Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karolína Paek,Vlasta Parkanová,Kateřina Jackue,Kočí,Veškrnova-chrchlová,Šabatová, výkvět hoden doživotní renty.
  • "I ve veřejné sféře a státních službách existuje mzdový rozdíl, když plat žen je o 17 procent menší v případě mužů. Informovalo o tom ministerstvo práce."
    .
    A já žiju v tom, že státní zaměstnanci jsou zařazeni do platových tříd a skupin podle dosaženého vzdělání a praxe (tím netvrdím, že je to ideální), ale nevím o tom, že by to zařazení mohlo ovlivnit i pohlaví těchto zaměstnanců. Pak zbývá už jen osobní ohodnocení a to zřejmě přiděluje vedoucí na základě konkrétních pracovních výsledků pracovníka? A že by ti vedoucí stranili(y) mužům? Čekal bych to spíš obráceně. Stačí jen vzpomenout na Nečase s tenkrát Nagyovou. Dřela jako kůň, tudíž jí byly vypláceny krásné odměny. A o tom osobním ohodnocení nebudeme pochybovat, že? *1*
  • Absurdní, jak může Český pomalu nejchudší stát Evropy něco srovnávat se Švýcarskem. Hledat inspiraci s nejbohatším státem Evropy není možné.
    Stačí když se projedu po rozmlácených silnicích a mam po náladě.
    Každému mladému člověku říkám pokud chcete vydělávat slušné peníze odejděte s tohoto státu. Stát kterým neprošla fronta, kde nedošlo k masivním náletům ani k tankovým bojům máme 70 let po válce lidé vydělávají žebračenku.
    Znám spousta moudrých, pracovitých lidí co opouští tento stát.
    Vždyť Babiš se Sobotkou vedou tuto republiku do záhuby, stovky miliard co nejsou schopny vyčerpat s EU. Přitom Babiš pomlouval předešlé vlády jak špatně čerpají peníze s EU. za Babišova vedení bylo odčerpáno pouze 1%
    Každý politik mele do každého rezortu a přitom ničemu nerozumí. Melou jak Vám má zubař opravit zuby, jaký kloub dostanete zdarma a nebo zůstanete chromý. Vláda se zabývá tím zda na Šumavě bude o jeden smrk více nebo méně, zda budou někde mokřady nebo suchá půda. Rozhodování přízemních, malomyslných politických amatérů nevede k něčemu dobrému.
    Hlavně, že máme demokracii, která každého občana stále více omezuje.
  • Méně peněz ženám jistě není za menší výkon na stejné funkci, ale že nejsou na toliko dobře placených místech, jako jsou funkce manažérů firem a pod. Ale i na tato dobře placená místa jsou přece konkurzy a tak lze předpokládat, že když většinou vyhrají muži, komise věděla proč. Ženy však musí přiznat / ne nějaké feministky /, že muži jsou pro zaměstnavatele většinou výkonnější, s menšími absencemi. O rozdílu manuální práce ani nemluvím. Ale na funkci ve stejné úrovni by měly mít plat totožný, pokud šéf opět neposoudí, že muž je výkonnější a udělá práce více. Všem ženám bych přál, hlavně které nejsou spokojeny se svým platem, aby si uměly svou pozici vyboxovat.
  • Je to naše věc a zbytku světa zbytečná starost!
  • Slyšíte české ženy? Měli by jste se pochlapit trochu a vydělávat víc, jste líný málo vyděláváte bo málo makáte *1*
  • 32k kurňa kde tyhle čísla všichni berou :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit