Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do těchto problémů nás zatáh Havel.

    První kašpárek západu

    • A kdo z České republiky udělal ČSSR (Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika)?

  • To je nenávisti v jedné diskuzi; těch 40 let komunistického teroru se projevuje v myšlení lidí, druhá světová válka to už jsou dějiny s tím nikdo nic neudělá! Z dnešního Německa určitě žádný válečný problém nebude, ale ti tzv. rudí osvoboditelé to je něco jiného ,znásilňovat, vraždit v současné době je vidět kde leží civilizace! jeďte se podívat do Regensburgu u a na farním úřadě vedle katedrály pochopíte minulost! A určitě tam není zmínka o Stalinových pohrobcích.Podívejte  se jak vypadá dnešní pohraničí a jak vypadalo před druhou světovou válku.

    • josef.chmela

      Těch vícenež 30 let demokratického teroru se projevuje v myšlení lidí tak, že nás osvobodily pouze USA, Německu jsme ublížili a Rusko nás okupovalo a vždy bylo náš nepřítel.  V podstatě nás Hitler bránil 6 let před Rusy.

      Svět se v pr... obrací.

  • Okamžitě po jeho návratu ze sjezdu zavřít za pokus o vlastizradu.

    • A co taková vlastizrada u Okamury,Zemana a jemu podobných. Asi ti uniklo že SRN je s námi v EU a NATO. Zepte se lidí, kteří pracují na západě jaké mají pracovní podmínky tam a jaké tady, jenom se koukni na Bureše jak platí své zaměstnance! Mnohdy je lepší držet hubu a kouknout se do vlastních řad.

      • josef.chmela

        Ten zdejší hermafrodit stále kvoká, stále kvoká. Ono jestli to nebude tou dutou hlavou. Chocholoušek říkal, že u hermafrodita jménem jarda-jana je to dědičné a nevyléčitelné.

  • Tak ani neuběhlo 100let a všechno se kroutí a ministr školství , ten určitě bude rád že se nebude učit dějepis . Prostě hnus , nebude dlouho trvat a dojde na odškodnění a uznání že Češi se k Němcům chovali špatně a byla to genocida německého národa , bohužel akorát že to bylo naopak , třeba se zejtra dočteme že jme chtěli počeštit Německo a ono se vlastně jen bránilo . Prostě hnus , začali jste u Bandery a skončí to že byl vlastně Hitler dobroděj . 😎

  • "Důležitý byl mimo jiné mnichovský projev tehdejšího premiéra Petra
    Nečase, v němž v roce 2013 vyjádřil lítost Česka za příkoří způsobená
    sudetským Němcům při vysídlení po druhé světové válce."

    To si snad dělají v Praze kozy? O něčem podobném se tady neví. A i kdyby. Jak mohl Nečas vyhlášený kriminálník a soudní balamuta a lhář něco někde prsknout? A to jako za nás za všechny! Skopčáci před válkou doslova hubili naše lidi v pohraničí. Právem byli vypráskáni. V Česku se neodpouští ani nezapomíná. Takový Bek bude po celou dobu ministrování nevěrohodný. Celá generace učitelů si jistě ráda vzpomene jak to bylo a jak je to učili kdysi ve škole. A tady tento kousek chce velet školství? Bude celou dobu jen v opovržení, posměchu a hanbě.O co?

  • Jj  - Mikulášovy patálie - příběh první...

  • josef.chmela

    Opravdu nechápu proč má jet někdo z vlády na nějaký provinční sudetoněmecký sjezd.  Náckové v Německu - náckové v naší vládě.

  • KIMCID

    Proč na sraz SP jede vláda.Co my máme z Sp společné?

  • gaheris

    Tahle vláda si koleduje o trest nejvyšší! Nejen že kašlou na český národ, ale jsou to od prvního do posledního vlastizrádci!

  • Sudetoněmci nás v roce 1938 zradili.

    Naše rodina se musela z pohraničí vystěhovat.

    Tak co chcete řešit - omlouvat to sv...? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit