-
Rusák se drží hesla - jsme líní a proto musíme provádět loupežné nájezdy do okolních států
Rusák nám 40 let kradl uran. -
Ruský nácek na tiscali, hrdina Putin je zoufalý z toho že národ ČR jeho prašivé rusáky nenávidí a tak si neexistující podporu zajišťuje zfalšovaným hlasováním.
Mínus a plus 7 bodů vždy ve stejném okamžiku. Podvod ruského agenta na tiscali -
-
Ty podvody jsou řízeny přímo z Kremlu, rusáci prolezli celou Evropou a dosadili si všude své lidi, u nás toho ožralu co kulhá po Hradě. Je třeba se proti tomu bránit!
-
-
Za tato vyjádření bych nechal komunistickou stranu rozpustit a Vondráčka zažalovat za rozvracení republiky. Pokud by měl málo, tak bych mu dal na cestu ještě nakládačku aby viděl jaké to je když mlátil on.
-
-
Já bych zase zažaloval všechny křesťany za genocidu nekřesťanů a rozkrádání jejich majetků.
-
-
Křesťané rozkrádají majetek nekřesťanů to je mi novina.
Pro zajímavost já jsem v loňském roce nechal majetek jednomu nekřesťanovi v hodnotě 3 mil. Letos jsem dal nekřesťanům 500 000 Kč. Co jsi dal ty křesťanům když jsme u toho. Čekáš s otevřenou náručí až ti křesťan něco pošle? Genocida nekřesťanů to můžeš, být rád, že jsi to přežil. Muslim je taky nekřesťan jsem zvědav co ti muslimové přinesou, nebo si počkáš na komunisty? Doufám, že znáš program komunistické strany ta znárodnila, zabrala všechny majetky, pozavíral a ještě tě zmlátili, kam se na ně hrabou křesťané. Kdo více popravil nekřesťanů nebo křesťanů. Za komunistů by jsi nemohl zde psát co by jsi chtěl, dostal by jsi doživotí nebo provaz, nemohl by jsi psát bludy. -
-
Samozřejmě, tak to je. Ale soudružky učitelky mají stejně tak dnes zakázáno mluvit pravdu o totalitních i současných komunistech, protože na ně komunisti tlačili již od 1991 roku, aby se ve školách a ve společnosti udělala " tlustá čára za minulostí" a jede se dál. Což vidíme viz zpackaná kupónovka za což mohou soudruzi a Kgbáci z Prognoústavu-Dyba, Dlouhý-předseda Hospodářské komory ČR, soudruh Klaus, a potažmo náš Milouš-likér Zeman další vybraný a prověřený soudruh, neboť celý tento Prognoústav byl řízený z Moskvy Kgbákem Černěnkem, pozdějším krátkodobým prezidentem Ruska. Dále zmršené dálnice, které jsou cca 4x krát dražší než je výstavba v nejbohatším státě Evropy-Dánsku, tedy tunely do kapes soudruhů z ŘSD (Ředitelství silnic a dálnic) . Např. Dálnice do Drážďan se staví více jak 1/4 století a ještě na sopečném podkladu, což ministr Ťuk, pardon Ťok *1* *15* zdůraznil, že v tom problém nevidí, když tam pošle statické Tatry s kamením, ale již se neodváží poslat tam plně naložené rozjeté 40 tunové kamiony, které představují skutečnou zátěž a otřesy, které tím vznikají. Prostě Neumětelové, kteří ani za 3 roky nejsou schopni udělat výběrové řízení na satelitní mýtný systém, protože tento rakouský mikrovlný je sto let za opicema....Hanba vystřízlivět v této ruské a čínské provincii... *9* *10* *12* *11*
-
-
Ty v tom máš tedy pěkný maglajs. Už tolik nečti Blesk, MF Dnes a nesleduj ČT 24.
-
-
-
trochu to, prosím ozřejmi..
-
-
-
Hranice mezi MY - lidé, kteří nekradou, nevraždí a snaží se držet pravdy a ONI zlodějí, vrazi, lichváři a notoričtí lháři - komunističtí oligarchové vlastnící většinu majetku včetně půdy a nájemných domů se prohlubuje. Privatizace v ČR byla jen zpapalášovatění majetku, který předtím stejní lidé ukradli a přechodně zkolektivizovali.
-
-
Poděkujme za to alkoholiku Havlovi. KSČ moc dobře věděla koho volí prezidentem 30. 12. 1989.
-
-
On o tom Havel rozhodoval? Vždyť to byl pouhý kladeč věnců, jak sám sebe označil, tj. osoba neodpovědná. Naproti ten ožrala co teď straší na hradě je také nesvéprávný, ale furt se do něčeho cpe. Havlova chyba byla "nejsme jako oni", ale sám o tom nerozhodoval. To komunisti poznali, že komunismus chcípl a tak podle scénáře předem připraveného v prognosťáku si "naprivatizovali" majetek po válce uloupený skutečným vlastníků, rozlezli si do veřejné správy, k názvu své zločinecké bandy si přidali "M" (magoři) a škodí dál.
-
-
Zamindrákovaný slepý blbe.
-
-
Ruský teplouš BTW zase přebral vodky a začíná semjonovat.
Pak si prdne plus mínus 8 bodů za vteřinu a zlitej půjde chrápat *1* *1* *1* -
Kam Rus šlápne tam miliony let nepoznají svobodu ani prosperitu.
Z Knihy Dvě Kurvyy - Komunisté a Kůrovci -
-
a to ti Kůrovci zdaleka nenapáchají tolik škody. *2*
-
-
Soudruh Zdeněk Ondráček, JUDr.-PUDr.,Ing, se státnicí z vědeckého komunismu, zvaný
"mlátička", absolvent VUMLu, komunisticky bezúhonný - dosud nepotrestaný za mlácení
studentů. Myslí si snad, že mu to vydrží? -
nejsem přítelem cenzury, ale reakce Ruska mě pobavila.
Všichni dobře vědí, jak to se svobodou tisku v Rusku vypadá, že opozice nemá do hlavních médií přístup, hrstka nezávislých novin, rádií a televizí, která ještě zbyla, je pokutována a pronásledována.
„Svoboda projevu i shromažďování jsou i nadále v Rusku přísně omezeny. Autority dominují tisku i médiím a dále rozvíjí svou kontrolu nad internetem. ... Zvyšuje se počet jedinců zatčených a obviněných za kritiku národních zákonů a za veřejné prezentování či vlastnictví materiálů považovaných za extremistické či jinak nezákonné podle nejasných národních bezpečnostních předpisů“. Koneckonců důkazem omezování svobody v Rusku je i nedávný zákaz sociální sítě Linkedin. Před rokem to schytala televizní stanice Dožď za to, že se v anketě ptala lidí na to, jestli by nebylo lepší, kdyby se obležený Leningrad za II. světové války raději vzdal Němcům, protože mohly být zachráněny desetitisíce lidských životů. Možnost jejího vysílání byla úřady silně omezena.
Jedna právnička kritizoval na ruské sociální síti Vkontakte (obdoba našeho Facebooku) útisk Ukrajinců v ruské Kubáni a dostala za to dva roky vězení.
Nejsem přesvědčen o tom, jestli máme s Moskvou bojovat jejími zbraněmi, tedy cenzurou a zákazy. Já považuji svobodu projevu za klíčové lidské právo. Avšak od putinovského Ruska, které doma kriminalizuje a potírá i sebemenší nesouhlasné projevy, je vrcholem pokrytectví hrát si na bojovníka za svobodu médií. A kdyby u nás platili stejné zákony jako v Putinově říši zla, tak by dobrá polovina rusofilních blogerů tiscalibyla zavřena ve vězení. -
V prý svobodné a demokratické zemi taková rudá zrůda sedí v parlamentu namísto v kriminále a vymýšlí fašistické zákony jak znovu nastolit rudý fašismus čili komunismus *16* *16* *16*
-
-
To Neuvěřitelné !!!: Mluvíte mi z duše... Kdyby tady byla skutečná demokracie a hlavně SVOBODA, tak by tadyta komunistická rudá kreatura-Ondráček neměl co pohledávat v parlamentě a ani nikdo z té jejich komunistické sebranky. Oni jakožto zločinecká organizace by měla být na smetišti dějin spolu s Džugašvilim, Filipem, Kimem a Semelovou.... *10* *11* *12* *16*
-
-
Opravdu oduševnělé , objektivní příspěvky plné argumentů,zejména však plné menávisti. To nemůže dopadnout dobře....
-
-
Co jiného čekat od obdivovatelů ruského stepního fašismu, kteří vyznávají pouze otroctví, pokud ovšem jsou na straně otrokářů.
-
menávisti? Nejsi v menopauze?
-