Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

Scam must go on.

• "V Česku má dokončené základní očkování asi 65 procent populace, jednu posilující dávku má třetina lidí a sedm procent dvě. "

Jaké základní? Vy děláte jako by na těch původních dvou mohl dnes někdo stavět?

Když už teď už tolik nehysterčíte, tak byste mohli udělat statistiku, kolik lidí za poslední půlrok umřelo s covidem, kolik bez covidu a kolik z těch skupin bylo naočkováno a kolik ne. Už jsem dlouho nečetl, jak moc umírají ti neočkovaní a téměř neumírají ti očkovaní.

• Mám tři očkování přesto jsem to už 3x chytnul.Strčte si to někam 

• Vrazte si ti svinstvo do p.dele!

• goyim

Zase připomínka, kdo na této planetě věci skutečně řídí a kdo je jen poskok. Mimochodem, už byly zveřejněny ty zcenzurované smlouvy s Pfizerem, které uzavřela gynekoložka? Se společností, která za svojí historii už zaplatila několik miliard dolarů na pokutách za všechny možné podvody?

• tož na duchody nejni , ale předražené vakcíny tady budou razdva a to se nebavíme o rouškách za pětikilo na malé čínské čumáčky kupované za Bureše , no což dodat😎

jo a přírodní covid jako fík že ? porovnejte zprávičky před třemi lety a dnes , ty vogo to by bylo na sankce jak u kremelskej darebáků , holt u fajzrů je to jiné .😎

• Show must go on...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit