Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruzi jsou jistě šťastní, že se jich zastává primát...🐒

    Soudím tak dle vašeho fota, Chmelo...😉

  • josef.chmela

    Ty jsi jen hloupá koloběžka s dobře vymytým mozkem. Soudruzi mě určitě prominou, už je urážet, nějakou koloběžkou, nebudu.

  • Tak ukrajinec asi pražský vyfetlo nebude. 

  • 1/ přečtětě si, Chmelo, co píšu...v podstatě to samé, co vy - Astra Zeneca, která nemá v EU licenci... SputnikV také ne...bezplatný poradce hradního propaguje pouze jednu dávku...soudruh Bureš chce z jedné lahvičky očkovat 6 dávek, místo pěti, lahvička je určena na pět dávek...

    2/neurážejte mě - nejsem žádný soudruh...

    3/ můj soudruh, sourduh STB Bureš není...to měopět urážíte...

    4/ kdy už to konečně pochopíte - TA koloběžka...

    5/ do žumpy skočte vy, zřejmě jste na to zvyklý...

  • josef.chmela

    Nějaký tvůj soudruh Bureš zřejmě očkuje a má s tím zkušenosti tak se o tom asi zmínil, nevím.

    Astru Zencu  z Indie nám nabídla nějaká podivná překupnická firma 20x předraženou a v EU neregistrovanou. Sputnik se již v EU přezkoumává a uvidíme jak dopadne. Je jim po celém světě naočkováno již několik desítek milionů lidí, tak asi jedovatý není. Je asi jedovatý pouze pro demokraty.

    Porace na hradě nic nevymyslel, tento nápad sem přišel z GB.

    Takže soudruhu "koloběžko"! Vemte se se soudruhem nějakým Burešem za ruce a spolu skočte do ty své demokratické žumpy.

  • Už jste někdo zaregistroval, že by nám někdo nabídl něco jiného než Astru Zenecu?

    Čím to asi bude?

  • Tak mi, Chmelo,napište konkrétně, v čem jsou překroucené...

  • opice opice opice frng opice do sysle

  • josef.chmela

    Tak už jsis vyhrál s klávesnicí dost, vem si prášek a šup do klece.

  • Mnooo....

  • Svým nelogickým krokem Ministerstvo zdravotnictví chce snad popřít statistiku své instituce ÚZIS (Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR) ve vztahu k ÚČINNOSTi OČKOVÁNÍ:  

    Testováno bylo 17.178 osob:

    8.581 bylo podáno placebo - injekce bez potřebné složky - 248 lidí (3%) onemocnělo, 15 (6%) bylo nutno hospitalisovat - to odpovídá číslům, publikovaných v tisku ve vztahu k celé České republice! 

    8.597 byla podána první injekce s dávkou vakcíny - z nich 84 lidí (0,97%) onemocnělo, žádný nemusel být hospitalisován. U těch onemocnělých je velká pravděpodobnost (téměř 100%tní), že se nakazili ještě před zahájením očkování. A očkovací látka  byla podána v inkubační době nemoci, kdy se tato ještě neprojevila a vzhledem k dynamice tvorby protilátek mohl být její rozvoj nanejvýše utlumen. I tak efektivitu očkování  první dávkou lze hodnotit 81,3%...

    Od 21. dne po očkování pokles imunity u očkovaných zaznamenán nebyl. Naopak, byla zde zjištěna vysoká protilátková odpověď, maximum 21 dnů po očkování. Do 14 dní po očkování došlo i k významnému nárůstu počtu T-lymfocytů, zodpovědných za tzv. buněčnou imunitu.  

    Další - až o 65% vyšší zvýšení titru protilátek bylo po druhé dávce očkovací látky - zde bez onemocnění kohokoli z očkovaných. 

    Nárůst množství specifických protilátek po první dávce očkovací látky a ještě více po druhé dávce, byl ve všech věkových skupinách stejný a velmi významný...

    A JE JEDNO, KTERÉ PROVENIENCE TA KTERÁ VAKCINA BYLA - ZDA ČÍNSKÉ, RUSKÉ, FRANCOUZSKÉ, INDICKÉ, ČI JINÉ...

  •  Wostocku to je opravdu tvůrčí až státnicky projev. A na nic jsi v něm nezapoměl. Gramaticky sice nepatrné chybky, ale mluvíš tak nějak státotvorně. Až přijde ústavní sesřička nebude mít radost. Uvidíš že ti ubere tak 80 cm možná 1 metr z toho řetězu, jak jsi jím přikantováný k ústřednímu topení.

  • ty vakciny zakazal dovazet komunisticka strana po tajbny dohode se hamackem tomu to poradil nejvic agronom rus a nedulezutejsi ministr z cske vladyLubomír Metnar protoze kancelar minar a zeman se muze vsem vyblejt do gziftu a zeman este klidne muze ricrt ja sem zeman ughmeeee grhueee jes olrajt dhe prezident ugrhmae a prdnout si az se duchodci z komunisricky strany zacnou jako chytre tetelit

  • Včera jsem v obchodu kde pracuji napomenul ukrajince co do obchodu chodí několikrát denně totálně pod parou  aby si nasadil respirátor na místo už hodně dlouho používané jednorázové roušky. Vidno dle původně modrá barva už byla hnědá). Nějaký český dělník v monterkách mě napadl, že jsem nacista a esesák. Celí den musím mít respirátor na hubě a to tahám mětrákové palety se zbožím a basy piv jen aby tyhle pražský vyfetla měli co chlastat. A ty vejmrdi  si v politice odsouhlasili nenošení respirátorů. Z Babiše se stala ta nej ku.va a sejmout ho samo politicky je nutnost. Jen nevím jak to udělat aby se k moci nedostali sorosovi děuky Piráti

  • Je to poněkuď nelogické, že Česká republika - a právě ústy ministra zdravotnictví, pana MUDr Jana BLATNÉHO - odmítla  možnost nákupu milionu (1.000.000) vakcín proti nemoci SARS, způsobované virusem 2019-CoViD od firmy AstraZeneca - nabídku této firmy tlumočil ministr zahraničí pan Tomáš PETŘÍČEK na dnešním jednání Ústředního krisového štábu.

    Nabídku odkupu Česku učinily Spojené arabské emiráty. 

    Důvod není zcela jasný - odmítnutí nabídky  pochází přímo od ministra zdravotnictví, pana MUDr Jana BLATNÉHO - stejně tak tento ministr zdravotnictví odmítl snahu ambasády v Indii (presentovanou Ministerstvem zahraničí ČR) oslovit přímo výrobce v Indii. 

    "Chápu, že cena je vyšší, ale to je dáno celosvětovou poptávkou po této vakcině" dodal k této zprávě ministr zahraničí, pan Tomáš PETŘÍČEK.

    Odmítavé stanovisko, přednesené panem MUDr Janem BLATNÝM na středečním Ústředním krizovém štábu si dovolila  hájit delegátka ministerstva zdravotnictví s odůvodněním, že se jedná o "neautorizovanou nabídku"...

  • S těma vakcínama už sů ukuté jiné pikle!

  • josef.chmela

    To jsou zase překroucené kecy. Tak jako vždy pod tímto nickem.

  • Petříček statečný Batman a zachránce? A ono to nevyšlo? Saudové nabídli? A nákup přes zprostředkovatele? Opět jak v pohádce. Chytrý mohamedán Ali přechytračil evropana. Indie obecně je nositelem celosvětové špinavosti. A brát od nich takovou citlivou věc? To může napadnout jen zdivočelé socany.

  • Aha - takže nechceme vakcínu AstraZeneca, že nemá licenci EU, protože je vyrobena v Indii, ale Sputnik V nám nevadí...

    Nám = naším odborníkům na vše...

    A bezplatný poradce hradního vymyslel, že stačí jedna dávka vakcíny, aby se prý dostalo na více lidí...

    To je stejná blbost, jako vymyslel soudruh Bureš, aby se z jedné lahvičky natáhlo 6 dávek, místo pěti...

  • Pro naše morálně vyprázdněné byrokraty život našeho občana nemá tak velkou cenu, jako byrokratický befel z kanceláře bruselských eurohujerů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit