Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani jednoho, tato země není pro každého
  • já slimáky na svou zahrádku nechci
  • dzixy
    Šojdrová opět perlí a navrhuje zavrhnuté. Typický lidovecký černoprdelník. Když je tak chce, ať ukáže první, coby příklad, a nastěhuje si z 10 Syřanů domů. Má kam,  materiální a finanční podmínky také víc, než výborné, aby je zvládla. Jako každý lidovec, pouze prázdné fráze ukazující lidoveckou falešnou soucitnost. Ano. nejprve pár desítek osiřelých, osamocených, mladších 18ti let. Zanedlouho se ohlásí některý rodič, či další příbuzní i z desátého pokolení, a najednou jich zde bude 500. Situace, jako s Romy. Ubytujete jednoho, a zanedlouho je s ním celá banda 10-12ti dalších. Šojdrová, velmi špatný příklad a aktivita.
  • Nemuzu za to, ale v tomto pripade jsem velmi neduveriva = jen aby se najednou nenasli rodice + velke pribuzenstvo onech 50-ti sirotku, kteri chteji za nimi do Evropy...
  • Chudáci děti ,proboha  copak takové děti snad za něco můžou ??? Jezdí k nám léta paní kterou odsunuli po válce bylo jí tenkrát 8 copak ta mohla za nějakou válku ??? Hodili jí tenkrát s mámou do dobytčáku jí bylo něco přes 20 a cestou měla potrat , copak ta za něco mohla ??? Kde se v lidech ta zloba stále dokola  bere že se nechovají jako lidi ale chovají se k sobě hůř než zvířata ???
    • Jenom jsi zapomněl dodat, že synové těchto nebohých sudeťáků vyvražďovali na Východě celé vesnice, zatloukali lidi ve staveních, které pak zapalovali a házeli malé děti do ohně. Moje babička měla v Sudetech přátele a vyprávěla mi jak se sudetáci chovali k čechům. a to dobrovolně a bez donucení. tak z nich nedělej chudáky. byl to větší dobytek než říští němci. jenom sklidili, co zaseli.

      Kromě toho, tenhle německý dobytek vyvezl do koncentráků  15 milionů občanů evropských států z nichž většinu vyvraždil, včetně 6 milonů židovských občanů.

      • A co děti komunistů, ty mohou za své rodiče? A kolik lidí zabil a zničil komunismus za stalina. Je to stejné, tak konečně přestaňte nenávidět.
  • Ještě jsem neviděl zahrádkáře, který by si tahal krtky do záhonků.
  • KDU ČSL, co nápad, to perla. V příštích volbách s nimi voliči snad zametou. 
  • Stalingrad
    jména těch aktivních politiků i těch kteří to podporují  !!!! Šojdrová,jooo to je ta z Kroměříže ,hold jaká matka taká Katka.....matka doktorka taky za nic nestála,mám vzdělání,chci plat.....tak si hrajem na křesťany,však z naší kešeně to neplatíme !!! Když tak touží po obohacení,šupem je poslat do afghanistánu,libie apod......
  • Jen dva prstíčky strčíme, chvilku se ohřejeme a půjdeme....to známe z jedné velmi poučné pohádky..Ať si je nejdříve ubytují politici s.r.o..ve svých domech a hlavně za svoje..To není problém střední Evropy !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit