovlasí Rumuni. Takže, prosím, brát lidi podle jejich práce a kultury, ne podle barvy kůže.
      • Je mi tě poněkud líto, že nepochopíš celý obsah zprávy, přečti si to pozorně a potom někoho urážej, buď tak laskav.
  • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Otresny-pribeh-ze-Svedska-Matka-tri-deti-pozvala-domu-uprchlika-Nyni-tezce-lituje-435404
    • děkuji,doufám,že to otevře sluníčkám oči
      • Neotevřou, protože mají Shapirovův čip za uchem.
      • nemáš zač, ale příště se velkému BTW pokloň ty servilní předkožko *3*
  • Co 80 tisic ale i 500 tisic bychom zvladli ale par duchodcu, nemocnych deti, matek samozivitelek nezvladneme. Zase ty jejich priblbli keci.
  • To by se za komunistů nestalo
  • Jenom rusáky už prosím ne!
  • Vy havloidni kreatury, nikdo tady ty špinavé slimaky nechce, jednou vás národ pověsi, všechny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit