Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Záchytka je jen pozůstatek dob minulých. Nechápu, proč vůbec existujou. Obzvlášť, když tak zatěžují místní rozpočty. To se nedá nazvat jinak, než idiocie.
  • Stalingrad
    Dokud budou mět feťáci,opilci,600let se nepřizpůsobení,kriminálníci,machometáni a další příživníci vše zadarmo-občané,postižení,pozůstalí je budou živit,léčit,starat se jim o ubytování,uklízet po nich... ze svých daní,budou jim přiznávány plné invalidní důchody z průměru na prochlastání,na gemblerství a som véľa chorý pán dochtor,že Eržika,Ferko,Déžo,Jožo,..a je nás tu dvatsať pet pán dochtor.....a veškeré výhody,příspěvky na které nedosáhnou občané kteří dřeli pro tento stát a platili daně-NEBUDE NIKDY NA LÉČBU NAŠICH DĚTÍ,NA DŮCHODY,NA ZDRAVOTNICTVÍ ATD. a žádné upravy daní nahoru ,zvyšování policajtů to nezlepší !!!!!!Jediné řešení je nucené práce-nemáš na zaplacení pobytu na záchytce-budeš makat o chlebu a vodě dva měsíce v kamenolomu,nepracoval jsi nikdy-důchod jen základní 2400,-Kč bez jakýchkoli příspěvků i bez přídavků na děti a porodného.Za úmyslný trestný čin -makat 12h denně a 6dnů v týdnu-z minimální mzdy hradit veškeré náklady !!!! Již delší dobu tvrdím,že důchodci by měli být ve věznicích-tam by měly přepychový pokoje,společenské místnosti,stravu,zdrav.péči zdarma a odsouzení by měli být v domovech důchodců,makat a platit a platit jako důchodce i za každý kousíček WC papíru !!!!!
  • Já jsem býval na záchytce jako doma. Občas mě tam přivezli i estébáci, když jsem si před tím vymáchal čuňu ve škarpě a málem se utopil.
  • Na neziskovky, který rozvracejí stát vláda peníze má, na islámské uprchlíky taky /20tisíc na hlavu+byty/, na lidi bezdomova a na záchytné stanice nedá ani korunu. Přitom tyto stanice musí být dotovány ze státního rozpočtu, jinak jsou to nejdražší hotely. Hold český Absurdistán!!!! *8* *5*
  • Nezaplatíš záchytku? Máš nesplatitelné a nesplácené dluhy? Šup do kriminálu natvrdo. Za každou tisícovku nespláceného dluhu, 1 měsíc tvrdého kriminálu a tvrdě vydělávat na dluh. Tu havlovu tzv. "demokracii" si strčte za klobouk.
    Zlatí komunisti, zlatý socialismus.
    • Výchovnou funkci chápu, ale jak si prosímtě představuješ , že si kriminálník na něco "tvrdě" vydělá? Vždyť ty lidi nic neumí, dělat nejsou zvyklí a lepením pytlíků nebo kopáním krumpáčem se dnes opravdu nikdo neuživí, natož aby se z toho zaplatil pobyt v kriminálu a ještě nějaké dluhy...
      • Tak budeš šlapat na kole a vyrábět elektřinu . Prostě další obnovitelný zdroj *1*
        • 100 W, když ho při tom budou řezat hlava nehlava...
    • Komunismus = fašismus, komunisti = fašisti
      • Co máš pořád proti fašismu? Fašisti málokterou zemi přivedli "zu grund"... ano, svoboda ve fašistických diktaturách není (ona ve skutečnosti není nikde, ani v "demokracii"), ale většinou prosperují...
  • Klasický přístup této banánové republiky a jejich vlád ke všemu, co bylo dobré a co fungovalo. Za vše může opilec Havel a jeho poskoci. Za vše můžou teroristé z USA. A novinka. Vláda darovala USA VVP Jince v Brdech, kde USA vybudují vojenskou základnu s 12000 vojáky a těžkou technikou a zřejmě i raketovou základnu. Další důkaz toho jaký byl Havel lhář, zločinec a vlastizrádce. Tento parchant škodí lidem a republice i po smrti. A škodí ji i pravicové vlády a vlády ČSSD. Vlastizrádci všech stran, spojte se. Tak to dopadá když komediant a šašek (Stropnický, Havel, apod.) dostane funkci.
    • Copak, soudruhu, došla vodka a projevuje se nedostatek drogy?

      ČR byla nesmírně bohatou zemí, které se fronta WW2 vyhnula. Proto mohli komunisti (= rudí fašisti) po půlstoletí žít z podstaty. A co opilec Zeman, "bývalý" člen KSČ a konfident StB (Man)? To je dobře, že tady bude mít USA základnu, alespoň přejde Putilína chuť poskytnout nám "bratrskou pomoc". USA dokázaly v poraženém Německu (BRD) vytvořit hospodářský zázrak. CCCP dokázal v "osvobozené" ČSR také vytvořit "hospodářský zázrak" = z prosperující bohaté země se staletou kulturou dokázal během půlstoletí vytvořit vydrancovanou gubernii.
  • jsem Novorosijec *14*
  • "Jenže od té doby se původní myšlenka na preventivní péči vytratila, především kvůli rušení ambulancí pro léčbu alkoholismu a toxikomanie v průběhu 90. let."
    .
    No samozřejmě. Tady se proti chlastu už dávno přestalo bojovat. A i ten nový zákon proti návykovým látkám níikdo nenazve jinak, než protikuřácký zákon. Jde o to soustředit veškerou pozornost lidí na zákaz kouření ve všech hospodách a prsit se, jak stát bojuje za zdraví lidí. Ale to, že všichni, včetně dětí mohou sledovat ve všech médiích i v odpoledních hodinách reklamu na alkohol nikomu nevadí.Hlavně vymýšlet, jaké nálepky s ošklivými obrázky nalepit na cigaretové krabička. Ale co podobné nálepky nalepit na lahve s chlastem? To asi ne. V tom jsou všichni zákonodárci hrozně pokrytečtí. Dávno je prač doba, kdy se zavedlo výše uvedené přestože to jinde v Evropě nebylo. Podobné i s babyboxy. Ale dnes? Jenom kopírovat to, co se děje v EU, protože to je to nejlepší a i z jejich doporučení udělat hned nařízení a dvakrát tak přísné. Je z toho smutno....
    • Navíc přestat kouřit je spíš jednoduchá volba typu "proč ne"... ale s alkoholem to je o několik řádů horší... neznám statistiky, ale hádám, že není běžná situace typu "po vykouření 5 cigaret se pachatel vrátil domů a v takto nikotizovaném stavu mlátil svou družku"... nebo pochybuji, že kouření je ve velké míře příčinou rozvodů, deprese, prošustrování majetku, násilí na dětech atd.

      Souhlasím s vámi.

      Z kouření se dělá nepřítel lidstva a přitom katalizátory u dieslů jsou v provozu spíš raritou. S alkoholizmem se nedělá nic... zdražování o pár procent nikoho neodradí, jenom víc utratí... to není cesta. Jde o to nastavit atomosféru ve společnosti, aby lidi věděli, že je to nemoc a je třeba jí léčit. ....

      Když si zlomíte nohu, tak se každej ptá "co se vám stalo, Že máte zlomenou nohu?" ... když vidí někoho podnapilého, nebo tuší že je alkoholik, tak všichni zavírají oči, jakože nic.... lidi ani neví jak na to reagovat.
      • Opravdu nechápu, proč do svého příspěvku pleteš katalyzátory, a ještě s měkkým "i". Navíc, o motorech a jeho zařízeních, toho jistě moc nevíš.
        • Proč se tak rozčilujete?Jste snad alkoholik a ještě k tomu vlasníte "ropáka"?
          O motorech toho taky moc nevím a proto čerpám informace odjinud, třeba:
          http://www.autorevue.cz/nizozemsti-vedci-emise-dieselu-skodi-mozku_2
          nebo
          http://ekonom.ihned.cz/c1-52850890-diesel-skodi-vice-nez-trabant

          Takže ano, můžeme zde porovnávat škodlivost cigaret, alkoholu a taky spalin z aut. Pokud jste nekuřák, ale alkoholik a vlastník auta, tak věřím, že vás zajímá jen to první a na tom budete bazírovat. Je to klasický, pokrytecký přístup běžného Čecha.

          Pokud mám někde v textu hrubku nebo překlep, prosím pěkně za prominutí.
  • Od čeho se odvíjí tak nesmyslná cena? Škoda že někdo z provozovatelů záchytek to nepopsal.
    Jinak je samozřejmém, že model pobytu na policii je nejlepší. Přeci jen - pokud je někdo je hlučný a agresivní, či v případě bezdomovců zapáchá a je často nemocný, tak to není pro normální nemocniční oddělení žádná slast. Jak pro personál, tak pro pacienty.
  • Mám takový dojem,že v této republice hodně věcí nefunguje a tak se to ruší,aniž by někdo uvažoval jak to vyřešit jinak.Nemocniční personál není k mání a k tomu jim ještě udělat záchytku kde je budou fyzicky napadat podnapilí lidé ,tak v takovém prostředí by vydržel pracovat jen zoufalec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit