Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avaři, Qvádové, Slovani, Keltové, Germáni, Východní Slované, do toho sem tam nějaký ten Polák, Žid, Maďar, hodně Slováků, Rusové, Rusíni, Cigáni, Olaští - rumunští Romové, Mongolové, Vietnamci.
    Kde jsou Čechové. Všude a nikde. Ne se všemi vyjmenovanými národy jsme splynuli. Nicméně.
    Ať chceme, nebo nechceme, okolo Řípu žije věky směsice národů a kultur. Žili jsme převážně v područí
    nějaké monarchie, byli jsme okupováni mocnostmi, rozhodovali o nás cizí mocipáni. Spojovaly nás v jeden národ dvě věci. Společný jazyk a touha po národním sebeurčení. V minulém století se to podařilo
    na dvacet let uskutečnit. První republika byla pro Čechy tím, o čem národ dlouho beznadějně snil. Šanci, kterou jsme znovu dostali po roce 89 jsme doslova a do písmene pros rali. Naši mladí se dobrovolně rozhodli VYMŘÍT a na uprázdněné území přicházejí ti, pro které to sice není vlast, ale země zaslíbená. Pro druhou generaci přistěhovalců to již vlast bude. Vlastně již je. Je to dobře, nebo špatně? Je to prostě tak.
    Nechte Vietnamce žít. Jděte se podívat do škol a ptejte se učitelů. Vietnamské děti je radost učit. Díky tomu ovládají naší - svou mateřštinu - stejně, někdy lépe, než t.z.v. české děti. A ne jenom Češtinu. *4*

    •   proč se na  naši historii díváš tak úkorně,tak čecháčkovsky? Prostě jsme byli součástí monarchie a součástí mocností a to i na nejvyšších postech.Společný jazyk nás nespojoval,ten jsme si vyrobili. A touhu po národním sebeurčení jsme si vsugerovali k vlastní výhodě když monarchie padla.Proč? protože jsme Slovani jen z jedné třetiny,z druhé Germáni a k tomu 12% Vikingů,takže se nediv,že k Slovanům ani k těm,kteří nás do toho nutí cítíme jen mdlou náklonnost-asi tak třetinovou.

      Vietnamci i kdyby byli svatí nepatří ani k nám ani sem a dobře to vědí.Jsou tiší a pracovití a to je dobře,ale trvale tu zůstat nemohou.

      Jakmile se národy Evropy postaví na vlastní nohy,věc se vyřeší,i když asi s trochou křiku.

  • raději 5 vietnamců než jednoho cikána
  • Vietnamci parazitují na naší hloupé politice a s daněmi si moc hlavu nelámají, proč taky. Stát je totiž neschopný je vybírat. Jak mohou podnikat v obchodě a dodržovat české předpisy,když neumí ani slovo česky a ty co se přestěhovali do kamenných obchodů mluví spíše německy.První věta,kterou umí česky je ,,Dejte bez papírů".Na vysvětlenou, od dodavatele chtějí zboží na prodej,ale zisk nedanit. Zaráží mě taky to, že na Živnostenském úřadu jsou u jednotlivých dveří nápisy ve vietnamštině.Proč? Žadatel o živnostenský list by mněl přeci umět česky. V lidech chybí trocha národní hrdosti a neuvědumují si to, že oni stojí mimo jiné taky za tím, že u nás zlikvidovali textilní průmysl a tím mnoho pracovních příležitostí prodáváním levného pašovaného textilního zboží s tichým přihlížením státu.O pašovaných cigaretách je to dostatečně známé a daňový únik v této oblasti je značný. Jak mohou konkurovat čeští obchodníci těm vietnamským, když krátí vědomě tržby,prodávají pašované cigarety.Zboží nejraději kupují v různých marketech,kde v akcích nakoupí za podnákupní ceny a tyto anonymní nákupy samozřejmě do účetnictví nedají.
  • Za dvě až tři generace už budou sedět ve státní správě a v obou komorách parlamentu. Vnuci a pra-
    vnuci našich pitomců,co je sem pustili a vůbec je nezajímalo kdo je kdo a jakou má minulost ,jim bu-
    dou dělat tak akorát pucfleky.
    • Pokud budou pracovitý a pečlivý i v parlamentě stejně tak jako v běžném životě,tak budu
      klidně za pár let volit raději Vietnamce než ty naše vyžírky.
  • Jsou pracovití, tak proč by jim nemělo být dobře? Narozdíl od mnoha Čechů se práce nebojí. A tím, že k nám přicházejí cizinci, možná konečně dojde k tomu, že Češi budou tolerantnější a nebudou psát výše uvedené kryplopříspěvky.
    • mexický narkomafiáni jsou taky pracovití. některý příspěvky jsou jsou "kryplovatý", jiný zase blbý. pěkně natřenej šmejd je furt jen šmejd ale hlupák si ho koupí.
  • Němci je vylili,neboť nejsou blbí ani tak zlotřilí jako naše vláda.Černý trh,pěstírny marjánky a další nemají Němci rádi.
  • I to,že po údajné revoluci se sem začali tahat cizinci,byla další troubovitost mocných,která pomáhá zbídačit tuto zemi.Když sem komunisté pustili Větnamce,tak se musel každý vrátit zpět.Pokud Větnamka otěhotněla,tak jí ihned poslali domů.Větnamcům je u nás dobře,ale českým ,přibývajícím bezdomovcům,je den ode dne hůře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit