Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • investiční pojištění to byla taková pí***na že na to moh skočit leda hloupej hamižnej škrt no dobře mu tak
  • Česká pojišťovna už NIKDY !!!

    A její smluvní agentura, odtahovka 1224, to je teprve úhyn. Při odtažení dodávkového vozu, pro poruchu motoru, přitom mě bylo oznámeno, že finanční krytí odtahu je hrazeno pouze v případě dopravní nehody, z kraje Úval do Prahy mě okradli o více jak 800 Kč. Nevystavili ani fakturu a místo toho mě do ruky vrazili jimi neúplně vypsaný, objednávkový formulář, kde nebyla vyplněna ani ta nejpodstatnější data, jakými jsou cena a počet km. Podotýkám, že se tato událost stala v nočních hodinách. Po mojí reklamaci mě bylo ČP oznámeno, že oni za svého smluvního partnera neodpovídají. Proto jsem u těchto podvodníků zrušil všechny další pojistky ( 3 x povinné ručení a pojištění nemovitosti).

    • no chtít odtáhnout auto protože se mi ten křáp porouchal a myslet si že to pokryje povinný ručení to chce notnou dávku idiocie😂
      • Asi si nevšiml, že odtah vozidla je součástí všech povinných ručení už asi 15 let. A nikdo nedělá rozdíl jestli jde o nehodu nebo poruchu. Jen ČP má tuhle vymoženost. Mimo jiné, jen blb není schopen pochopit, že podstata mého příspěvku nesměřovala k zaplacení poplatku za službu, ale k tomu, že došlo k předražení o víc než 800 Kč a podvodnému jednání , tj. nevystavení řádného dokladu atd. Kromě toho jsem neuváděl nic o tom, že by se jednalo o křáp, takže díky tvému zúženému pohledu, pramenícím z nízkého IQ, je asi každá dodávka křáp. Svým komentářem jsi pouze předvedl svojí neznalost a to, co jsi za tupého trotla.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit