Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..."americký prezident je vždy zároveň terorista..."a ty jsi chudák...
  • :D Hlásíme se k západní vyspělé demokracii? Tak toto je plně v souladu. Vždyť Francouzi jsou pyšní na svého Napoleóna, který dávno před Hitlerem vypaloval a vyvražďoval východní Evropu, všichni demokraté i despotové se vzhlížejí v římských či řeckých vládcích, kteří vybili celé pobřeží Středozemního moře, území od Irska až po Indii, všude rozsévali smrt.
    To jen u nás, my přizdisrálkové, se tu sebemrskáme za krev na rukou. Haníme Husity, kteří šířili slávu=povědomí o českém uprostřed Evropy, přitom to byl první důvod, aby se Západní Evropa poprve spojila, vytvořila první unii, aby nás tu pokořila a do země zašlapala. Proto se mi o našich slavných vůbec ve školách neučíme. Protože my máme ve vládě a v parlamentu kolaboranty, kteří slávu tohoto národa šíři nemají.
    Kdejaký Dán si hraje na Vikinga, dnes už mají i svůj seriál, ale o nás o Češích nebo Slovanech, kteří v poklidu obsadili dvě třetiny Evropy, se nemluví nikde. Všichni se nás bojí, proto proti nám brojí.
  • ano, jen někteří NEMAJÍ představu o tom co to bylo korzárství.
    vzali jste lod s hrdlořezama, zločincema a vrahama a přepadli jste neozbrojenou obchodní lod. tam jste vyvraždili všechny námořníky /co s nima?/ vzali jste všechno co jste našli a hotovo.. jste vyznamenaný hrdina od amerického prezidenta
  • takže to byl vlastně terorista a získal pochvalu od amerického prezidenta, nic nového pod sluncem americký prezident je vždy zároveň terorista
  • gauner byl Železný z TV NOVA. Panečku to byl poslanec EU a špičkový gauner. Pašerák obrazů a zloděj státních peněz. 10 mld. Za něj stát musel zaplatit za zmařenou investici. A není to zas tak moc dávno.
  • opravdu chceme být hrdí na lupiče, vraha, piráta a zločince ?? který vraždil obyčejné námořníky kteří jen se chtěli uživit v obchodním námořnictvu?
    NEBOJOVAL v žádné válce, jen přepadával jak to dělají somálci u pobřeží afriky.. to jsou také "hrdinové ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit