Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Myslím si, že letos, potažmo vloni, měla ČT fakt dobrou pořadovou nabídku napříč všemi stanicemi. Taky jsme měli puštěnou prakticky jen ČT na různých kanálech. I když mě trochu štve absence modernějších a zahraničních pohádek obecně. Nedávno jsme byli tady s dětmi a dcera chce vidět Šmouly. Jenže legálně to bohužel nejde.

  • Pohádky jsou fajn. Obzvláště ty fialové. 

    Třeba všichni penzisti jsou vděční, že nemají starosti, jak utrácet své veledůchody.

    Je to dobrák, tenhle Fiala. 

  • Blbost, účelová statistika, aby ospravedlnili tu zlodějinu na poplatcich....

  • josef.chmela

    Kdyby neměly všechny televize zavrhované a očerňované pohádky a  filmy natočené za komunistů, tak nemají co dávat. Na polistopadovou tvorbu se z 90% nedá dívat. Buď je to politická propagandistická slátanina nebo pokus o akční film.

  • Pohádky patří k českému až rázovitému koloritu. Dokáží vychovávat, pokud se tedy jedná o skutečnou pohádku. Také si nenechám ujít každodenně seriál Lovci zločinců a každý pátek jde nový díl Vetřelci dávnověku. Líbí se mi také nedělní dopolední programy na ČT - Toulavá kamera a  Cestománie. Také Prima svět. Občas vyberu ze Snídaně na ČT2 hosta odborníka a dozvím se co mě zajímá.

  • Nejvyšší sledovanost měla pohádka sedmilháře Fialy o tom, jak se budeme mít všichni příští rok skvěle. Jak bude všechno veselé, navoněné a radostné. 

    Jedno oko nezůstalo suché. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit