Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ony ty domácnosti, pokud nechtějí rezignovat na elementární život musí utrácet více. Když se podíváte na ceny běžných věcí (potraviny, drogerie atd.), tak jejich ceny se zvyšují o desítky až ke 100%. Ne o 3% jak lže Český statistický úřad. 

    Tak bodejť by spotřeba domácností nerostla. Měřeno reálnou spotřebou jistě ne, jen měřeno cenami. Rajčata se kupují po kusech, jablka téměř nekupuje nikdo (za 65 Kč/kilo) atd. Každý to znáte z běžného života. 

    Když to tak půjde dál, tak se budou chudší lidé radikalizovat a dočkáme se za čas rabování, protože jim nic jiného nezbyde. 

  • mun.go

    " ... k oživení přispěje hlavně spotřeba domácností ...přeloženo: inflace a Covid dopady zvýší všechny ceny (včetně energií, stavebních materiálů a bydlení) - takže lidé co na to mají sice budou kupovat to co dříve, ale vyjde je to dráž - ti co na to nemají, budou kupovat jen to nejnutnější.

    Totéž se opakuje každý rok. Mimo jiné díky mezinárodním banksterům (v ČR díky jejich poskokům v ČNB), úspěšnému vydávání "fiat money / měny z moci úřední" a setrvalé inflaci (viz cílování inflace) přetrvává prostředí výhodné pro dlužníky (největším dlužníkem je stát a ze států pak USA).

    Jaká je struktura české ekonomiky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit