Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • začal s pěknou předehrou dnes.Prý kdo nerespekuje policejního presidenta nemá u PČR co dělat. Milane, Milane nevíš co mluvíš hochu. Tomášek Tuhý je jen jakožepresident.Jinak všem pro srandu.A navíc dělá policii pořádnou ostudu.Je otázkou času kdy v Blesku na první straně vyjde fotoreportáž jak tady presidentský si na prezidiu drží takovou ..... píchačku co si přivezl z Ostravy.Nadělil jí hodností a hodností.A má ji u sebe.Maličký háček je v tom, že tento náš policejní vzor ctností má v Městě Albrechtice legitimní manželku s rodinou.Vážně si Milane myslíš že tohoto policejního prcíře mají příslušníci respektovat?To možná funguje ve Strakovce.Paroubek poskákal svoji tlumočnici, Nečas poskákal svoji ředitelku úřadu ..... Ale mezi lidma je to všechno odpad.Co říkáš?
    • Jsme parlamentní demokracie a proto má organizaci policie určit parlament a ne nějaký Chovanec partaje.
      • My nejsme žádná demokracie, natož parlamentní. Hádání, napadání, osočování, šikanování ... to je demokracie?
        • Demokracii máme, ale chybí nám slušní, soudní a zodpovědní OBČANÉ. Stále je tady mnoho tupých ovcí a také primitivních hulvátů a všehoschopných lumpů jako důsledek půlstoletí komunismu.
  • Nevím sice koho budu volit, ale vím koho volit nebudu.
  • Celý článek lze shrnout do jediné věty: Ve vládě se před volbami pod pláštíkem slučování policejních útvarů rozhořel boj o koryta. Všimněte si, že o to co by bylo dobré pro naši milovanou zemičku, se nestará ale vůbec nikdo.
    • Neřekl bych, že nikdo.
    • Tak jasně teď jde o to, sehnat co nejvíc debili, že ÁNO? ai ti debili zvolí opět ANO jako já!
      • Veď vieš, keď dostanú koblihu budú aj vedieť čo majú robiť. Že ÁNO.
  • Mizerně placení hlupáci! Pardon, tak o vás my politici hovoříme jen v kuloárech.
    Vážení a milý občané.

    Při volbách se chovejte zodpovědně.. Volební urna je jako ženská Pussy. Jenom krátce
    tam něco strčíte a ono to má dlouhodobé následky. V případě ženy pak musíte 18 let sponzorovat malého haranta a v případě urny pak 4 roky sponzorujete tupce a zloděje.
    • Výborně, žvástavá rusofilní vlastizrádná hnído povedlo se ti se vykreslit se osobně velmi trefně.
  • jak to vidím já--jako fízl!
    slučováním mě odrovnají.
    nechat to tak---to by zase pro hajzlíky typu Sralbotka a komedianta zahr.věcí --ani nevím jak se jmenuje...by bylo terno... hlavně sralbotka ma nahnáno.....toho druhého ani neberu do levice 'pravičáka zavšiveného".
    Jsem si ulevil na téma LEVICE ČESKÉ............... *1*
    ohledně této kauce, co vznikla z pera SOBOTKY---se domnívám, že nás jako národ chtějí znásilnit. Ctějí nás poslat proti našim OCHRÁNCŮM za 2.sv. války.
    • Jedině mrtvý rusák je dobrý rusák. To si dobře pamatuj ty rusofilní hnído.
      Snad jen velký guru všech vlastizrádných rusofilních sra..ek - soudruh konfident STB - žvástavý ožrala zeman po vytažení svého ovaru z řitě největšího světového gaunera putina bude tvrdit opak.
      • přebíráš mravy USA kolonizátorů?mrtvej indián dobrej Indián?
    • Rusák byl až do roku 1941 kumpánem Hitlera, ty mektale.
      Británie už v té době dva roky s nácky válčila.
      Byl to český komouš kdo po válce na příkaz paranoidního psychopata Stalina zavřel a mučil hrdinné bojovníky s nacismem. ano naše britské letce.
      za tento zločin se bude na komouše právem navěky plivat.
      • Americký a britský kapitál podporoval Hitlera, umožnil mu nástup k moci a plné vyzbrojení. Ještě v polovině r. 1942 dodávaly americké banky Hitlerovi kapitál. Investice amerických společností v té době dosáhly bezmála půl miliardy dolarů. Standard oil, General Motors, ITT, Ford a další....
        Takže si dej pár facek mamrde. Historii známe velmi dobře a Mnichov nezůstane zapomenut, protože ho Západ poté zopakoval v 68´ a zopakuje ho kdykoliv znovu. Západu se totiž nedá věřit, viz Jugoslávie, Libye, Irák...
        • konečně se mě někdo zastal PRAVDA zůstane pravdou!!!!!!!!
      • magore-... jinak tě ani nazvat nemohu!
        jen se mrkni na současnou vládu EU a USA----- už aji fotbal berou jako záminku proti Rusům............hnus a bída!!!
        si myslíš, že jsi mírotvůrce? jasně jako US Colt-6 ranný.
        • Také mě to pobavilo.Angličané začnou teror a Rusové se nedají,tak jsou špatní.Tomu snad nevěří ten podržtaška co ten blud psal.To český ovčan by se již předem poposral.Doufám,že Británie vystoupí z EU a nastane dominový efekt,protože to je to nejhorší co nás potkalo díky roku 1989.Marně si lámu hlavu jak z toho svrabu ven.Věe naše zničeno.Vždy jsem byl hrdý na naše kvalitní výrobky a jídlo,což i Německo není co bylo .Dostávají se na úroveň Polska.
        • Rusák se namočil do korupce při hlasování o udělení pořádání MS.
          ruský fanoušek dělal ve Francii bordel a napadal nevinné lidi. Za to je nyní vyšetřován.
          rusák utekl z ledu když prohrál v Praze finále s Kanadou a dostal pokutu za porušení pravidel.

          Už se vy milovníci ruska začněte chovat jako chlapy a přesťante konečně zločiny a maléry vašeho ruska házet na EU a USA,.
          • ty chytráku!
            ještě před páru roky to bylo úplně jinačí....
            to ještě nebyly sankce z EU a USA---když vše probíhalo v rámci dohod o pomoci a jiných..
            teď, když jim to nepasuje, tak se ukazují..................
            a ukazují to z pozice SÍLY......neboť i ta naše malá země ČR se tomu ZAPRODALA...................
  • To je zase spekulace. Dneska po těch mnoha letech demokracie je mi vcelku úplně jedno jak se vládní strana jmenuje a kdo ji vede. V minulosti nebylo na nic a tak vše stagnovalo vč. platů několik mnoho let. Tak tudy určitě ne. Jestli někdo z mocných užije peníze někde nějak, tak sice to má mít nějaká pravidla, ale pokud se člověk pohybuje v dotacích a penězích z EU, tak je to takovej bastl, že za stejnou věc lze chválit i trestat. Hlavní je že za peníze něvo vzniklo k dalšímu používání a ne že se rozkradlo, nic vidět není a nikdo za nic nemůže. Za posledních pár let se nějaký peníze ušetřily a i sem tam dostal někdo přidáno. To považuji za úspěch. Bohužel demokracie se vysvětluje různě a někteří jedinci si myslí, že si mohou dělat co chtěji. Zatím se mi to jeví tak, že kobliha ušetřil a sralbotka rozdal. Bohužel bez koblihy by sralbotka neměl nic a tak už by dávno skončil. No a ten třetí, toho tam vůbec neměli brát. Když se dvá perou, tak třetí se směje. A nejen třetí , ale i ti, co kradli a mohlo by jim něco hrozit.
  • Milan Chovanec je usvědčený podrazák. Za prvé za 9 měsíců absolovoval práva na Plzeňské právnické fakultě a za druhé lánským pučem. Ten charakterové vadný člověk neměl nikdy ve vládě co dělat.
  • Dajtě jim cepy, nech sa pobijů! Aspoň bude od nich pokoj. *2* *2* *1* *1*
    • ... tys dostal cepem přes makovici zjevně nesčetněkrát :)))
  • ano vyhlšený rychlostudent z práv v Plzni.Obrovská náhoda je, že jej vysloveně zkoušeli ti 3 nejskorumpovanější hnoji, co se na fakultě našli.Sám přiznává že studoval jen nějaký kurz celoživotního vzdělávání a pak mu přišla pozvánka ke státnicím.Tak do toho šel! Tak to je opravdu takový otloukánek nešťastný.Kdyby mu přišel kufr peněz dal by jej doma do šatny.A tady toto z Plzně nám vypráví bajky a poučky o nezbytném respektu k policejnímu presidentovi.Oba tajtrlíci bez nějakého respektu.Takoví mazaní křiváci kteří krmí bajkami jen aby zůstali u korýtka.Každý si před nimi může uplivnout.
  • josef.servit.9
    Socani jdou do kytek. Není nic co by stálo za volbu. Chovanec je šmejd a Koblžek je středem posměchu.ČT se po volbách bude divit.Polská cesta nám hrozí díky hlásné troubě TOP09
    Kalouskovi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit