Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně se hlavně líbí, jak tupá média a politici prohlašují, ...že by mohli být stíhání a odebrána jim licence atd...." Kurňa tady 25 let tečou nekontrolovatelný miliardy do Vítnamu, stát s tím absolutně nic nedělá, samej šmejd v tržnicích, dokonce i samopaly, pistole atd. už se naučili vyrábět drogy, furt se kecá o tom, jak si to odseděj doma drogáči, a my je tady musíme živit z našich peněz v našem fešáckém kriminále. Copak jsme opravdu takovej stát neschopnejch blbců?A navíc žerou psy. Nechci se kulturně obohacovat nikým, chci žít v této zemi a v mé kultuře. Až se budu chtíti obohatit, tak si vyrazím do Asie a hned se raději vrátím. TO by stačilo.
  • Je to poučný přístup větnamců ke svým trestně stíhaným spoluobčanům - jsou to černé ovce !
    Co romové o svých trestně stíhaných spoluobčanech - je to rasová diskriminace !!! Jaký propastný rozdíl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Drtivá většina wietnamců je živa z neplacení daní, cel ,z praní peněz z drog a ubírají pracovní místa našim obchodníkům.Nemluvě o jedovatém textilu a botách. Kde se tady vzal názor o poctivých a pilných wietnamcích? Copak pracovitá škodná je lepší než líná?To jste všichni slepí?Kdo sem přišel kořistit a podvádět, toho potří vyprovodit
  • A farmaceutické firmy, které prodávají farmaka zneužitelná k výrobě pervitinu, by přece nemohli obstát v právnickém sporu, protože moc dobře vědí, jak vyrobit farmaka bez možnosi zneužití. Podporujou feťáky ty hajzli a tenhle stát je v oblasti boje s drogami úplně vedle. Kde je koncepce a sebevědomí?
  • tráva není problém, akorát vytváří(často správným směrem přesvědčené) blbce, ale heroin, kokain a u nás hlavně pervitin (nenápadně podporavaný farmaceutickými firmami), dělá z lidí nepoužitelné socky a to je zátěž pro tento stát!!!
  • Já požaduji trest smrti, za výrobu a distribuci tvrdých drog, proč být shovívavý? Proč??
  • Tihle vykutálenci v ČVS by neměli dávat své rozumy vládě, ale koukat ve vlastních řadách co nejrychleji zkončit s drogama a dále neničit dobrou pověst pilných a slušných Vietnaských obchodníčků u nás, kterou si poctivě vydobyli. ČVS tady nesehrála dosud žádnou,leda špatnou roli a sama ukazuje, že není schopna zařídit nápravu. Jen na Vietnamcích vydělává. Trapná hlásná trouba. Uvnitř bordel!! Sami vietnamci by si to měli provětrat sami mezi sebou.
  • Koho se ptáš? Až ti odpoví, dej nám tady vědět.
  • Soudně lze za TČ vyhostit z ČR i z trvalého pobytu, proč se tak neděje, ptám se já?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit