-
důkaz?
-
podívej na ty hodiny u odpovědí ty ti napoví.já jsem na chalupě a dobře se bavím ;-)
-
jak komolit něco co má 50 nicků a věčně tu není :-) :-) :-) :-)
-
No vim že ty ty kalhotky nemáš ani na ně nemáš.to je všem tady jasné.ale jinak sny ti kazit nebudem.
-
víme sajmon, maniakální deprese
-
já jsem holka a holky mají Pussy. Takže zase střela vedle ruský teploušku.
Víme jen to že podvádíš bodama a táboříš tu nonstop chudáku.
Pa pa Nulo bez života *5* -
Opravdu smutné. na minutu jsem nakoukla a místní nonstop zde tábořící V.i.L ve vteřině vyskočí a zagáynkuje. Nemáte jiné koníčky než tiscali? nemáte nic na práci?
Něco užitečného? Pak vás mohu pouze politovat neb plýtváte drahocenný časem a marníte život. Pa pa jdu treénovat pejska.
Ale nejvíc jsem se pobavila u detektiva Leryho který činí závěry o majitelce počítače na základě IP adresy. *2* *2* Já nevím mojí IP adresu, neumím to zjistit a a ni ( drž se) jsem to nikdy nepotřebovala. A hlavně po IP adresách lidí nepátrám. ty ano šmíráku? fuj,.
Comp je dárek od majitele bazárku a jeho staré údajé neřeším. A nejsem tak hloupá abych psala z osobního notebooku. Ani na facebook. Právě kvůli podobným šmírákům.
Jinak kamarádka píše z pc které patří jejímu muži. Takže podle IP adresy ji také nezjistíš. *1* *1* *1* Amatére nehraj si na detektiva ju. Odchod 12:57 -
víme sajmon, s ptákem
-
zzzz a víš co to jsou chytré kalhotky?
Ty které se otevřou jen pro lidi s naditou peněženkou. *15* *15* -
Ale otázka stojí jinak. Proč jsi tu každý den nonstop?
Nemáš jinou zábavu nebo koníčky než tiscali? Pak jsi chudák.
Já to tu mám jen jako zábavu jednou za čas na pár minut Za víc to nestojí. Mám práci i zábavu. -
viš co je to tablet nebo chytrý telefon simonko? to je zařízení které umožní tu být nonstop .
-
Svoboda po tvém Rusku - lidi s jiným názorem než fuhrer Putin zavíráni a stříleni.
opoziční rádia rušena, opozice nevpuštěna v době voleb do televize.
To je vaše ruská totalita -
Ano je smutné že ruský homosexuál Semjon BTW zlej troll Rybann hrdina putin jura vohava
smrdí každý den nonstop na tiscali Chudáku V.I.L. BTW - Blbý Tupý Wole *1* *1*
Simoně zkoníš jméno a pak za vteřinu naklikáš plus mínus 8 bodů.
Takže se střídáním jmen se neobtěžuj nonstop zde hnijící průhledný ruský šašku *1* *1* -
svobodnou? po americku? majdan, vraždy, teror, svrhnutí vlády, občanská válka?
-
A tady už je kokotík Simon, ten nedá bez Tiscali ani ránu. To je hroznej blbec, ten musí mít život, jenom Tiscali..hi..hi a ten svůj duševní obzor..hi..hi..blbče Simonův..
-
On je celej tak ňák vprdeli!!!
CHI !!! -
ty v americkém?
-
Ty jsi zzzz alias blb v ruském zadku.
-
Hmm dobrej for
-
No, Kastról je v troubě a tak se snad Kuba postupně stane svobodnou.