Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fidlala si bez bruselu a evropské úrovně ani neutře zadek... takže tak....

  • Fiala by měl v otázkách migrace být odpovědný jako polský a maďarský premiér. Je nutno migrační šílenství naprosto odmítnout. Fiala zrazuje zájmy občanů ČR. 

  • KIMCID

    Oba před koncem

  • josef.chmela

    V první řadě je třeba je oba vypráskat jako škodnou a to co nejdříve.

  • Fialovi ani Ódóóórovi toto stanovisko nevěřím.

  • f2sulik

    Migranti odjíždějí na rekreaci: Není tam náhodou válka, před kterou údajně uprchli? ČD očekávají nápor Ukrajinců. Vyber dávky, a hurá na prázdniny! Zotavit se musejí i mladí zdraví muži? Proč bojují s cikány, a ne na frontě?

    https://protiproud.info/politika/7290-migranti.htm

    • Jak často nezapomenou některá média zdůraznit, že je to "válkou zmítaná země" a tam se jezdí na prázdniny a dovolenou?

      A pak vzápětí čtete pořád dokola, jak se musí bojovat proti dezinformacím. Proboha, kam jsme se to dostali?

  • To takový slovenský čobol Bureš to je jiná káva, tomu se dobře naslouchá ,hlavně ,že čobol rozhoduje o českých zájmech! Hrát na ty nejnižší pudy jako Orbán ,Fico nebo Bureš to je  to nejzrůdnější! Vadí ti lidé muslimského vyznání, Ukrajinci a proč ti nevadí Vietnamci?

    • mun.go

      § 355 Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob

      (1) Kdo veřejně hanobí (a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo (b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

      (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 (a) nejméně se dvěma osobami, nebo (b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

      • Tento paragraf se záměrně nepoužívá, aby mohly být skupiny osob s "nevhodným" politickým přesvědčením dehonestovány. Běžně čtete v diskuzích, že skupiny demonstrujících nebo voličů Babiše, Okamury, kdysi Zemana jsou dezoláti, chátra, lůza apod. což rozhodně hanobení je, ale nikdy jsem neslyšel a nečetl, že by byl obviněn jen jediný autor takových příspěvků.

  • "„Myslím, že to není v zájmu České republiky, není to odpovědné, ohrožuje to finanční podporu, kterou Česká republika prosadila a vyjednala pro země, které poskytují ochranu pro uprchlíky z Ukrajiny,“ dodal Fiala."

    Milý Fialo. To jsi opravdu tak hloupý, že si neumíš představit, co se stane, až válka na Ukrajině skončí a Ukrajinci se vrátí nebo pozbudou status uprchlíka? Pak nejen že nebude žádná podpora na tyto uprchlíky, ale nastane ta možnost, která je snad jasná každému, kdo nemá IQ tykve, tzn. že pak budeme buď muset platit nebo přijmout migranty z Afghánistánu, Sýrie a Afriky. 

    Já chápu, že ty už pak ve vládě nebudeš, tudíž je ti to jedno, ale my, řadoví občané budeme sklízet to, co jsi svojí hloupostí zasel. Takového premiéra nám byl čert dlužen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit