Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asad byl opakovaně demokraticky zvolen, jeho opozice = teroristé neuznali volby a podprováni USA vyvolali krvavou občanskou válku ,kéž by byli souzeni a s nimi bestie které je sponzorovaly ,soudil bych je za smrt přes 700 000 lidí v krvavé oobčanské válce ,a to vše jen proto aby USA hitler ovládl a vojensky obsadil další stát to samé jako v Libyi, a ve venezuele. a čr neziskovky jsou na straně teroristů co vyvolali krvavou občanskou válku ...ovšem proč vy přetiskujete články srágora neziskovky mi není jasné.


  • Matěj Denk je analytikem zabývajícím se regionem Blízkého východu, zejména pak státy Perského zálivu, mezinárodními a bezpečnostními vztahy v regionu a vlivy náboženství na politiku. V současné době dokončuje studium Arabistiky na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy a Bezpečnostních studií na Fakultě sociálních věd téže univerzity. Má za sebou rozsáhlé studium v regionu zájmu, mimo jiné v Egyptě, Tunisku či Íránu. Minulý rok působil jako stipendista na Kuwait University.


    Takže jde o mladého studenta,  člena neziskovky podle Břešťana z Hlídacího Psa, (jediného k tomu účelu vytvořeného webu "ústavem nezávislé žurnalistiky" - tedy jeho šéfem - jakožto jediným zaměstnancem a ředitelem v jedné osobě onoho "ústavu" Neumanna),  jde o "experta". Tak to by docela stačilo, další vysvětlováni není nutné.😬☹😍😈

  • B. Asad je demokrat. Naše velvyslankyně v Sýrii si počíná záslužně.
    • gaheris

      Souhlas a to bezvýhradně!

    •  Břečťan = Ústav nezávislé žurnalistiky :-)
  • … a proč ne? Kvůli tomu tam je...
  • Bože, to je ale blábol...

    Anebo to má provokovat ?

  • Naše zastoupení.,je tam jako jedno z mála a ke všemu velmi respektované !., co mimochodem vyřizuje i věci v rámci EU ,Švýcarska atd.. protože mnoho jiných diplomatů a jejich zastoupení.,bylo uzavřeno..a tzv.zdrhli jak malí kluci..Paní Filipi a naše zastoupení obecně., si naopak zaslouží respekt za odvahu a úctu za velkou práci, která je mimochodem i v tomto., většinou s vědomím a tedy i v zájmu EU atd..

  • TheGGG

    Asad je jediný právoplatný Syrský prezident a jediná další země, která má na území Sýrie co pohledávat je Ruská Federace, kterou tam pan Asad pozval...

  • Asad dělal původně očního lékaře ve Vídni.Celkem je to sympatický a důvěryhodný člověk,možná ve vleku svých důstojníků,ale za slabou figuru ve hře považován není.Řekl bych,že stabilita v té oblasti se dá očekávat jen a pouze od něj.Takže ať Filipi dělá to co dosud,protože to dělá dobře.

  • To co je v tomhle článku mi připomíná dobu před listopadem. Tvůj táta byl živnostník ? Tak to ať tě ani nenapadne uvažovat o tom, že se přihlásiš na vysokou školu, nebo že  si požádáš o devizový příslib... V provedení podle autora tohoto článku tedy: Tvoje máma je poradkyní prezidenta, kterého nemám rád? Tak to vůbec neuvažuj o cestě do ČR... Nebyl náhodou autor článku skrývající se za značku red za komunistů kádrovákem?


    • ale no tak ,havlofašismus přece kádruje lidi od samotného počátku puče mafiánů ,kdy havel obelhával národ jak není agentem kapitalismu,..ovšem havloextremisti kádrují selektivně, stbáci, svazáci, komouši v řadách havloextremistů ods, topstan,kdu,zel nevadí, a media o nic mlčí, jak další jim nepohodlní jsou pronásledováni šikanováni, havloestébáci proti nim svolávají demonstrace (viz baborová, ondráček),např, stb babiš vadí,stb ods,kdu tošovský nevadí, stb štětina top09stan nevadí, stb chramostová nevadí, .....jinak v 80 tých letech žádné takové kádrování už dlouho nebylo, viz chátristi vš, havel vš, .....ovšem za havlofašismu je neustálé 

    • Autor se neskrývá, jmenuje se Robert Břešťan a napsal ten článek pro HP.org. Kam by se na něho sr-al nějaký komunistický kádrovák.

      HP.org a jeho autorský kolektiv, to je zcela jiný "level", jiný kalibr.

      • Děkuji za upřesnění (nic to ovšem nemění na tom, že mu to myslí přesně stejně jako to "myslelo" těm komunistickým kádrovákům :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit