Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lubos.zeleny

    No, řešení by bylo jednoduché, EK by si ten dluh ČR na clu mohla odečíst od zamýšlených kontraproduktivních dotací (tedy vracení poplatků republiky do EU) pro ČR. Tím by se mohlo společně ještě ušetřit za dvojité bankovní poplatky a spoustu úředních nákladů komise. Vyřídilo by to jedno jediné oznámení do podřízené země.

  • DĚKUJEME.Děkujeme upřimně zejména smažkám Pirátů a lidovcům. Do nekonečna upozorňovali v Bruselu na ČR. A pořád dokola. Že se čerpají peníze a neprávem. A nebo že se čerpá moc. Zejména že je čerpá A.B. A tak jsme díky tady těm vymaštěným horlivcům pěkně v hledáčku.Ale moc pěkně. Tady jmenovaní šmejdi pracují přesně dle zdejšího rčení. "Zdechla mi koza, tak ať sousedovi zdechne také". Ale proč máme doplácet všichni na jejich vlezlé bonzáctví?

  • Clo z Číny bylo z neznámých důvodů menší. Zřejmě příslušní úředníci měli přimhouřené, nebo trochu šikmé oči?😉

    Ale vzhledem k dětské otrocké práci v Číně a ohrožování našich výrobců nekvalitním, ale levným zbožím by clo mělo být naopak podstatně vyšší! 😐

  • Jsem přesvědčen o zhoubnosti počínání EK. Zejména uhlíková neutralita a zejména poslední projekt "Zelený úděl" , který je jedním z největších podvodných projektů v historii lidstva. EU se současným vedením je největším nepřítelem evropské civilizace. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit