Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA a EU se neštítí ve jménu demokracie opravdu ničeho. Chtějí na Ukraině vyvolat občanskou válku. Nestabilita Ukrajiny = nestabilita Ruska, o to tu ve skutečnosti jde.
    • Celou svou existenci nedělají nic jiného akorát kecají o svobodě, demokrcii a lidských právech. Když dovedou zastřelit i x-svýc prezidentů, když neskáčou jak CIA, FED, Wall Street , Rotchildové a Rockefelerové pískají. Naposledy Kennedy, ovšem tak lidsky , humánně. Dnes je jasně vidět kdo je světovým agresorem . A kolik blbů v této zemi a i v okolních státech východního bloku jim na to v r. 89 skočilo.
      • Lidem bez rozhledu se to tak nejak jevit snad muze. *1*
  • Odpoledne na 24ce machroval Zaoralek, jako ze on vyzyva Ukrajinskou vladu k uklidneni situace. Kdyz se ho reporterka zeptala, jakym zpusobem ji vyzyva, jestli to poslal oficialne postou nebo pres diplomaty, tak na to odpovedel ze ne, ze jim to sdeluje prostrednictvim Ceske televize.
    Mohl jsem se potrhat smichem...
    • Text Vašeho příspěvku *1* *1* *1* *2* *2* *2* *1* *1* *1*
    • Přitom šílenství , které tam probíhá určitě ty protestní noty Janukovyč čte jedním dechem a nemyslí na nic jiného, než jak vyhovět těm šmejdům z EU , včetně našich čelních rektálních alpinistů bez vlastního úsudku a mdlého rozumu, co skáčou jak jojo , když Merklová a německá EU a USA pískají. To je suverenita našeho státu. Jsou všichni potento jak při úplavici ani na to WC nestačí doběhnout. To je j-elita ve vedení státu.
    • Je to vazne idiot, ktery nedokazal prolezt ani prvnim rocnikem VS a museli ho pro tupost vykopnout. Skoda, ze nemame odvolatelnost alespon u politiku-idiotu.. *1* *1* *1*
  • Ten zase kecá !!! Hlavní zodpovědnost nese ten, kdo to začal a to jsou banderovci a najatí žoldáci. Ukrajina žila poklidně. A hlavní zodpovědnost má Tymošenková a Kličko, Tymošenková je postižena a takoví lidé jsou plni nenávisti k lidstvu, které za jejich postižení přece nemůže: Nu a Kličko je loutka Německa, ukrajinský hitllerčík, která by chtěl v Ukrajině vládnout. Hlavu má vymlácenou z boxu, neumí ani základní dovednosti, kromě toho, že narostl obrovitáý, což není jeho zásluha. Janukovyč byl řádně zvolen, a tedy není žádným uchvatitelem moci, to jsou ti teroristé. Jo, kdyby si USA zvolila za prezidenta vůdce Ál Káidy, je přece nesmysl, ale tady USA s Ál Káídou spolupracují. To už tu bylo, když byli v Afganistánu Rusové, tak je Amíci vyzbrojili, no a oni potom jejich vlastní zbraně obrátili proti Americe. Dobře jim tak, A to se bude opakovat !!! V USA budoe opět Ál Káida řádit, to bude radosti...
    • Pišto, s tebou je zadel! *1* Janukovyč v zájmu ruského imperialismu nechává masakrovat občany a podle tebe za to může USA! Tady je ukázka k čemu vede fetování komunistických blábolů na stranickém školení. *1* Dementia communistica. *9*
      • Jsem Blb Tečka a jsem na to hrdý.
      • Masakrovat začali Banderovci policisty, pak nastala odveta. Zaplacení jsou USA a Eu-Merklovou. Kličko je u ní pro rady i pro peníze. pečený vařený. Žije v Německu a má za to slíbený post jako měl u nás Havel. Tak se to dělá, ty blbečku - to !!!. Fetuješ akorát ty , bláboly a vymývání mozku USA a německou. EU. Jsi za to placený, sedíš tu stále. Nedávno ty bezmozku zastřelila policie v USA ženu, co jela autem blízko Bílého domu se svým dítětem. Takže policie v USA by takovéto gaunery a fašisty a teroristy roztřílela na fašírku. Jeden by to nepřežil. Ovšem tady se jim to hodí do krámu. Potřebují na Ukrajině postavit svoje voj. základny jako to udělaly v Kosovu, po vyhnání Srbů, tak nelži blbe. Každý už to vidí, až na čestné výjimky demagogů, hlupáků , bezmozků, zaplacených za ty slinty.
  • Sankce - můžete ihned začít - EU - zejména Merklová, USA, Kličko, Banderovci, teroristé zaplacení těmito mocnostmi . Stejný scénář jako na Balkáně - v bývalé Jugoslávii, pak humanitární bombardování, odtržení Kosova od Srbska, a výstavba největší základny na jinu Evropy USA-NATA. Blízký východ, zamezit těžbě ropy, aby se ve velkém těžila ropa z břidlic pouze v USA a byla malá konkurence, a její cena tak zákonitě stoupala na světovchých burzách a USA tak mohly splácen nikým nerušeni svůj astronomický dluh. Takto se to dělá Zaorálku, CHovanče, Zemane. Tak tu neskákejte, jak nám USA a Brusel píská. Internet skýtá informace a my si mozek vymývat nenecháme. Prostě EU a hlavně USA potřebují stavět vojenské základny NATA na území Ukrajiny , tedy blíže k Rusku a potřebují Ukrajinu kolonizovat, získat jejich černozem, nerostné bohatství, zadlužit je jako všechny státy EU. Kličko, Tymošenková, Banderovci - Bulatov za to dostanou posty a královsky zaplaceno, pořád stejný scénář. .Obanskou válku si USA a Eu přeje a dělá pro to maximum.
    • Jde o revizi druhé světové války i kdyby z toho měla být občanská válka na Ukrajině případně třetí světová. USA je druhou nejzadluženější zemí světa a nikdy jinak nadvýrobu a dluhy než válkou v minulosti neřešily. Historie se opakuje. Díky východnímu bloku se v Evropě 70 let nebojovalo , až nyní, díky EU a USA . Před tím v Jugoslávii. Humanitární bombardování, tak lidsky, demokraticky.
  • Česká vláda by se raději měla starat o blaho svých občanů. Ať raději uvalí sankce pro lidi zodpovědné za pozitivní diskriminaci, politickou korektnost, multikulti fanatiky a eurohujery a vůbec všechny zodpovědné za současný marasmus v naší zemi.
    Otázkou je, kolik lidí by potom ve vládě zbylo.
    • Pripojuji se k vasemu navrhu ! *3*
  • Naši srálbotkové ve vedení státu skákají jak německá EU a USA pískají , typické chování kolonie a gubernie s holým zadkem a astronomickým dluhem. A třetí světová na spadnutí. Toto jsme si vycinkali na náměstích a Gorbačov za to nese se svými královsky zaplacenými kumpány plnou zodpovědnost, protože porušil rovnováhu sil ve světě a dnes je jasně vidět, kdo je agresorem. Bojuje se po 70ti letech i v Evropě. Nejprve na Balkáně, Jugoslávie, včetně humanitárního bombardování, nyní na Ukrajině, jinak i na Blízkém východě, protože je tam ropa a USA ji nyní nechce, má svoji z břidlic doma a potřebuje na burzách co nejvyšší cenu. Tak válečné konfilikty inscenuje, podporuje , financuje a podílí se na nich, skrytě. Volná soutěž USA v praxi. Blízký východ těží málo a cena ropy letí na svět. burzách vzhůru. USA tak bude lépe splácet svůj astronomický dluh. Mrtvoly sem, mrtvoly tam. Hlavně plnou hubu lidských práv, svobody a demokracie. To byl jeden fakt blil.
    • Obavam se, ze je to krapet slozitejsi. Ale v mnohem souhlasim. *1*
      • Obchoduji denně na světových burzách jako trader a ta ropa je naproto přesná i když děsná. Dřív to bylo naopak, USA nutně potřebovaly ropu Brent z Blízkého východu, proto tam chtěly klid a těžbu na plné obrátky, strategická surovina pro ně , tedy životní zájem. Dnes je to obráceně, těží ropu ve velkém doma z břidlic WTI a to množství , kdyby těžil i Blízký východ tak jako těžil před těmi barevnými revolucemi Lybie, Irák, Syrie, Egypt, Tunis , tak by cena za barel klesla na 70 dolarů za barel, to bylo propočítáno , což je jen lehce nad rentabilitou. To se samozřejmě nehodí. USA je druhou nejzadluženější zemí světa hned po Japonsku. Počítaly, že toto jim pomůže. Nejvíce ropy se těžilo v Lybii a Iráku. a Saudské Arábii. Proto Kadáffí musel z kola ven a tak se zahájil boj proti diktátorovi, dodnes Lybie netěží ani polovonu toho , co před tím. Irák to samé Saudská Arábie je USA kůň, tak tam si dávají pozor. Ostatní jsou tranzitní země pro ropu i plyn. Tak se to dělá. Ropa se v tu dobu pohybovala kolem 82 dolarů a díky tomuto koktejlu všeho násilí letí vzhůru , dnes je WTI na 102,60 a Brent na 110,77. Tak se to dělá, to je ta volná a svobodná soutěž pro ovčánky, co o tom nic neví.
    • Helmut: Naprostá Pravda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Naši i jiní.. předkové co bojovali v 2sv. a prolévali i v krutých bolestech doslova krev, kde mnozí se už bohužel nevrátili, včetně desítek milionů Rusů a jiných vojsk, většinou ze slovanských zemí co nás přišli osvobodit, protože jinak bychom tu už většinou určitě nebyli, když už tenkrát nás západ skoro ve stejném složení zradil a vychcaně obětoval s tím co bylo pak po tom... se musí vyloženě obracet v hrobě, že trpěli a museli umírat za to, aby se narodili takoví ti "naši představitelé" co se dnes kvůli nenažranosti, penězům a jiným zlodějinám zbohatlických menšin vůči jiným většinám co pak žijí v dluzích.., opět poníženě, protektorátně v hlubokém EUúklonu klaní a snad i ještě omlouvají právě těm samým co nás kdysi obětovali a dokonce i národu, který nás chtěl vyloženě vyždímat i doslova vyhladit a papouškují takové bláboly dle protektorátního EUscénáře, které se snaží lidím vnutit jako "pravdu" s drzým úmyslem mít ty lidi vyloženě v dnešní době za nesvéprávné pitomečky...
    • Tečka dostane pecku do té blbé držky, až spolkne protézu.
  • Česká vláda by se neměla sr-t do věcí kterým nerozumí !
  • To bylo pořád, nic nesmíš dělat Janukoviči, jsou to jen pokojní demonstranti. A teď, když už je skoro pozdě a musel zasáhnout, je zase za toho špatného. Našim eurořiťolelezcům vyzbrojení banderovci nevadí, ty sem klidně pustí. Selektivně sem nepustí jen toho "grázla" Janukoviče a další, který mu musí nejprve poradit poradci z EU. Člověk musí být hodně slepý a padlý na hlavu, aby mohl těmto stupiditám věřit.
  • Zaorálek je nejhorší s v i n ě na politické scéně od listopadu 1989.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit