Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CCCP = teroristický vřed naší planety!
  • myslím, a to mne baví, že tvé hlouposti si nikdo s mými znalými texty nesplete *15* *15* *15*
  • Prodám Kreml. Už nemám dolary na válku na Ukrajině. Spěchá!
  • a hele, dobré ráno, už bude sice poledně, ale asi jste se probudil a hned na Tiscali...
  • Zajímavé, že Hitler měl také různé problémy v sexuální oblasti.
  • já být Putin, tak si dám Viagru a přestanu vraždit Ukrajince
  • takže USA od druhé světové žije v komunismu? to ale zajímavá zpráva *2* *2* *2*
  • tak mlč a bude všechno OK
  • a proč ty nemáš svůj nick? já myslím, že ty budeš impotent.... ani nick si nevymyslíš
  • V komunismu je všechno naopak: pravda se označuje jako lež a lež se nazývá pravdou, zotročování svobodných občanů se nazývá budování svobodného demokratického řádu, loupež se nazývá "znárodnění", noční přepadení a obsazení cizího státu se nazývá bratrskou pomocí, invazní vojska jsou vojáci na dovolené a proto i nedomrlý zakomplexovaný skřet se nechá nazývat car.
    *1* *1* *1*
  • Putin je impotent a svůj mindrák si léčí tak, že vraždí děti na Ukrajině
  • ano, náš zloděj nicků a přední osel, se ozval...
  • V Česku vládne kulatně řečeno nepořádek, za peníze i ty granáty a aby to nešlo "vyšetřit" tak to bouchne. Od začátku se vědělo na spojitost s Ukrajinou a BIS chrápala nebo záměrně koukala jinam. *16*
  • ano, naši představitelé zase oslnili svým charakterem a čestností, bóže, ať se jiní vraždí, hlavně že nám z toho kápne *10* *10* *10*
  • Až se to domáknou v EU, tak to zase bude pokuta pro daňové poplatníky. *16* *11*
  • mluv za sebe, soudruhu. Každý není jako ty
  • Putin prý nedokáže plnit své mužské povinnosti.

Proto KGB uměle stvořila jeho údajný románek s gymnastkou Alinou aby ho Rusům
    předvedla jako silného schopného chlapíka.

Putin proslul stavěním luxusních rudých paláců a bojí se svých spolupracovníků.
    Ví co potkalo jeho předchůdce Stalina a bojí se že by mohl dopadnout stejně.
  • jakpak to víš??chodíš mu lízat prdeel,že???
  • My jsme strašně prolhaný národ. Na oko zakážeme vojenským materiálem podporovat banderovce na Ukrajině a na druhé straně jim tajně posíláme zbraně! To jsme celí my!!!
  • car nemůže být komunista máš to popletené.
    *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit