Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel jsem se nikde nedočetl, kolik dnes uvolnila vláda ze státního rozpočtu na nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu. Z kapsy každého z nás.

    Nebo to jako ten, o jehož peníze v důsledku jde, nesmím vědět? 

    Co příspěvek ze státního na TOI TOI toalety pro Ukrajinu? 

  • goyim

    Zatímco sami nemáme antibiotika, což nebylo ani za komoušů.😂Fialový kabinet začíná smrdět Ukromafií. Ropušanova ženská je příbuzná Timošenka, tam bych začal...

    • se divíš když Fialovi rodinný příslušníci mají na Ukrajině miliardová aktivita

    • Né že bych byla zvědavá, ale máte ke svému tvrzení ( o příbuznosti s Timosenkem) nějaký důkaz...?

      • No tak to je hezké že se ptáte na důkazy stačí jen se zajímat a né koukat na  ČT a jiná zprofanovaná média

        • 😃😃😃...

          Ty se zajímej o gramatiku...🤭


  • "Vláda schválila další příspěvek Česka do iniciativy na nákup munice z
    mimounijních zemí na podporu Ukrajiny napadené Ruskem. Jeho výši premiér
    Petr Fiala (ODS) neuvedl."

    A takto si z nás dělají ve Strakovce srandu.A to jako proč my? Abychom se vytáhli před Bruselem? Takto a drze nám za bílého dne přikrádají ze společných peněz. Těch které jsou určeny na rozvoj země.Na školy, nemocnice, důchody, silnice! Vypráskat cirkusovým bičem takové oprsknuté loupežníky.Samozřejmě že jim to v budoucnu soud spočítá.Krásně a pečlivě spočítá.Ale do té doby budou drancovat republiku.

  • "Zelenskyj žádá předsedu americké Sněmovny reprezentantů o hlasování pro vojenskou pomoc Ukrajině"

    Odmítá se uvěřit! Taková vlezlost se hned tak nevidí. Domáhání se penízků jen tak.Pro nic za nic. Když ani v USA není zájem.Není zájem financovat předem prohrané válčení.Není zájem sypat svoje americké peníze do něčeho, co je už každému ukradené. Kdo trvale odmítá vyjednávání.Kdo by chtěl být pořád za mučedníka.A trvale se nechat vydržovat Evropou a světem.Ale trvalo to, že jim to všem došlo.

  • Na české Klokánky by peníze nebyly ?

    • Diwa

      Neblázněte, to by Ukrajina neměla nic.......

  • Takže dary za 139 milionů kč.Krásné.Šlechetné! Ale pak nechte neformálně prohovořit ty, kteří nyní bivakují u nás.Hned má "pomoc" jiný rozměr. Logicky.Jako v nejzkorumpovanější zemi světa. Chceš? Dostaneš! Ale musíš vsunout do Kapsičky nějaké všimné. Vezmou si i "neziskovky". Jako opravdoví příjemce darů. A pak stojíš u nás ve směnárně a čekáš za zavřenými dveřmi na konec privátní transakce. Svazky eurobankovek putují z tašek za přepášku. Ještě větší svazky čs. měny zpět. Ještě že dveře nedovírají.Zní jadrná ukrajinština. A zas milí zdravotníci pošlete.Zas a ještě víc!

  • josef.chmela

    Ti naši pětidemoliční pokrytci darovanou částku utajili. Všude ve světě se běžně uvádí kolik státních peněz (peněz daňových poplatníků) komu darovali. Jen u nás to pětišmejdi utajují aby nenaštvali lidi ještě víc. Ale mají to marný. Těm vládním šmejdům už přestávají věřit i jejich voliči. A to je dobře.

  • Já bych ukrajině daroval celou 5 demolici a zadarmo! Sláva česku...

  • josef.chmela

    To jsou ty peníze, které firmy nevyplatily svým zaměstnancům.

  • V tom slově "darují" bude háček. Kapitalisté sami od sebe nikomu nic zadarmo nedarují a když už, tak vždycky očekávají kompenzace z jiné strany, většinou státu. A víte co to je post Bellum? To je rodinná neziskovka údajného disidenta Daniela Kroupy, v reálu agenta StB s krycím jménem "Redaktor", která je zaměřená na přepisování naší historie. Tenhle obskurní židovský klan Kroupů už 35 let si skvěle a bezpracně vegetuje na účet českého daňového poplatníka aniž by vytvořil pro českou zem a jeho občany něco užitečného. Tihle šmejdi nás vysávají a ještě nám Čechům škodí a pomlouvají nás. Kdejaký "disidentský" šmejd má svou neziskovku, neboť to je velmi dobrý a hlavně bezpracný byznys, protože je založen na sosání prachů daňového poplatníka, viz. třeba Ruml, Šabatová.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit