Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dva roky trvalo než se globální informace o covidu , resp. jeho šíření napsala pravda , dva roky jste na těch facebukách , google lhali o základním principu této nákazy , to jako že se mělo nakazit co nejvíce lidí ?

    Dodnes nikdo nezveřejnil dokumenty k vakcínám , resp. jejich placení  a vyděračské podmínky globálních farmaceutických koncernů  !!!!!!!!!!!!!!

    Lhaní o původu již ve Wuchanu , zapojení vládních grantů USA a GB do tohoto riskantního výzkumu , jak finančně tak personálně !!!!!!!!!!!!!!

    Tak jak je možné že šíření aerosolem , které bylo jasné od počátku bylo označeno jako šíření poplašné zprávy a daným jedincům vyhrožováno pokutou a odnětím svobody . Těm slavnějším vědeckým pracovníkům  byla stopnuta kariéra a znemožněno veřejné vystupování  vyhazování  vědců z univerzit , stačilo jen pochybovat o žvástech Fauciho a spol . Dehonestace i držitele Nobelovky za virologii . Kde je vyšetřování hedge fondů , zejména bank USA k financování těchto projektů ? To je demokracie ? Kolik mrtvých a škod na zdraví musí ještě být než někdo tuhle smečku  postaví před soud ???

    Pakže ksidl sedí jen v Kremlu , ksindl z Wall street si to umí zaplatit to veřejné mínění .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit