Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před světským soudem se zodpovídat nebudou. Právo a jeho rychlá vymahatelnost je u nás na huntě. Jistě dobře víte jak Klaus i Havel osvobodili amnestií mnoho zlodějů a zločinců.

  • To jsme v dobré společnosti. Už se vyrovnáme i žebrajícím Rumunům. Spolu to dokážeme. 

  • Politika se u nás stává soutěžením rovnoprávných relativních polopravd, z nichž vítězí ty, jimž se nejlíp daří ty druhé vyvrátit nebo umlčet. Vyvracení je postup demokratický, umlčování je postup totalitní. Aby se mohlo něco vyvracet, musí se o tom napřed vědět, tedy nechat to zveřejnit. Vyvracení něčeho, co nebylo zveřejněno, bývá často potvrzením jeho pravdivosti. Jak praví slavný citát Otto von Bismarcka „nikdy v politice ničemu nevěřte, dokud to není oficiálně popřeno“.

    Procesu zveřejňování a vyvracení se říká „svoboda projevu“ a slibuje je celému světu Listina práv a svobod,převážně nesplnitelně. 

  • O to jim jde jak beztrestně okráct obyvatelstvo  o uspory, vytvořit velkou inflaci a nasleduje měnová reforma!

  • Není tahle Nomura ruský šváb? My a měnová krize?!

    Máme super premiéra a ministra financí, který umí a zná všechno. 

    Každý, kdo by si o nich dovolil pochybovat dostane nálepku na čelo. 


  • Nemám rád narciska Klause. ALE když řekne:

    "Země je rozložená. Je v rozkladu a rozpadá se. Společnost je nespokojená spíše s tím, kdo a jak jí vládne. Nevěříme si navzájem a vláda tomu výrazně přispívá. "

    Bohužel tady má 105% pravdu. Přeci nemohou ve Stakovce řídit stát jako trenažer svých dovedností. Formou zkouška/omyl. Rozhazovat naše veřejné peníze na zastropování energí a podporování cizáků. Republika dlouhodobě s holým zadkem, ale v Bruselu se bude předvádět a jaký je stát chrabrý bojovník ve válce. Ve válečné  horlivosti převyšuje vyspělé země EU. Bohužel jen v horlivosti. Samozřejmě že na ně ve Strakovce dojde. Budou se zodpovídat před soudem. Ale potrvá to hodně hodně času a bude nás to stát všechny hodně peněz.

  • mun.go

    ČNB s novým guvernérem začátkem listopadu podle očekávání ponechala základní úrokovou sazbu na sedmi procentech - protože bláhově opakuje politiku kvantitativního uvolňování (= nalévání peněz) FEDu a ECB  a doufá v podporu ekonomiky levnými úvěry.

    Jinými slovy podporuje další zadlužování, neboť právě dluhy jsou to, co banky živí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit