Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ilir
    *12* *12* *12* -od sněmovny přes kraje po čnb.....v jiných zemích by je již vyhnali,hořeli by auta,demonstrace a v borde.čekostáně-?-joo,tam si lízaj (_!_) a,kradou a odklání vesele dál !!!!
  • Za těchto podmínek by pro obyčejné lidi bylo smrtelné. Euro pro tyto lidi ano, ale jen v případě, že by koruna byla dostatečně silná. Jinak by to byla vražda v přímém přenosu pro obyčejné lidi. Jak znám Čecháčka, tak by se vždy přepočítávalo v neprospěch platících. A ne podle odchylky od středu. *3*
  • Poctivý ekonom Ti řekne, že neví, proč to někdy funguje a jinde ne. Ale nejsem ekonom. Poptávku zvýšíš, když zkazíš peníze? Když máš méně peněz více nakupuješ?
  • Jo, je to spíš ale naší hrabivostí a nenažraností, chtíc si zajistit svoji existenci. Socialismus pak byl ale založen na nedostatku některého zboží, kde přístup k tomuto zboží privilegovalo jinou skupinu např.vexláky, Nebo bolševiky, kteří rozhodovali o zařazení jednotlivých skupin lidí do společnosti...společenského žebříčku.. Vlastní zkušenost. Tytro dvě hlavní skupiny jsou dnešními kapitalisty. Ale zapomněl jsi tam napsat, že jsi svobodný člověk a že ty sra.. nemusíš kupovat. Já to tak dělám. Pak příjde ČNB, která upraví kurz... Těmto vyvážejícím zlepší prostředí v kšeftu a nevyvážejícím se stíží život, sníží úspory, pokud nějaké máš.. Babiš řekl, že je mezi lidma spoustu peněz a že je potřeba tyto peníze pustit do oběhu. Tímto jim je pustí, protože spořit nemá cenu. Peníze na účtu na důchod ztrácí cenu. Je to o tom, že dotacema..pro některé.... investičníma pobídkama... pro některé.. daňovými prázdninami... pro některé, se kazí podnikatelské prostředí a podtrhává se místní nastupující podnikatelská, doufám snad zdravá, skupina.
    Politici se chlubí zahraničními investicemi v regionech. Ale tohle může být smrtelné, protože tyto firmy často odvedou daně ve své zemi nebo v daňovém ráji a tady se pouze zdaní mzdy zaměstnaců. Stát z toho moc nemá, možná zastavěné průmyslové zóny, zničené životné prostředí, rozbité silnice a a pro nás prosťáčky, volební body do své kampaně. Chybí mi u těch velkých firem zájem o prostředí kde podnikají ve smyslu T. Bati ze Zlína...
  • Tak jim poraď ať také zdraží českou korunu a ať mohou potom laciněji vyvážet do ČR.... není to trochu nesmysl? Jedněm to funguje a jiným ne?Proč tedy posilují dolar? Není potom jakýkoli zásah do tak spletitého finančního systému, jako kdybys tiskl čínsko český slovník výbuchem v tiskárně? Systém pak je ještě více nestabilní a těžko převídatelný. A zneužitelný... Máš informaci...? Bude se oslabovat...! Dá se spekulovat a tím i stížit život ekonomice, firmám, lidem. Dnešní žraloci, kteří jsou i ve vládě a zároveň podnikají, to umí....mají na to finance i žaludek. Prioto jsou ve vládě.
  • Ty snad neumíš číst nebo neriozumíš *3* O vládě lidu, ve smyslu kdy luza si přivlastní právo k čemukoli, nepíši. Píší o Pravdě o Soucitu o Svobodě o Lásce....... kdy nevidíš jen sebe jako středobod vesmíru, ty jeden Okamuro.
  • ostapkotab
    corr : mu
  • ostapkotab
    ja dam tomu sicimu strojovi deflaci-udelam mi analni defloraci nasadou od krumpáče *12* *2*
  • Čéče, tobě to dnes pálí. Ty máš snad VUML.
  • A teď se nastoluje otázka-a kdy vlastně bude naše Koruna posilovat?Odpověď:Až z postu guvernéra ČNB zmizí Singer.
  • za kraviny? Jaká demokracie? Kdes ji viděl? Šlehl sis zas perník? Žádná vláda lidu tady není. Kecat můžeš jak chceš, je ti to houby platné. Je tady stranokracie nebo dokonce dementokracie. Když něčemu nerozumíš tak se to nejprve snaž věci poznat naučit a pochopit. Jinak jsi za směšného trapného troubu....
  • Cui bono? Pro koho je to dobré? Tato klasická otázka hledající příčinu platí i zde.

    Tedy cui bono? Bono, tedy dobré je to jistě pro toho kdo má své úspory v euro a pro běžné platby si euro převádí na Kč: čím horší kurs, tím víc Kč dostane za euro. A kde a kdo má úspory v euro? Nechť si každý ze čtenářů hledá odpověď sám.

    A řešení? Přijmout neprodleně euro a bude klid a spekulanti budou mít po ptákách. Slovensko euro přijalo a bylo to něj fatální? Naopak se zdá, že slovenská ekonomika se vyvíjí lépe než česká.
  • Ono to má hlubší problém a tys to tam nakousla, soudružko. Lidé se odnaučili poctivě pracovat a většina z nich... fungují jako zlatokopové... Takto pracují i lidé, kteří jsou v politice. Rozhodují se podle okamžiku výhodnosti. Řemeslo-politika by plakaly, kdyby to uměly....Nemůžeme tedy říkat.. ČR neumí hospodačit... Stačilo by napsat... obecně jsme lemplové a tak trochu s i v tom rochníme.
  • Co myslíš tím blahem pro pracujícího člověka? Jednoduchý recept.. euro a je po spekulaci.
    Když někdo píše jako ty, tak mám pocit, že šilháš právě po někom , kdo by se s Tebou "rozděli"l o ty svoje dolárky a eura...Takhle si představuješ to blaho pracujících?.. *3*
  • Čr prostě neumí hospodařit. Už dávno neplatí heslo zlaté České ručičky
    ale zlaté nepoctivé ručičky. Na co nám jsou milionové EU dotace? půlka se rozkrade
    a druhou půlku naše politická elita ani nedokáže vyčerpat.

    Z obcházení zákonů a kradení se tu stávají národní sportovní disciplíny.

    Německo má k pořádku vycepované občany. Totéž Švýcarsko. Bez fungující
    společnosti nepomůže nic. Je jedno jestli je ve vládě Pavel nebo Šavel. Vše je pořád
    stejné - tedy špatné.
  • Trochu /hodně/ pindáš.... Pokud se Ti nelíbí demokracie, kterou si i tímto hloupým psaním užíváš, dej si autocenzeru. Jsem na posmávání se demokracii alergická, protože takhle už přicházíme kvůli teror. akcím o s vé už tak malé osobní svobody a už je nikdy nenabydeme zpět ....Oběti si žádají pouze/ a to jsme slyšeli mnohokrát... začal s tím Klaus... utahování opasku/ daňové.. ekonomické reformy, které s demokracií nemají často nic společného. Demokracie má vždy na zřeteli druhého člověka. kdežto ekon. reformy pouze zájem určité skupiny. Demokrat chrání slabší skupiny. Ekonomické reformy často zohledňují pouze zájmy té největší skupiny/ nemusí být nejpočetnější.. stačí být nejvlivnější
  • ty sis kupila tak max kožuch na tu tvoju zdechlu kočko co máš mezi nohama a protože je určitě vylysaná jak stará baranica tož potřebuješ 3 do roka
  • Takže dle ČNB zdražování podporuje poptávku.
  • O blaho pracujícího člověka jde vždy až na posledním místě!!Bylo by přece v pederli, kdyby kačka posilovala vůči euru a dolárku, kterých mají ti židáci plné strožochy. Vidle a cepy a devalvovat je hlava nehlava!!!!!!!
  • souhlas... ale takhle naši mocipáni by si sebrali možnost manipulovat podle potřeby svých finančních toků.. škoda fakt je, že nemáme euro. Už jen z toho hlediska, že když se rozhodne zájmová finanční skupina rozhoupat malé ekonomiky-málé měny a na tom prfitovat, tak to udělají velmi snadno. Takhle jsme jak nazí v trní před finanční spekulací z venku , ale zevnitř..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit