Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    patnáct starých krámů aby se pročistily sklady.... výborně....

  • josef.chmela

    Jedněch starých šrotů jsme se zbavili a další starý šrot jsme dostali.

    • Ááá vědecký pracovník a všeználek světa soudruh Chmelíček - proruSSácký to trol se nám tady opět vyzvracel.

    • Jé 🐒, teď jsem chtěla napsat totéž...😉

      • Černochová ani se nezeptala,zda to jsou tanky z 1.sv.války,nebo z té druhé.Nakonec je to jedno,ona by ten rozdíl beztak nerozeznala.

  • Dobrý,ruský veterány vyměnit za německé veterány.Akorát náhradní díly a údržba bude podstatně dražší🙂.

  • Povídá prezident Tiso Hitlerovi "mám tri tanky, chceš?" "A AKÉ?" "pre tridsať chlapou. Jeden riadi, jeden ťahá a osmadvadsať tlačí"...... 

  • To máme tolik tankistů? Ve kterém tanku bude ta nová generálka? Jeden ať zbude taky pro generála zeMANa.

  • Je to měsíc co si stěžovali že do toho nemají munici

    • alicia1

      O tom, ze nemaji munici jsi uz lhal, kdy se ten clanek objevil. A zase krakoras to same? Pata kolona uz nedovede vymyslet neco lepsiho? Ze maji jenom jeden pas, nebo hlavne zalite olovem, jako vy mate zalite hlavy.

      The basis of this donation will be 15 Leopard 2 A4 tanks, 14 combat and one rescue variant. Spare parts and ammunition will also be part of the delivery provided by the German defense industry. Dorucene budou nahradni soucastky i munice.

      • Nauč se česky, pak to budu teprv číst a nějak reagovat .Ty pátá kolono

        • no tak ta 72 dvojka je v boji lepší bez munice , přece jen má osádka vyšší šanci přežití😎

  • Zastaralou techniku provenience SSSR - Ukrajina - Rusko, tu měly vyřadit

    z výzbroje AČR už předchozí vlády.  Je to (a od roku 1989 vždy byl) stejně 

    jen šrot . . .

    Jsme v NATO = výzbroj AČR musí být dle standardů NATO, nepodporovat 

    podobný amaterismus, co tu je ve štábu AČR a na MO ČR dosuď . . .

  • https://ekonomickydenik.cz/s-americkymi-stihackami-f-35-po-kterych-se-poohlizi-ceska-republika-po-ukonceni-pronajmu-gripenu-jsou-problemy/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

  • Evidenně vám nevadí že všechny ty naše t72 cz 4 trpí stejným nedostatkem jako všechny T 72 , T64,T80, T90 nebo ukrajinské T84 a to karuselovým zásobníkem munice pod věží , prostě klasická sovětská konstrukce " nas mnogo" a  o osádku nejde . To je vidět online na Ukrajině , jeden zasah při nemž dojde k probití pancíře a je po tanku , což není to nejhorší ale je i kompletně po osádce . O tom se již hovořilo za komunistů když se měnily T55 za T72 ale jen potichu neb znevažovat sovětskou techniku znamenalo těžké provinění . Vycvičit osádku tanku Ivane či spíše Putine trvá min. půl roku , to se nebavíme o vyšší součinosti , chápete někdo ten rozdíl mezi zraněným vojákem  který sic nemůže třeba znovu bojovat ale žije a může předat zkušenosti , ta zuhelnatělá paštika ruské armády  v zčernalé díře po věži už nemůže být ani pohřbena . Tak lepší technika i když ne nová která zohlednuje přežití osádky než tupý názor tank je tank a ten snese všechno . Rozumbradové kteří ví houno těch je přebytek . Kdo nevěří nect se podívá na nehodu T72 v Krupce u Teplic když si to ivani ze sojuzu (tehdy včetně Ukrajinců , Gruzínců balili dom do SSSR) . 

    Dobře je to vidět u novinářů  , kostrukční vady mají jen ruské tanky ale ty stejné ukrajinské asi ne , takže stačí ukořistit ruskou 72dvojku , namalovat UK vlajku a je po "vadách" , radši to nebudeme rozebírat neb i věhlasné západní stanice Tv v honbě za senzací jsou schopny ukazovat zničenou ukrajinskou techniku jako zničenou ruskou a ani jim nevadí že je vidět rozdílné maskování , tak at žije globální .ebilita , co napíše google je pravda svatá a nic jinšího , jen  2 ročky trvalo než přiblbla kontrolující globální média připustila šíření kovidu jako aerosol , no svět mohl mít o par desítek milionů méně nebožtíků , tak proti tomu rusák na Ukrajině je břídil , ale oni na ten čínskoamerický virus ti lidé umírali tak nějak humánně v nemocnicích že cenzoři fake news . 

    Babo rad ksindl v Kremlu , v Pekingu i Wall street , ale ty poslední určují globální názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit