Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudoba v Rusku je fakt příšerná, čtete to všude, oni chudáci musí lítat žebrat do Vesmíru, zatím co amrdólové si klidně žebraj doma na Zemi!!!

YEAH !!!
    • Statisíce rusů odcházejí každýjm rkem do USA a do EU.
      Děti Putinovců žijí a studují v USA a v EU:

Takže pohádky jak je v rusku dopbře říkej novorozencům, oni ti jí možná zbaští *5*
  • Zaprděnej Simon s nudlí u toho svého prasečího rypáku.
    • Nudíš ruský teplouši kulihrahu zaprděnej ruskej dědku
      zkomolíš moje jméno Simona. Na víc nemáš
      • dědku Simone, co ti vyhovuje víc, vyber si.....ČEKÁM STÁLE NA TVOU DEFINICI DEMOKRACIE
        • Když komolíš moje jméno Simona tak s tebou vůbec debatovat nehodlám ruský grázle
  • žijeme v době post factum, kde zjevená pravda nic neznamená, je to pouze o emocích a sympatiích k dané skupině... je to jako těsně před válkou. A to si možná právě neuvědomujme.. takoví lidé, kteří to dělají , by potřebovali vypráskat kožichy...
  • A Ruští vojáci na východě Ukrajiny v neoznačených uniformách jsou teroristé.
    A teroristy má právo Ukrajina postřílet.

To neříkám já, ani pražská kavárna ani CIA:
    To říká mezinárodní právo. *5*
  • Ten hovnožrout, zaprděnej Simon je tady. *1* *1* *1*
    • Jsi tu pořád nonstop jenom ty ruský teplouši BTW zlej trolle hrdino Putine my atd.
      Podvádíš s bodováním a komolíš moje jméno Simona.
      Na víc nemáš duševní trpaslíku *5*
  • A dobře udělali. Pijavice typu Pánka třeba vykopat i z ČR.
  • Nevážená brzy postřílená rusácká redakce Tiscali.-

Buď zamezte zdejšímu nonstop zde chčijícímu ruskému BTW hajzloovi podvádět s bodováním aneb mínus plus 23 bodů v jedné stejné vteřině nebo hlasování zrušte,.

Tímto se totiož dle zákonů ČR dopouštíte krytí trestného činu podvodu.
    • Souhlas, ale tak tu na Tiscali žije, to už je tradice !!! *9*
      Vážený "sajmone", těší mě, já jsem také "sajmon" (tedy alespoň podle zdejších pitomců) ... *1*
      • stejný řídící důstojník, stejný provokatér.

Mne taky pořád nálepkujete jako nějakého btw trolla ruského teplouše putinova agenta bolševika a bůhví koho ještě. Já jsem Morfeus a vy všichni Sajmoni jste pro mne stejný program Smith.
        • Já jsem tady někoho nálepkoval ? Doporučuji být trochu pozornější při čtení mých příspěvků.
          P.S. Já (zatím) nemám řídícího důstojníka. A vy ?
          • Jo, tak voni neumějí číst. Lituji. *3*
        • Když tu ruský Blb od rána do noci teploušuje tak se mu logicky říká teplouš.
          To že komolíš moje jméno Simona jen proto že s tebou nesouhlasím jen dokazje že jsi grázl, nic jiného.
          • a ty jsi Sajmona Koblihářka prodejná coura stejná jako tví kámoši v CIA. Takovou prodejnou dementkratku nechci. JÁ CHCI OPRAVDOVOU MORÁLNÍ DEMOKRACII ale to váš prodejný prostituční paskvil nenabízí. Takže o vás nemám zájem
            • Já jsem prozápadní demokratka Simona.
              Babiš je proruský vlastizrádce z KSČ, komunistický zloděj a lhář.
              Takže zase chčiješ vedle neschpný blbe
    • víme sajmon, podvodu
      • Ano vím že podvádíš ruský homosexuále Semjone BTW.
        20 mínus bodů za vteřinu je nenápadných jak howno na lustru
        • víme sajmon, eloa
  • nákladů a využití darů. Milionové odměny pro pracovníky, předražené dopravní logistické reklamní a jiné náklady, organizované korupční prostředí zneužívající sponzoring státu i soukromých dobrotivých důvěřivců aby s velkou pompou nakonec předali pár lahví vody a balíček konzerv v hodnotě deset tisíc korun. Už dlouho si nedělám iluze o takzvaných neziskovkách jako člověk v plísni a podobné. Většina těchto institucí podporovaných západem jsou jen trojští koně tvářící se jako humanisté ale dělající jen problémy. Putin například všechny západní neziskovky z Ruska vyhnal, a dobře udělal. Kdo by si pustil do domu špiona a provokatéra? Jedině Sajmon Koblihář ovšem ten jen proto, že je jeden z těch nastrčených figurek.....
    • Možná by to chtělo zeptat se obyčejných lidí v Rusku, zda dobře Putin udělal. Jenže ti by se asi báli otevřeně o tom mluvit. A tím je řečeno skoro vše ... *3*
      • tvrdíš, že lidé jsou nezodpovědní a nesvéprávní. a za ně musí rozhodovat volení zástupci. Tudíž chytám se tvého vlastního tvrzení a rozhodovat za lidi, co je správné musí Putin.
        • Není volba jako volba - ale to neřeš ... *4*
        • Co si lid zvolí to v parlamentu má. Pokud volí dobře má se dobře.
          Pokud zvolí špatně má se špatně. To je parlamentní demokracie.

Ve tvém Rusku je totalita, opozice je ničena, vražděna, rádia zavírána atd.

Takže nediskutuj když se pleteš pojem a průjem ruský blbe
          • zvolili Putina tak ho mají. Nebreč Sajmone. U nás je opozice potlačována informačně blokována a jinak perzekuována
    • Sajmon jsái ty sám ruský teplouši. Ty jsi ho tu vtvořil a to tak že jsi zkomolil moje jméno Simona.

Babiš patří do vaší rusácké zkurwené komunistické KSČ stáje plácale.
      Krade a lže. Nic jiného vás ani váš zdechlej terorista Lenin nenaučil
      • Tvoje příspěvky do diskuze, Eloo, jsou opravdu výkvět inteligence. Něco opravdu k věci by nebylo? Jinak si budeme myslet, že je píšeš z nějaké vypolštářované cely.
        • Zato když vy pruruští blbové komolíte moje jméno Simona a podvádíte s bodováním je inteigentní že. Jste trapní pokrytci
      • Komunisticko - estébacké stáje !
        • inu jsi mezi vašimi, co....
          • Asi tak stejně, jako ty, chytrolíne. Ono to proběhlo médii, že - bureš, niesom bureš atd. Tak se koblihář raději uchytil v ČR ... *2*
      • ale jestli ti to udělá radost tak ti budu říkat Sajmona Koblihářka. Mně to nevadí......
        • Já jsem prozápadní demokratka.
          Komunistické vrahy a zloděje z ruské prdeele Babiše Zemana tu podporuješ jenom ty StBácký zmrdee *5*
          • co to slovo znamená. To by mne zajímalo Sajmono, definuj pojem Demokracie. ALE POZOR nemá to nic společného s roztaženýma nohama a že jdeš s každým i křivákem za prachy. Opravdová demokracie není prodejná prostitutka.....
  • Rusáci v pobaltských státech i na Ukrajině mají zajištěna všechna základní lidská práva.
    Kandidují ve volbách, mají své noviny a tak dále.
    Pokud se neumí smířit s tím že už nejsou utalčovatelskou panskou ruskou rasou jako v dobách SSSR nebo s jim v okolních státech nelíbí tak se musí sebrat a táhnout do Ruska.

Stinhu jediný kdo na Ukrajině na věčný čas a nikdy jinak ztratil tvář je tvůj rusák-
    Ruský vpád na východní Ukrajinu semknul občany Ukrajiny v odporu vůči rusku jako nic jiného.

Na obraně Ukrajinského města Mariupol se podílela i tamní ruská menšiny. Kopala protitankové příkopy a podobně. Tím se zhroutila Putinova lež o trpících rusech žádajích osvobození. Ti separatisté jsou ve skutečnosti jen hrstka ruských zločinců žádajících z důvodů kariérních odtržení a nová koryta a za nima stojí ruská armáda na dovolené. Ovšem těžko někdo uvěří že oják si na dovolenou může vzít i tank. Takže ruská agrese
    • Myslím, že se mýlíš, Eloo. Ukrajince nesemkl odpor proti Rusku, ale přicházející zima. Nemají čím topit, tak se musí zahřívat navzájem. To víš, doba, kdy Rusko dodávalo plyn "zadarmiko" je pryč a Ukrajinou vzývaný Západ se k tomu nemá. Sice si pořád pochvalují plyn ze Slovenska, ale to je pořád ten ruský plyn, ovšem již zaplacený zeměmi Evropské unie.
    • Jen nesmí promluvit rusky že? Chápu, je to drobnost... *5*
      • Logicky i prakticky vzato, mluvím jazykem země, kde žiju, to je naprosto obvyklé. I v ČR cikáni mluví česky a nijak se tomu nediví ...
        • Možná tihle klikánci (nebo jeden klikánek ?) "nesouhlasí" tady v ČR hovoří jazykem zulu ... Pozoruhodné ! Anebo "jenom" nesouhlasí ... *1*
      • V Rusku jsou lidé v opozici proti Kremlu zavíráni, mučeni a vražděni.
        Nežádejte demokracii a práva když máte ve své vlastní zemi komunistickou totalitu ruské bestie
        V Rusku zavírají i lidi kteří chtějí větší autonomii pro Sibiř.
        Takže vy rusáci Ukrajině nic nekažte o právech
  • Ono je pomoc a p o m o c. Amíci také "pomáhali" v Jugoslávii, Iráku, Avganistánu a jinde.
    Je veřejným tajemstvím, o kterém se nesmí mluvit. Jak to dopadlo!!!
    Problém je ovšem v tom, že tam pak "sto let tráva neroste.Ti naši vlez-prdelkové se musí amíkům zavděčit, tak také "pomáhají". Nikde se ovšem nemluví o tom,zda to domorodci vůbec chtěli a pokud ano, tak kolik jich to vlastně chtělo.Většinou se pak ukáže, že se jedná o "hrstku" ukřivděných a ukřičených nespokojenců. *16*
    • No v Avganistánu určitě ne, nikdy ! Pokud by ale šlo o Afghánistán, tak tam byli Rusáci už mnohem dříve před nimi, ještě za SSSR tam tzv. pomáhali. To je historická skutečnost, bez diskuze.
      • Vidím, že zástup ignorantů popírá i elementární (navíc nedávnou) historii. Nelíbí se jim. Proč byl bojkot OH 1980 v Moskvě ? Gůglujte - gůglujte, neználci, máte to dost zapotřebí ! *2*
      • Občane co tu hraješ za ruské divadlo?
        Do Afghanistánu vpadl v roce 1979 tvůj SSSR a rozjeebal ho na věčný čas a nikdy jinak.
        Po odchodu tam tam zůstala jen chudobná zničená země v bezvládném stavu.

Jinak když pláčeš pro chudáky Jugoslávce tak taky poplač pro chudáky Čečence - civilisty které tam rusák umučil a povraždil. Ruské masové hroby byly zdokumentovány.
        Ruské bombardování měst plných civilistů.
        • Vážená,já jsem jen nastínil pomoc amíků.Nic více,nic méně.Z toho plyne i naše pomoc,kterou reprezentuje Pánek.Ktrý si udělal z toho byznys.Ono totiž někdo musí tynaše"pomahače"
          živit.Rozhodně to nedělají z lásky k domorodcům.Možná by jste se divila a i ostatní co za tím vším je.Vyveze se tam auto pomoci a další tři auta zbraní... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit