Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    No jo, to byly časy. Hlavně když jste na podzim 2019 začali stavět jako my a pak jste se celý rok 2020 modlili, aby vám nezavřeli třeba zámečnictví Jihlava a prostě jiné a další služby, které jsou pro stavebnictví kruciální a životně důležité. Protože co si budeme povídat – banky se zrovna moc neptaly na to, proč bychom do toho a toho datumu nestihli proinvestovat půjčené peníze.

  • Okoune, ty blbe ,napiš ze které stupnice ten nejvyšší stupeň bude. Ob den je nový systém hodnocení. Hlavně stupně v obchodech - v jednom neprodaly synovy hadry na podlahy /v zájmu čistoty/ a vzápětí v televizi je pohled na mopy v Globusu.  

    Nastup za Burešem do vlády, tam je takových potřeba víc.

  • V historii lidstva se objevují éry šílenství a režimem vyburcovaného fanatismu. Je s podivem kolik podobných znaků má dnešní doba například s hony "na čarodějnice" které ve středověku rozpoutala katolická inkvizice. Ve dvacátém století se sektě Nacistů podařilo rozpoutat protižidovskou hysterii. Sotva jsme se z ní dostali, bolševici nás začali zahrnovat paranoiou o všudypřítomných imperialistických agentech. Začátek jedenadvacátého století nám okořenili kapitalisté svými bubáky terorismu a naopak komunistickými špiony. Protože ale na čarodějnice už dnes nikdo nevěří, proti Židům se mluvit nesmí, imperialističtí agenti jsou za zenitem a teroristům a komunistickým špionům se dnes každý směje, bylo nutno vypustit nové upgradované strašidlo koronaviru. Vždyť kdo by se nebál o svůj život a životy svých nejbližších? Kdo by si dovolil zpochybnit tvrzení režimu, kterému jde přece jen a pouze "o naše blaho", že? Která lidská hyena by se odvážila zlehčit nebezpečí všudypřítomného všemocného tajemného viru, jenž ohrožuje samu existenci naší planety? Zavedeme "ve jménu lidského blaha" totalitní režim.  A když si dovolí někdo pochybovat, označíme ho za konspirátora a škůdce lidské rasy. A abychom dodali svým slovům váhy, vypustíme z našich tajných vojenských laboratoří všechno možné sv..nstvo, které tam už celá desetiletí hromadíme....To by bylo, aby svět před námi v hrůze nepoklekl.....😯 Váš Deep State....

    • Ahaaaaa ??!! prd mrd kobylamamalybok vrkuuu ueeeee !!! unor bily sili pole pico vole !!!

      • Dneska máte šichtu? Váš doktor nic nehlásil.....

        • chapu, myslis si, ze bys mel dostavat nejaky hlaseni .....

  • Vláda postupuje tak, aby v občanech vybudila co největší obavy. 

  •  Může mi napsat censor proč nešel příspěvek zveřejnit?

    • Sedláku sedláku to máš jednoduché.Dlouhodobě tady vypisuješ extrakraviny.Jsi takový přeborník v napadání druhých. Vyzkoušej třeba psát doma po tom dřevěném plotě.

  • ...v neděli přejde do nejvyššího stupně, ve kterém je vlastně  už 6 dní...

    Hmmm - tak to je fofr...

  • Tedy od poměrně inteligentního člověka, bych takhle, s dovolením, hloupý příspěvek nečekal.

    Současná situace nemá nic společného s panem Babišem a jeho Agrofertem. 

    Uvědomte si prosím, že nám společně jde nejen o zdraví.  26. nastupuji opětovně jako dobrovolník do jednoho zdravotnického zařízení. Byl bych moc nerad, kdybych Vás tam někde musel potkat. Asi byste měl jiné starosti, než kopat Babiše do kotníků. 

    • Pane kolego, kéž byste měl pravdu a byl to ode mne pouze hloupý příspěvek. Obávám se, aby nebyla pravda na mé straně.

  • Bureš řídí stát jako (svůj) podnik: každý bude smět dělat jen to co mu Bureš dovolí a bude muset dělat co mu Bureš nařídí. Je jen otázkou času kdy se ČR přejmenuje na AF (Agrofert).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit