Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já tedy nebudu napadat EU, ale Bureše. Kdo mu dal právo mluvit i za mne? Ať už táhne na Slovensko, tam mu to řádně vysvětlí. Kdo mu tady vlastně dal české občanství a právo bydlet? Nemá náhodou ještě třeba švýcarský pas jako děti?

  • Ten kdo se odvolává ať se neschovává za Česko!Čobol si udělal z Česka dojnou krávu.

  • mun.go

    Nekamenujme Andreje Babiše kvůli dotacím

    Babiš dotace nevymyslel, jen je čerpá tak, jak mu to minulými politiky nastavená pravidla a zcela povolní, z našich daní placení státní úředníci, kontrolní a regulační orgány i orgány činné v trestním řízení dovolí – ti, kdož neplní své funkce, jsou zodpovědní za účelové udělování dotací jen vyvoleným příjemcům, za pachuť a smrad, provázející dlouhé roky dotační systém.

  • Jak má Česko napadnout EU? Za co? Zato, že Bureš krade? Nějak to nechápu. Zase chce ten, SLOVENSKÝ gauner a přivandrovalec, krást peníze z rozpočtu?

    • "Nu, čo, čo, veď všici kradnú." Vždyť si "to" stádo zvolilo, dostalo koblihu a věří, že bude líp.

      • vanhorne

        "koblihu a věří, že bude líp."

        'Vira' je to klicove slovo. Jesus take nemocnemu Lazarovi jen rekl "Vstan a chod" a kdyz Lazarus vstal a zacal tancovat, Jesus rekl "Vira tva te uzdravila". Bures leci tak, ze nemocnym rekne "Cauky lidi, co bolo to bolo, bude lip"  do huby jim vrazi koblihu, nemocni se raduji a postavi se treba i na hlavu, kdyz Bures zapiska. Zbavit se Burese dokaze bud vyssi moc, anebo prichod nejakeho jeste vetsiho demagoga a sedmilhare. To by ale bylo z pod okapu do deste, ze.😂

  • Mozny je ledacos. Ale ze 30 let po rozdeleni Cech a Slovenska bude ceska administrativa hajit prava nejakyho slovaka v Cechach uklizenyho za svoji drivejsi i jeste i soucasnou trestnou cinnost - to by me teda nigda nenapadlo. Depak. Vsechno se hodnoti s jistym odstupem. Take vlastni skutky . Takze svoje vic nez 35 let stare rozhodnuti odejit tam odsud , hodnotim jako vyjimecne zdarile a perspektivni. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit