Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatý život před rokem 89. můžeme jen nostalgicky vzpomínat.
  • Myslím že cenzura na internetu by jen prospěla.Sic jsem proti ní,ale jen tak vyžene lidi do ulic vyhnat tu bandu.Poté bych směle cenzuru zrušil.Myslete,jinak se to nehne.K článku bych řekl jediné:jedna bába povídala. *7*
  • Co k tomu článku dodat? Jedině to, že se jedná o lživou a klamavou propagandu naší lživé vlády a jejích noshledů. *12* *12* *12* *16*
  • Nojo, to se to počítá, když máme životní minimum několikrát nižší než v EU. V EU je podpora v nezaměstnanosti 800-1500 e, platy taky minimálně 2x až 4x výše, než u nás (Prahu nepočítám, ta se exoticky vyjímá oproti jiným hlavním městům EU, kde jsou poměry skoro stejné v celé zemi.). I v takovém Španělsku se kromě bydlení (v přepočtu asi 10-15 tis. Kč za vybavený byt 1-2+1v Madridu) ušetří z průměrného platu mnohem větší podíl než v ČR, kde jede většina rodin z ruky do huby. Asi 7 druhů podpor na vše možné nenechá člověka chcípat na ulici, jako u nás, kam to tlačí ODS a Kalousek, rádoby křesťan.
    • Johny, nediv se. Půl století jsme budovali socialismus a před dvaceti lety jsme bolševikům dolili převléknout kabáty a umožnili jim, aby "budovali kapitalismus". Tak už máme co jsme chtěli.
  • Bojte se, bude hur. *11*
    • Jen do té míry, co všechno si necháme líbit. Takže asi ano.
  • Je to naprostá pravda, má nejnižší počet lidí ohrožených chudobou z jednoduchého důvodu, oni totiž už chudí jsou takže tím pádem ohroženi chudobou nejsou.
  • Jde o další demagogii,za nž by autor zasluhoval ,dovléci na katovskou mučírnou.Tam by mu pak krutý kat rozšafně nejuprve vydloubal oči.Protože se jimi kolem sebe nedívá,tak je nepotřebuje.Teprve potom mu roztrhnul jeho prolhanou hubu od ucha k uchu.Protože ten lump neuvedl,že se zde přes dvacet roků žije na dluh ,v rozkradené a rozprodané zemi.Až se začnou nasekané astronomické dluhy splácet ,tak bude chudobou ohrožen každý.Pouze ti,kteří budou mít nakradeno,jako Krejčíř,se budou tomuro národu,ze zahraničí, smát.
  • Česko má v EU nejnižší podíl lidí, které ohrožuje chudoba
    --------------------------------------------------------------------------------
    ale důvěřuji straně a vládě že to zvládnou. kalousek drábek a nečas vobětavě máknou a z téhle špatné ostudné zadní pozice nás jistě brzy posunou do čelních míst. HLAVNĚ JE TŘEBA TO NEVZDAT A VYTRVALE VOLIT MODRÝ TÝM A JEHO MODROU "ŠANCI" SLYŠÍTE VOLI-či? vydržte a volte i dalších dvacet let pořád stejně a už brzy budeme jistě na čelních místech. předeženeme i řecko........ *3* PO MODRÉ K BANKROTU....KUPŘEDU...ZPÁTKY NI KROK
  • kdybychom vystěhovali zpět do Indie těch 600 tisíc cikorek a k nim přibalili všechny ty zloděje a bandity co k nám přišli z východu(mongolsko-tatarské hordy),tak bychom neměli nezaměstnanost a průměrný plat by stoupl,minimálně o 500 Euro měsíčně.O snížení kriminality o 70% se ani nebavím.A všechny směnárny vypálit a ty zmr-y co v nich sedí tak poslat šupem odkud přišli.nebo spálit taky.Pak bychom měli ráj a bezpečí.Tak na co ještě čekáme???????????
    • dej už s tím pokoj. Vzpomeň si , nebo se zeptej starších.. do příchodu západní demokracie makali jako šroubci... uměli číst, chodili do školy.. až příchod liberálů a dostatek peněz na rozhazování "podpor"zavedl změnu... přílišná liberalizace - nebo přžíliš mnoho bílých lemplů co si z nich udělali dojnou krávu a vytvořilo proto problém, kteráý tu předtím nebyl. Akorát jejich mlaďoši za těch 20 let zlajdali - ale to vlastně i ti bílý... taky odborníka abys hledal se svíčkou v pravé poledne...umí nebo byli naučeni se jen bavit.. a nataženou ruku na dýávej .... sorry je to tak...
    • To ,co píšeš je utopie.On je nikdo nechce.Chce to psát pouze skutečně reálné návrhy.
  • Mám pocit,že se snažíme dohnat a předehnat EU v nuzotě.Doufám,že i ten poslední hlupák pochopil,že bylo do r.1989 lépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit