Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V 89 kdy jsem vítal demokracii,nyní nevěří svým očím,sluchu, koukám,čtu,co z nás demokracie udělala.Mladá generace se bude potit spolu se svými dětmi,aby zaplatii vše co se dnes raketově zdražilo-To nebylo ani za komančú,jak se na tě nyní nadává-AHOJ

    • Za komančů se nezdražovalo, ale upravovaly ceny! Když se něco takového připravovalo svolávali se komančové na schůzi.Pak vyrazili nakupovat a to jsem je přistihl jak tahali basy chlastu, hl.rumu.  

  • Podstatné je proč jsme nedostávali dotace, odpověď zní ,protože ten slovenský Bureš z Agrofertu hrabal všechno pod sebe.Stačí se podívat kolik stojí pohonné hmoty u jeho pumpy v Průhonicích,proč je tak drahé pečivo? Ten si udělal v České republiky akorát dojnou krávu a vy mu to žerete!

    • Tak proč ne něho nepodáš žalobu? Proč to velmi rychle šlo se STAN "jednotlivci" a nejde to s Babišem?

    • mun.go

      Pokud vím, Agrofert má sídlo v ČR a daně odvádí v ČR - na rozdíl od jiných dceřinných firem (Česká spořitelna, Lídl/Kaufland, Eon, Innogy, O2, Škoda Auto a.s, Orlen Unipetrol a mnoho dalších ... ) s majiteli mimo ČR, nejlépe v daňových rájích.

      Samotný ČEZ, kde má stát 69,8% akcií, má minoritní akcionáře rozprostřené (k  únoru 2021) celosvětově takto: Severní Amerika: 46,2%; Polsko:15,2%; kontinentální Evropa (bez České republiky a Polska):12,3%; Velká Británie a Irsko: 12,0%; Česká republika: 6,1%; Asie, Austrálie a Afrika: 5,6%; Střední východ: 2,7%;

  • Gorobilypes

    Jde ty prachy jsou?Jo na Ukrajině .

  • Poslaňkyně interpelovala na Fialku aby řekl, kolik peněz jsme poslali na Ukrajinu. Mluvil, ale neodpověděl. Poslaňkyně se zeptala znovu a řekla, že si myslí, že jde o peníze občanů a ti by o tom měli vědět. Jsme tu pro blaho občanů. Fialka mluvil o podpoře občanů ČR. Kolik jsme poslali na Ukrajinu neřekl. Asi to bylo příliš mnoho peněz...  Sláva Ukrajině ? On za zády potichu stále páchá zločiny. Stále.

    • Výzva Pospíšila (TOP 09) k rezignaci na všechny magistrátní funkce je na pořadu dne.

      Ale hlavně by měli Piráti Pospíšila jako dalšího lháře ohledně známosti s hlavním mafiánem kauzy Dozimetr (organizovaný zločin) Michalem Redlem vyzvat k odstoupení z funkce europoslance..!

      Smutné na celé této Pospíšilově kauze v rámci známosti s mafiánem Michalem Redlem je to, že jeho přímá nadřízená, předsedkyně TOP 09 Pekarová mlčí jak zařezaná a dělá mrtvého brouka..!

    • Diwa

      Hlavně neřeší situaci tady doma. Všechno raketově zdražuje, včetně energií a jídla. Ještě tady není zima a nikdo neví jak bude dostupný plyn a za kolik, ale na Ukrajinu už posílají peníze !!! Jen by mne zajímalo, proč tam posíláme peníze, když tam je ještě válka......Nechápu také, že nás zajímá Ukrajina, které naše republika pomohla víc než dost a proč naše vláda neřeší místo Ukrajiny vlastní občany, kteří zanedlouho půjdou pískat kudlu !  Při psaní se ještě držím, abych to nenapsal svými slovy, ale to co s námi naše vláda dělá, tak by se mělo řešit soudní cestou a rovnou to zavírat !

      • Zachovejte paniku vážení. Je to jen komedie. Přijede rytíř Fiala a Staňůra a všechny nás vysvobodí. Co jsme si zvolili a ne zvolili, to máme. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit