Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A v kontrastu s touto neopakovatelnou  nádherou se najdou kolaboranti a vlastizrádci, kteří by se o tu krasu rozdělili třeba s DDR.Herecký šmudla Trojan na filmovém festivalu nyní v Berlíně pěkně podkuřoval německé kancléřce.Jen tak, že se dostal k mikrofonu tak ji vychvaloval.Do nebes.To lidovci předloni se svým Bělobrádkem pokročili ještě dál.Dojížděli na sraz sudetoněmeckého Landsmašaftu - a tam vysedávali v první řadě, nechali se fotit se sudeťáky.Vrcholem ovšem byl proslov Bělobrádka.Na rovinu řekl, že si dovede představit ČR jako další spolkovou zemi.A to tam byl tento výlupek za oficiální delegaci lidoveckých křiváků. Budeme si muset tento unikát přírody ještě pořádně bránit.

    • Ten blábol jste vypotil sám, nebo vám ho diktovalo nějaké komoušské p.ko?

      Stále tisíckrát lepší být další spolkovou zemí než kolinií rusáckých nájezdnických ožraleckých špín, pod vedením kremelského KGB-ckého komouš.skř.ta putina a za poslušného panáčkování toho zdejšího rusácko-číňanského demnt.tup.e zeMANa.

      • Chachacha takže klasický vlezdoprdelka a milovník lidoveckých křiváků?Ale dalo to fušku vytvořit takový žlučovitý příspěvek plný zloby a nenávisti, co?To je panečku koncert blbosti.To je spartakiáda hnusu, co?Klasický prasič zdejších stránek to nemohl vydržet.Všechen hnis z něho musel ven, co? Ale takové srandovní zlostné prskání je maximum co tak nanejvýš můžeš.Maximum.

  • Relativně dlouho začínal SEVEROČESKÝ RÁJ na hranicích severočeského a západočeského kraje na komunikaci křižující Klínovec, kde na příslušné značce někdo seškrabal písmeno "K" ze slova kraj a na áčko přidal čárku, takže ze severočeského kraje vznikl severočeský ráj. 

  • mun.go

    Proč má označení chráněné krajinné oblasti (ChKO) v symbolu pěkný velký státní znak s atributy všech historických zemí (pravda, Čechy 2x ...) a památný strom jenom malý znak s českým zemským symbolem?

    • ...... protože tvojí bábu vopíchalo pět mimozemšťanů do nosu !!!!

      • mun.go

        Výborně. A teď ještě zdůvodněte, proč se používá "malý státní znak", který neodpovídá ústavě ČR?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit