Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nepotřebuji číst a ani nečtu výblitky odkopnuté trosky, stačí mi, když vidím, že blije :)))
  • cha cha TY? Budeš tady číhat jak ratlík. Jsi obyčejný úchýýl který nikoho nemá.
  • cha cha to se vyvedlo! Prase z chlíva nečte? Ale čteš. Hltáš. Musíš. Protože jinak s tebou nikdo nekomunikuje. Jsi jen prase. A smrdíš.
  • hele retarde bijče,měl by ses přejmenovat na blijec, to k tobě sedí víc *3*
  • nejen že to čteš, ale ty si u toho ještě leštíš ten svůj náprstek *1*
  • ... mám novou zábavu: bavím se, jak jistě vztekle blije jeden pitomeček, ale já to nečtu :)))
  • ha,král všech tupanů, bijec pitomečků se v léčebně pro choromyslné dostal k počítači, to zase bude žumpy...
  • tupane, tupane
  • už otevřeliu chlív, že jsi zase tady ty dobytče???
  • ... jediný malér jsi ty, balíku :)))
  • ... bezmocně primitivně tupě hlasující nevzdělané retardované telátko mi moc vyhovuje :)))
  • ... píše jak debiil, wau, udělal jsem z něj totální hadr, čau, degene, jsi naprosto bezmocný :)))
  • ... má to háček: jak jsem sdělil, na nic od tohoto soudku hooven již nikdy nezareaguji :)))
  • ... nejprimitivnější trosce tra la la s mnoha jinými primitivními nicky ležím v žaludku, wau :)))
  • ... mezi stádem primitivů jako ty to největšímu primitivovi tobě takto musí připadat, blbe :)))
  • To bude maler , to bude maler uvidite !!!
  • Už ho vidím s kelňou, fankou a japonkou, jak staví...

Louky jsou zastavěny nově vzniklými továrnami, sklady, usermarkety, fotovoltaikou, Babišovou jedovatou řepkou...
  • ČR nemá euro,má vzdělané,ale nedoplacené dělníky,zkrátka-taková malá Indie,kde se vyplatí podnikat.Samozřejmě,toto schvalují i naši vyfikaní podnikatelé,kteří by nejraději zaměstnávali lidi za bakšiš,jde přeci jen o jejich peníze.N....t ! Myslím si jedno-naši miliardáři by měli republice vrátit to,co nakradli.Tak ať v tomto podnikají.
  • "A teď si představte něco podobného ... v Česku. Neskutečné, že?"
    Ano, neskutečná pitomost!!!

PCHE !!!
  • v diagnostáku nejde elktřina, tak zde není známá kanální žumpa-tupoun nejtupější,výmaz nejvymazanější,všech hajzlů bratranec-bijec pitomečků..ale až zapnou proud a vychovatel půjde zalehnout, pak to tady zase začne zamořovat ta žumpa z prasečáku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit