Přejít na výpis diskuzí
Česko vrátí Polsku část pozemků u hranic, dluží mu je desítky let
4.3.2015 | roj
101 příspěvků
-
asi se vám ještě nedoneslo, že v Rusku byla jsou a také budou veliká města násobně větší než maloměsto v tomto srovnání Praha, že návštěva divadla, koncertu či baletu je tam tak běžná jako u nás zajít si na pivo, vy jste a už jsem to napsala opakovaně, jen lidský póvl a patří se před takovými jako jste vy jen uplivnout *16* *16* *16* *16*
-
vy, jako osel jistě nepamatujete na to území kolem Makova, které jsme jim dali, aby nemuseli jezdit přes ČR vlakem do práce?
-
RA byla jen zaskočena, to jistě byla chyba velení, ale odezněla poměrně rychle, to armády Francie, Belgie atd atd ani nehlesly....
-
snad Nitranské knížectví s Moravou jste chtěl říci, po tom ale už Slováci tak moc nevolají *15*
-
Koukám, že tu máme zase protektorát. A nebylo by ouplně nejlepší zase sjednotit Moravu s Nitrianským kniežactvom, jak tomu bylo od počátku? Mnozí Slováci po tom už volajíí! To by nebylo špatný se trhnout a spojit se Slovenskem. To by náckové valili bulvy!! *1*
-
Tečko, už sis dnes vyměnil pampers?
-
hýkale..... *6*
-
.......... hmmmm .......
-
hranice jsou tady jen aby se měli hlupáci s kým hádat.
--------------------------------------------------------------------------------
aha, tak už vím proč se hádáš hlupáku -
no nic jdu hledat krále Ječmínka
-
No myslel jsme že jsi je tak ujel, ale to co tu píšeš dosvědčuje že opravdu nevíš o světě téměř nic.
-
Ano, i u nás na Moravě se najdou imbecilové, ale není jich procentuelně víc, než jinde v ČR. Je taky možné, že tenhle pablb nemá s Moravou vůbec nic společného.
-
To je přesně řečeno, je třeba uvažovat jako EVROPANÉ a ne jako nějaké potróblé z moravské Horní Dolní. On také asi neví, že Markrabství Moravské spolu s Královstvím Českým a Knížectvím Slezským po staletí tvořilo Země Koruny České.
-
Ty si stejný pocháb jako česká hlasatelka počasí která si myslí že východní čechy jsou u Zlína a ne u Kolína.
Tady nejsi v xenofobním Rusku. My jsme Evropská unie a hranice jsou tady jen aby se měli hlupáci s kým hádat. V principu je mi jedno jestli mám pole v Německu nebo v Itálii.... Mám pole a nikdo mi ho nevezme.
S toho vycházejme. -
No přece nemůžeš být tak hloupý aby jsis nezjistil že pakt Molotov Ribbentrop v četně tajného dodatku který obsahoval i mapu demarkační linie uprostřed Polska je z července. Zatím co Rusáci z Nemcema napadli polsko až v září.
Zkus se nad sebou zamyslet. V klidu uznej žes podlehl dezinformaci a nic se neděje. To se při tolika lžích které nám hustí kde kdo do hlavy nějdy stane. -
Zbytečné to číst. Tenhle text najdete ne stránkách parlamentních listů.
Aby jste věděli kdo nám tady tekové nesmysly servíruje:
PhDr. J. GROUŠL, CSc.
Klub českého pohraničí (KČP) je české občanské sdružení s celorepublikovou působností, které sdružuje zejména bývalé příslušníky, pomocníky a pracovníky československé pohraniční stráže a dalších podobných složek a jejich sympatizanty.
Sídlil v budově KSČ *1* *1*
Jinými slovy klub vrahounů kteří dozorovali aby komančům s toho blahobytu lidi nezdrhali přez ostnatý drát za kopečky. *16* *16* *16* *16* -
Tohle je až moc dobře nastříhané a zpracované, neznamená to tedy nic. Jinak lidí je mi líto, na obou stranách.
-
tak Vatikánu už jsme dali, Polákům dáme......když už jsme u toho vracení.....požadujeme vrácení Moravy od Česka, do něhož byla nedemokraticky začleněna....no a k tomu nárokujeme Čechy, kus Slovenska Polska Rakouska......CO BYLO UKRADENO, MUSÍ BÝT VRÁCENO...!!!!!
-
No -- pakt o neútočení měli Poláci i ze Sovětským Svazem..... Ať je to objektivní.
Viděl jste někdy předválečné hranice Německa s Polskem ??? Bránit tohle za pomocí opevnění je naprostý nesmyl. Je to jako by jste chtěli bránit za pomocí opevnění celé československo i ze zakarpatskou ukrainou a ještě by pár km zbylo... Ovšem nikoli v horách ale hranice by vypadala jako Haná. *1* *1* *1* *1* -
No nutno podotknout že na našince nikdo nestřílel. Zatím co na Poláky stříleli z jedné strany Němci a z druhé Rusáci. Věřím že i my bychom byli agresivní...... V polsku zbyli po válce nějací židi ??? A v kterém Polsku.... Dyť Polákům zbylo po válce jen 50% jejich původního území. Aby se jim zalepila huba a Stalin mohl zachovat Polskou hranici kterou si spachtoval s Hitlerem přiřkl polákům jako kompenzaci území německé. Navíc tam po válce vládla Ruská divize a ne vláda z Anglie jako u nás..... Jo slyšíte dobře. Celou ruskou divizi přejmenovali přez noc na Polskou a jejim členúm dali falešné identity z obcí které zmizely z mapy. Tak že jestli si stěžujete na Poláky po válce - stěžujete si na Rusáky přeslečené za Poláky.
Staré tryky dobré tryky- Putin by vám mohl o Krymu vyprávět.