-
dearputin.com
-
-
dearhitler.com
*1* *1* *1* -
*3*
-
-
Co myslíte vážení, ví pan primář, že teplouš Semjon Gayínek není na lůžku???
CHI !!! -
-
myslím že je na Tiscali *15*
-
-
kde by jinde ten prašivec byl
-
-
-
Slušným lidem pěkný večer. Rusofilním blbům rozum.
Až si zase po večeru ve kterém si dle libosti zanadáváte na USA a EU lehnete do postele tak si vzpomeňte na lidi na Kubě, v KLDR, v Číně ... ti v režimech které vy podporujete nemají ani přístup na internet ani nemohou nadávat na vládu jako vy. Za to je tam totiž vězení.
Vy v naší podlé vás strašné a zlé EU máte zajištěna všechna základní liská práva o kterých si lidé v komunistických diktaturách mohou nechat jenom zdát.
Odchod 18: 26 -
-
si lidé demokraticky zvolili Trumpa a demokraticky nadávají a teď jsou demokraticky činěny pokusy ať soudně nebo pomocí vyjímečného stavu přes vyvolání násilností výsledky voleb negovat a násilím tam vnutit Clintonovou. som z toho voľaký zmetený......tak co je demokratické? Že si zvolili Trumpa nebo že jim ho chtějí upřít a vnutit nezvolenou Clintonovou?
-
-
Nikoli, oni chtějí dokázat, že zvolena byla Hillary Clinton a nikoli Trump.
-
-
tak ona byla zvolena Hillary, tak oni dávají do čela někoho jiného než byl zvolen? Tak to je ta demokracie......a podle jejich příkladu to děláme stejně, byl zvolen Okamura a my místo něj jsme tam dali Lidovce Topáky a jiné......tak proto ať volíme jak volíme vždycky je v čele někdo jiný než vybereme....TAK TO JE TA SVOBODA A DEMOKRACIE zvol si co chceš, stejně ti vnutíme co chceme my.....už tomu rozumím!!!!!!
-
-
-
-
je to dokázáno, na kontě separatistů jsou vraždy, znásilnění loupeže, únosy a mlčení. K tomu je nutné ještě připočíst hanobení a okradení mrtvol separatisty z jimi sestřeleného malajsijského letadla. Ono hyenismus v okrádání obětí leteckého neštěstí je takovou tradiční ruskou specialitou, známe to už z havárie polského prezidentského speciálu u Smolenska.
Nicméně dotyčná zpráva zahrnuje fakta, že lidé zajatí separatisty byli týrání elektrickými šoky, řezání noži a pálení cigaretami. Těch zajatých jsou stovky a k tomuto údělu stačí jenom nesouhlasit s odtržením východu od Ukrajiny.
Například Serhij Zakharov byl mučen kvůli tomu, že kreslil karikatury představitelů tzv. Doněcké lidové republiky. Bez soudního příkazu vtrhlo do jeho domu ozbrojené komando, odvleklo ho k výslechu, po kterém měl zlomená žebra, a také mu tito teroristé ukradli část majetku. -
-
Čemu se divíme, ta zvěrstva mají ti ruští primáti v krvi a dělají to nejméně stol let. I Hitlerovci se od nich učili. Rozdíl je ovšem v tom, že Gestapo mučilo lidi, aby se dovědělo pravdu. Naproti tomu KGB mučilo lidi, aby se PŘIZNALI.
-
pan prezident ing. Miloš Zeman byl zvolen drtivou většinou občanů ČR tak mlč ty revanšistická nulo
PCHE !!! -
-
Tapetáři KulihrachuBTW, Zemana zvolilo pouze asi 54 % zblblých kecy StBáka Zavadila.
-
-
-
Víc než pana prezidenta Zemana mám radši ministra zahraničí, ten mi dá za orálek co chci!!!
-
-
Zase jen kradeš jména a nicky a podvádíš s bodováním.
Na víc nemáš ruský chudáku BTW
-
-
Nevědala jsem že je špatné na diskusi psát názory.
Řekla bych že na to diskuse jsou.
Ovšem na to musí člověk umět slušně argumentovat a snést jiný názor a pohled na věc.
Ruský teplouš Semjon BTW tohle nedokáže. On chce jen tradiční totalitní ruský KSČ monolog. Podvádí s bodováním a nadává všem kdo si dovolují mít jiný než Kremelský názor.
Alespoň je všem jasné co jse vy rusáci za howada -
-
simone simone ......nebreč ještě párkrát se vydadáš a bude tu čert
-
-
přééééésně
vivat Stalin
YEAH !!! -
Nebrečím. Z proruských ubožáků jako jsi ty mám pouze legraci.
Komolíš moje jméno Simona.
Už to svědčí jen o tvé hlouposti.
-
-
-
Vykukové z neziskovky Člověk v tísni a dalších obskurních organizací jsou už provaření, oni tvoří chapadla sorosovské chobotnice, která svými jedovatými chapadly se snaží obemknout celý svět. Štětina je tisíckrát zdiskreditovaný prospěchář a bezohledný politický hochštapler.
-
-
víme Pamelo *15* *15* *15* *15*
-
A Miloš Zeman je lhář a darebák .
Tvoje Rusko napadlo Gruzii a Ukrajinu.
To na CIA nesvedeš rusofilní plkale
-
-
S jakou vervou se pustil teplouš Semjon Gayínek do vypuštění svých duševních prdů!!!
Zřejmě dobrý prášky!!!
WOW !!! -
Kdepak Pedro. Čr nevzkvétá protože je tu stále v mnoha lidech zažraný ruský bordel komunismus.
Mám jiný názor než zdejší milovníci Putina. Proto jsem tu sprostě napadána, komolí moje jméno, podvádí s bodama a kradou nicky. To je podle vás diskuse?
Je vidět že vy rusofilové neznáte diskusi ani toleranci ani svobodu projevu
Nadávají tu na špatné politiky a litují chudáky lidi? Kurnik a kdo ty politiky zvolil? Mimozemštané? ne LID: Za blbost se holt platí. Co zvolíte to máte. -
-
ať mi vysvětlíš, jak chápeš pojem Demokracie. Je mi lhostejný tvůj názor zda nesnášíš Putina nebo třeba i Clintona, jen chci vědět jak chápeš pojem Demokracie a podle toho si o tobě udělám názor zda jsi svobodu a lidská práva milující člověk nebo prodejná osoba jdoucí do postele za prachy třeba i s Hitlerem. Tak mi to vysvětli....CO JE DEMOKRACIE????????.
-
-
Demokracii tu máš? Nadáváš tu.
V totalitním Rusku číně KLDR Kubě .. by jsi za kritiku poměrů skončil v base nebo v márnici, navíc v KLDR Kubě a Číně lidé vůbec nemají možnost kritizovat na inenetové debatě.
Demokracie je soutěž, co si lid zvolí to má. Pokud je moudrý lid volí dobře. Pokud je hloupý lid volí špatně a pa 4 roky nadává politikům. Ať nadává sám na sebe hloupý volič -
-
takže Demokracie je Sajmone když si můžeš zanadávat. Zatracení komunisti...kdyby nechali lidi nadávat, mohli tu být dodnes. I když znal jsem jednoho, ten před mýma očima nadával svému šéfovi komunistovi a považ NIC SE MU NESTALO já si vždycky myslel že demokracie je od démos kratos tedy lido vláda. a ona je to možnost nadávat....netušil jsem.....opět jsem o něco chytřejší.....
-
-
Všichni budete držet hubu a jen JÁ tady budu pindat svoje kraviny, to je MOJE demokracie!
-
-
Zase je to naopak ruský zloději jmen a nicků BTW.
Piš si co chceš ale nech psát také nás kteří nefandíme tvému rusku.
To je demokracie a debata.
pokud jiné názory nesneseš tak vypadni z debaty.
S tím hlasováním podvádíš moc okatě
-
-
-
-
mám svoje stránky, tralala, nikdo je neviděl, tralala!
-
-
ruský teplouši a zloději jmen a nicků pododníku s bodováním BTW.
Napiš spíše že jsi blbej a moje stránky které provozuji jsi nedokázal najít.
tvůj problém Osle *5*
-