Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám ,že ten komediant přijede v těch teplákách .Mohl by si  to svoje žebrání v nich hned odsedět.

    • A kterého prosím že to máte komedianta na mysli?

      Myslíte že chovanci LDN Lány , jakému-si zeMANovi natáhnou nějaké "sváteční" tepláky aby jim nepodělal vozík a pemprsky nebyly pod nimi moc vidět - no možné je vše. Nebo že by ten superzparchantělec Bureš/bábiš už byl v teplákách a na propustce z Borů?

  • Tak si někdy kladu otázku, jak by se situace na světě vyvíjela, kdyby Rusko nezasáhlo na Ukrajině a nechalo věcem volný průběh. Stále by jen ustupovalo......

    Když proběhl nedemokratický majdanový puč s nasazenými střílejícími provokatéry, nikomu v českoňsku to nevadilo. Kdyby Kyjev dál vraždil vlastní lidi na východě Ukrajiny, nikomu v českoňsku by to dál nevadilo? Kde jsou ty kecy o "humanismu"? Když by na Ukrajině byla základna NATO s jadernými zbraněmi vyhrožující Rusku, nikomu by to nevadilo? A když by v Bělorusku proběhla vražda Lukašenka, jak západ plánoval, nikomu v českoňsku by to nevadilo? Rusko má s Běloruskem spojeneckou smlouvu o obraně. Mělo by Rusko v případě vraždy běloruského prezidenta a tamního "majdanu" zasáhnout? Anebo by mělo nechat Bělorusko napospas teroru ze západu, stejně jako se západ vykašlal 1938 na nás bez ohledu na spojenecké smlouvy? 

    A kdyby stále Rusko ustupovalo, nechalo Ukrajinu i Bělorusko totálně spadnout do US sr..ček, co by následovalo pak? Mělo by Rusko obklíčeno základnami NATO odevzdat západu své území bez boje a plyn a ropu dodávat západu zdarma? Bylo by potom Rusko "hodné a správně demokratické"? Nebo by měli všichni Rusové spáchat sebevraždu a nechat svou zemi západu, stejně jako dříve západ ukradl Ameriku a vyvraždil domorodé Indiány? Zbylé Rusy do rezervací?

    Kam až by západ ve své agresi chtěl dojít? Odpálil by rakety na Rusko jen proto, že by se nechtělo vzdát své země, jako jsme se vzdali v září 1938 my?

    To jsou zajímavé otázky. Kam by nás dovlekl US protektor? Do totální války? 😯

    • tak za stejné otázky mne na seznamu zablokovali na věčné časy.

      • Z toho si nic nedělejte. Já dostal trvalý zákaz jenom za to, že jsem v diskusi upozornil, že  podle mezinárodního práva nejsme s Ruskem ve válečném stavu. 

        Seznam je prostě žumpa všech cenzorů. Propagandistická hlásná trouba plná lží. 

    • Dobré, ale jednu chybičku bych vytkla. Nejsme Českoňsko, ale ČUR ( Česko Ukrajinská republika). A naši ministři, včetně premiéra se nazývají......... 

      • A máme Ukrajionsko-Českou vládu, která na své občany kalí a leze Amíkům do análu a chce tam být úplně první.

        • Ruský anal už obsadil Zeman

    • alicia1

      Kolik za takovy blabol plati, 500 rubliku?

      • Vy máte dnes vycházky celé oddělení? 😯

    • A to jste "vymyslel" a nablábolil sám, nebo máte notičky nalinkované přímo z Kremlu a jen přeposíláte ten rusácko-filckový výblitek dál?

      Něco mi říká, že toto nemůže nikdo kdo je alespoň částečně při smyslech ze sebe vyzvracet, pokud za cto nemá bohatě od těch rusáckých bestíí zaplaceno.

      • Položil jsem prosté otázky. Při čtení vašich "odpovědí" se hned pozná "prudce yntelygentňý" člověk. Máte dnes v Bohnicích vycházky do netové kavárny, že nás tu obšťastňujete svými myšlenkovými exkrementy? 😉

  • Fakt je že ministr Mikuláš přichází s novým svěžím nápadem!

     Ukážeme se světu.Ukážeme rusákovi na čí straně stojíme.Jasně a zřetelně.Tak aby náš hlas bylo slyšet. Naši lidé ale chtějí i do ulic.Ukázat světu, kolik jsme sklidili řepky, jak jsou na tom naše dojičky.Kolik vyrobily soudružky v místní továrně.Chceme ukázat všem škarohlídům kudy vede cesta. Ukázat že nás neobelstili pomeranče a banány ze Západu.Vydržíme! Třeba i v nuzných podmínkách bez ruského plynu a ropy!Zpátečnické a rozvračecké tlaky s cílem rozbít jednotu pracujícíhi lidu u nás neprojdou. Vovko přijeď.  Rozvrátíme zvrhlé plány imperialistického podhoubí!

    • Doufám, že probíhající jednání USA a Ruska o jejich vzájemném konfliktu na Ukrajině vyústí v mírovou dohodu. Snad si obě strany uvědomí, že ať už bude konflikt probíhat jakkoliv, poraženým bude Ukrajina a vítězem Čína. Mírové urovnání by mohlo vést k návratu energetické normálnosti v Evropě, neboť nepochybně jednou z mírových podmínek bude, aby USA povolily Evropě provoz Nord Stream 2.

  • A taky šéfa Zimbabwe. Panáček bude ozdobou večírků?

    Třeba předvede něco legračního. Je přeci komik. 

  • Ale Ukrajina není v českém Parlamentu zastoupená - ani jako okres!  

  • mun.go

    Summit (setkání zástupců na nejvyšší úrovni) čeho? EU -- Ukrajina není a ještě dlouho nebude členem EU. Ale podobné sleziny s nečleny plánuje i NATO: 

    North Atlantic Treaty Organisation (NATO) has decided to have a meeting to discuss the Ukraine crisis among other things. The meeting will include non-member states Ukraine, Sweden and Finland. It was announced earlier today that NATO's top military authority will meet in person in Brussels, Belgium on 19 May 2022. 

    Náčelníci Generálneho štábu Ukrajiny, Fínska a Švédska sa zúčastnia na zasadnutí  Vojenského výboru NATO, najvyššieho vojenského orgánu Severoatlantickej aliancie. Podľa informácií zverejnených na webovej stránke NATO, sa zasadnutie vojenského výboru bude konať 19. mája v Bruseli.

  • Česko ?

  • alicia1

    To budou adolfci z pate kolony zase praskat knirky.🤦‍♀️

    • Taky si to o vás adolfikách myslíme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit