Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je špatné, že současný způsob demokracie umožňuje zvoleným vládám dělat vlastně cokoliv. Třeba zruinovat svůj stát a pak se v klidu nenechat zvolit nebo odstoupit. Umožňuje pár lidem ve vládě zničit nebo rozházet to, co zde budovaly genetrace našich předků i my sami. Možnosti vlád zasahovat do státního rozpočtu a státního majetku (který je dnes velmi malý) by měl být omezen. Bohužel toto omezení by muselo být zaneseno do ústavy a změny by musel schválit parlament a senát. A dostáváme se zase k tomu, že několik stovek lidí si může dělat co chce a to bez ohledu na to, co si přejí miliony občanů. Proto jsme se zde nikdy od revoluce nedočkali celostátního plnohodnotného referenda, jehož výsledek by byli politici nuceni respektovat. Méně inteligentní osoby referendum odmítají, protože by prý lidé mohli rozhodnout "špatně". Těmto lidem je absolutně cizí význam slova demokracie.

    • a co jsi si myslel 

  • Jen abychom tu techniku brzy nepotřebovali sami.
    Blíží se k nám islámská agrese ze západu. 
    Co na to naši čučkaři? Rakušan vystoupí, že u nás nebezpečí nehrozí?
    Nejsme izolovanou zemí, ale součástí (bohužel )EU. Co se děje v Londýně, Německu, Belgii, Švédsku? To není přímé ohrožení evropské civilizace? 

    • no sapoň vyhlásíme právo šaria a zloděje potrestáme podle práva 

  • Jen se věří že tady ta Blběna z obrázku skončí do nevidět, jako nějaká Parkanová.V soudní ohrádce. Kdo jí a té smečce z Prahy dovolil takto rozhazovat armádní majek.Potažmo do země která je nám tady ukradená.Která se vede válku kterou si sama vyprovokovala. A navíc:

    "Karel Havlíček k drahým energiím: Vláda stojí v předklonu vůči Bruselu a svléká gatě před brodem"


    Jasně že pražské hlupáctví a patolízalství nás stojí hromady peněz.Všichi okolo, ale absolutně všichni berou energie od nepřítele.My taky - ale od překupníku s těmito energiemi.Je to pozerství a vynucená solidarita které zdejší lidi stojí miliardy. Na konci roku 2023 už tady nikdo nechce být solidární.

  • K takovému kroku nemá vláda žádný mandát. Je to prostě VLASTIZRADA. 108 -není ústavní většina . Bože tyto vidíš, za co??!! Musíme tak trpět.

  • " Od USA už stát obdržel, nebo obdrží podle materiálu ministerstva obrany osm vrtulníků H1 a 300 milionů dolarů (asi 6,9 miliardy korun)"


    My jim to víc než bohatě vrátíme při nákupu naprosto nezbytných F-35.

  • Madam Válka se podíval na ceník sběrných surovin a zjistila, že by za šrot moc nedostala, tak jej darovala do Mukačeva.
    My jsme ale hodní, darovat zbraně, aby se mohli zabíjet. Ono jim to jistě pomůže umírat o měsíc déle. 
    Ještě, že toho babochlapa ve funkci máme. 

  • Málo, měli bychom zastavit vyplácení důchodů a takto získané prostředky zaslat "bratrům a sestrám na UA 

    P$ (Ironie)

    • Neblbněte, nebo to ty patlali napadne. 😂 
      My jim je nemusíme posílat, oni si je vybírají tady, v Polsku, Německu, Rakousku. 

  • Odporné hovězí!

  • Jo to se to rozdává z peněz které ukrdali důchodcům

  • gaheris

    Ta paní na fotce jde do tej války? Měla by si zaskočit do Bavor taky pro nutelu jako náš Fiala řečený pan Nutela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit