Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dvacátého července tomu bude 43 let, co se turecká armáda vylodila na Kypru a spáchala tam etnickou čistku. Turecku, členské zemi NATO a dlouholetému kandidátovi do EU, prošel válečný zločin bez jakýchkoli sankcí a jeho armáda okupuje téměř polovinu ostrova dodnes. Žádný povyk a sankce ze strany EU a NATO jako kolem Donbasu a Krymu, kde se navíc převážná většina občanů rozhodla odejít z područí Ukrajiny cestou referenda. Takže není jen turecká genocida křesťanských Arménů a islámská invaze posledních let z Turecka do západní Evropy, ale rovněž další ukázka podivného přístupu NATO a EU k problémům na svojí hranici. Kypr je stejně jako Jugoslávie nebo Palestina ukázkou nereálnosti ideologie multikulturalismu v případě, že jednou ze stran jsou muslimové. Jen se o tom mlčí.
    • a co my jako s tím.Rusáků je haba děj.Asi k tomu mě Turek důvod.Neotravuj tady kravinama.
      • hlupáku máš trefný nick to na tebe sedí.Doma ti tak říkají i dnes co?
  • Největší trest pro toho násilníka, v tomto případě i vraha by bylo postříkat ho prasečí krví. To by se ráje nedostal a nebyl by šedesát panen.
  • Škoda, že útočníka ta Ruska nepřeprala, moc bych jí to přál.

    Ve finále mu mohla vrazit do zadele selfie tyč, aby si ujasnil, že střet civilizací není jenom tak nějaká rutinní modlitbička.
  • Ovce jezděte na porážku,když doma je tak krásně a bezpečno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit