Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta věta je správná, ale je třeba se jí taky řídit ve smyslu můj dům, má země, můj majetek, naši lidé... Nevím proč mám ten hnusný pocit , že naši páni to sice hezky řekli, ale nikdy se tím neřídili a ani neřídí. Slovo suverenita, vlast, hrdost, věrnost svému lidu jim nic neříká.Jak se takovému jednání proti své zemi a lidu říká ? Každý to slovo zná a každý voják taky ví co za takové jednání následuje.....
  • Kdo tu žije tak ví, že Česko nepatří ani Čechům, ani Bruselu, ale Rusům. Jsem z Karlových Varů, vím, o čem mluvím, tady vlastní všechno. (V Praze to není lepší.)
  • Česko patří Čechům? Mohli by to politici upřesnit? *11*
  • Po údajné revoluci došlo k masivnímu průniku vlastizrádných lumpů do politiky.Ti už přes jednadvacet roků dělají z naší země kolonii Západu,zvanou Česko.Tito političtí lumpové už dosahli jateční váhy.V zájmu důstojné budoucnosti příštích generací,je bude třeba příští rok začít odporážet za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.Jateční váhy už dosáhli a tuto zemi už zbídačili dokonale.
  • Ano. Česko patří Čechům, ale téměř vše co v něm je za 20 let zpronevěřili političtí zločinci.
  • Ti zrádci by pokud by k něčemu došlo utekli mezi prvními do zahraničí a český lid by nechali ve srabu.
  • Na stará kolena zjištuji že to tady patří spíše cikánům a češi jsou od toho by jim zajištovali životní úroveň ,přidám li úředníky a další vyžírky je otroctví dobrý systém protože se majitel musel starat
  • Česko patří zlodějům, ne všem Čechům
    • Přesně tak, lidi dole se můžou udřít a za odměnu si musej utáhnout opasky, protože veškerý profit rozkradli zloději. Kde jsme už mohli být, kdyby se od 90.let nerozkradlo minimálně 1 bilion korun. Za zloděje můžeme mj. považovat i všechny, co mají roční příjmy nad 1,5 milionu Kč. I to je skryté tunelování.
  • jste hovada! nejdriv ano a potom ne! kurvyyyyyyyyy jste!
  • Spíš to vypadá, že Česko začíná patřit Rusákům a cikánům. Obojího je tady jak nas*no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit