Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naše justice se tváří dokonalá až božsky neomylná, která když někoho odsoudí, tak to muselo být tak a ne jinak. Pokud by se prokázala nevina nějakého člověka, který byl odsouzen, tak by naše soudcovská ješitnos utrpěla hodně šrámů a to justice si nemůže dovolit. Proto je dnes a denně odsouzeno několik lidí, který se zločinem nemají nic společného.
    Já když jsem se rozváděl, tak moje manželka navrhovala na děti 3 000 měs. Toto bylo před 20 lety. Já jsem řekl ne já budu platit 5 000 Kč. Soudkyně nějaká Hrehová byla to slovenka mi napařila 10 000 měs. Já jsem platil jako blbec několik let a neměl jsem ani na chleba. Spal jsem na holém betonu přikrytý slabou dekou. Tato soudcovská bestie později skončila na krajském soudu asi za dobře vykonanou práci. Já jsem to ustál, ale do smrti nezapomenu co to je za hyenny co sedí za soudcovským stolem a má talár na sobě. Této soudcovské ženě nikdy neodpustím, že mne nutila krást, lhát a každého okrádat protože jsem na to neměl platit tolik peněz měs. Když jsem to finančně ustál, tak opět se ze mne stal slušný a poctivý člověk. Soudkyni Hrehové to nikdy neodpustím a doufám, že této hyenně to jednou někdo spočítá.
    • To je velice dojemné, možná by mě ukápla i nějaká ta slzička, kdybych nečetl váš včerejší
      komentář, kde tvrdíte něco úplně jiného:
      "Jenom pro zajímavost, když jsem začal někdy v roce 1990 podnikat, tak jsem si šel koupit obchod. Vyvolávací cena v aukci byla kolem 2 mil. Privatizace byla zrušena z důvodu, že občané města byly proti prodeji, že cena je moc nízká. Privatizace se opakovala za dva měsíce a obchod jsem vydražil za 5 mega. Občané nadšeni, že obchod se tak dobře prodal. Kdo myslíte, že byl více spokojený?
      Když jsem potom těm blbcům občanům řekl, že teď těch 5 mil budou splácet i s úroky protože nic jiného jim nezbude než do toho obchodu chodit nakupovat zboží, protože jiný nikde nebyl a tím bude dražší i zboží, musel jsem obchod zaplatit do 4 let. Potom ti chytráci na mne koukaly se spadlou bradou."

Tak jak to bylo před těmi 20 lety? Byl jste milionář, nebo jste neměl ani na chleba?
      *3*
      A nebo jenom strašně kecáte. *14*
      • Nauč se napřed počítat. Je vidět, že jsi se nedostal dále jak do druhé třídy kde určitě počítají do 30. Matematika je základem k úspěchu píše se rok 2016 - 1990 = 26. Přeji hodně úspěchů ve druhé třídě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit