Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě oblbování vojáků šlo katolické církvi velice dobře i za první světové válce.Škoda,,že ti,kteří se vrátili z válečných jatek,hned katolické faráře tehdy nepostříleli.
  • Amen. Ti vojáci co jsou v Afganistánu tam jeli z vlastní vůle a pro peníze takže to jsou vlastně žoldáci. Žádný z nich neni na nějakýho Duku zvědavej, protože žádný z nich nemůže být křesťan. A jestli tam je tak se každý den vystavoje nebezpečí, že bude muset porušit to nejsvětější přikázání NEZABIJEŠ. Duka je jen žoldákem Vatikánu a zbírá body za angažovanost.
  • Ten co se tváří jako takřka svatě řekl tisíce kilometrů od své vlasti: "To není útočná válka, tady se hájí naše hranice, tady se brání naše domovy," tak to poznamenal. Asi by to byla nato-americko-česká útočná válka, kdyby se válečné perace vedli proti Afgháncům na území NATO - Čech a Spojených států.
    Někdo to má v hlavě převrácené. V Avghanistánu dárky pro ty co jsou tisíce km od vlasti a pro ty co jsou ve své vlasti z daleka přivezeé bomby přímo z nebe. Nikdo neukazuje co dělají obyčejní Afghanci, co pro ně udělal, jestli měl pro ně aspoň dobré slovo. Ten vářící se svatě nezná, že na počátku bylo slovo?
  • Proč jsou zablokované diskuze na tuzemských zprávách? Odkud asi vítr fouká ?? Že by cenzura?
  • Po další revoluci je třeba katolickou církev prohlásit za vlastizrádnou a zločineckou organizaci.Podle toho s nimi jednat.Ne nechat bezvěrce katolickou církví a vládní pakáží,přes dvacet roků okrádat.Pokud by Bůh existoval a uvedenými darebáky se nechal zastupovat,tak by musel být největším volem světa.
  • Je mi z těch vašich diskuzních příspěvků na blití. Co jste dělali před rokem 89 ? Podle těch svých řečí asi studovali marxismus a vštěpovali si, jaké je slovy Lenina - náboženství opiem lidstva ... Chudáci.
  • Chtěl bych vidět arcibiskupa v neprůstřelné vestě a blembáku
    jak Nejvyší polní feldkurát České armády slouží mši u polního oltáře po nebožštíkovi feldkurátovi Katzovi. Zatímco naši hrdivové se oddávají karetní hře o každodenní příděl fetu.
    reagovat
  • To je zas něco nu co,czechyse slamprain.Kurva serou se do toho a doma maj bordel.Hlavně že všichni zaplatíme miliony za to že tam ti žabaři lezou.Ostuda a fuj tajbl. *1*
  • Je potřeba do všeho strkat rypák, hlavně tam kde nás nic nepálí. Peněz je habaděj, tak co. USA ( nyní náš vzor ) dělá taky pořádky ve světě, ale že je u nich bordel, to je nezajímá, u nás nápodobně. Je potřeba vrazit peníze do zbytečností, odrbat daňové poplatníky, a obyčejný člověk ? Koho ten zajímá ? Nikoho. Církev - černoprdelníky - bych taky zredukoval, jen tahají hlavně ze starých důchodců peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit