Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další ksindl jako pan Ruml se snaží rozkrýt rozvědku a uvést do nebezpečí rozvědčíky a jejich rodiny. Proti Čechu šel zas Čech, zrada chytá druhý dech. https://www.youtube.com/watch?v=mwbq7gw3868
  • Hm, kdyby se mne někdo snažil přesvědčit, že tudy rozhodně nevede cestička do Evropy pro pozůstalé bojovníky IS, neměl bych dost argumentů, kterými bych jeho názor podpořil. A kdyby tvrdil, že v těchto zemích s muslimským obyvatelstvem se rozhodně nemůže vytvořit nějaká ortodoxní agresivní buňka, či dokonce základna, pak bych opravdu, ale opravdu nevěděl, co na to říci. Inu, jsou to dnes ale parrradoxy, že?
  • ono bude docela i zajímavé až se tu budou do dálnici prohánět obohacovači se svým MTD- jako na úvodním obrázku NAŠI CHRÁNIČI A POMAHAČI je budou chránit a pomáhat jim proti nestoudným zvrhlíkům původnímu obyvatelstvu aby je náhodou nepřeválcovali ve staré octávce..... *1* *1* Naco si vlastně z daní platíme poslance,ministry,vládu,senátory,soudce,policajty,armádu-která/ří nás mají mlátit,okrádat,ponižovat......Není to nic jinýho než měla šlechta a klér dráby,panduři,hajduci i soudci atd.kteří ikdyž jen v pohádce-přiřkl hříbě hřebci !!!! Ona bude něco na tom pravda !! A v podstatě na tomto je celá z, urvená eu....povalečům dájtě dafky létají pečení holuby do huby a bez práce mají koláče !!!! A nejen dajtě dafky,i kulturní obohacovači !!!A z toho kosova sem není zas až tak daleko, stejně jako z Bulharska a jiných nových našich bratrů .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit