Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl vedoucí silou lenivého proletariátu uloupen skutečným pracujícím majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. Lůze a lumpenproletariátu rozprodali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného disidenta Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku tahá pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“). Po listopadu se jediná konsolidovaná strana KSČ leninsky strategicky rozdělila na tři bojové koordinované proudy: 1) užiteční idioti zůstali v KSČM, 2) mazanější hajzlové „obnovili“ zničenou ČSSD, 3) nejprolhanější cynikové založili ODS a pomalu zakládají krajně nacionalistickou partaj. Takto je zmatený a bezradný volič fackován ze tří stran a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep. Pravda a láska sice nezvítězily, ale „nepolitická politika“ má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci. Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli. Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětná vazebnost volebního systému na voliče: Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    • Locutio de lautus & Sniper patiens est examinata ducens periti in psychiatry et concluditur quaestio est in terminus primis debilitas cum IQ de LXI - LXVI In prope futurum esse periculosum ad eorum circumstant et SEGREGO in conveniens Praecaventur psychiatry department. Dr V.K. PhDR W. H. Ph.D. Medicinae Inventiones


      Podle publikovaných příspěvků Autora Lautus a Sniper byl vyšetřen u předních odborníků v oblasti psychiatrie a dospěl k závěru, že problém je jeho velmi nízké IQ 61 – 66. V blízké budoucnosti bude nebezpečný pro své okolí a jej nutno preventivně izolovat na psychiatrii. Dr. V.K. PhDr W. H. Ph.D. lékařské poznatky
    • ... třeba Island se tím neřídí, telátko
    • ... a ty jsi nepovedenou odnoží neandertálského muže
      • Na tohoto diskutéra se vykašli. Je známý z Parlamentních listů a asi i jinde, kde není třeba registrace. Má tam nick "sniper" a nyní si jej rozšířil na "sniper cleaner" ( odstřelovač čistič ). Je hloupý, kam až jen může hloupost dosáhnout a strašně se vzteká, a potom anonymně píše vůlgární nadávky. Ale jinak tyhle články nahrává asi z CD čka, nebo flashdisku, protože texty jsou vždy stejné , jen s malými odchylkami. Až mi začne nadávat tak to vždy začíná: Odkdy umí uvohzdřená hov.a číst a psát ... atd. Nestojí za pozornost, takže zůstaňte v klidu...To slovo vůlgární není překlep, asi pochopíš, proč....
        • Jasně, snipera se slepými náboji jsem zaregistroval také. V Denveru by byl jako doma. Pochopil jsem vše.
  • Až se konečně zbavíme posledního parazita, bude mnohem líp nám všem. Jenže stále je někde zakopanej pes a žába na prameni.
    • Je mi líto, ale asi se to nepodaří..teda jako zbavit se posledního parazita, protože, byť jsem založením optimista, lidi jsou SVINĚ, když jde o prachy. Snad jedině ... počkejte, no ano, Křemílek a Vochomůrka, no to zase nejsou lidi, že ano.
  • Chaloupka tam má velkou chybu !!! Chválí nesmyslně Věci Veřejné. Po celé 2 roky žádné "frmoly" nedělali, ale poslušně se staženými ocasy mezi nohama jednomyslně odhlasovávali všechna svinstva koaličních partnerů, včetně všech jejich úplatkářských afér, které veřejně obhajovali. Teprve, když dostali kopanec po schválení všeho, co "dvojka "potřebovala, tak ze sebe začínají dělat "protikorupční hrdiny" , přičemž sám Bárta uplácel prakticky veřejně a lhal, jako když tiskne. Nakonec to dohodli tak, aby Peake udělala skupinu pro udržení vlády a zbytek se mohl vykecávat a snažit se zachraňovat ztracenou image. Ať táhnou, prolhanci a podvodníci Věci Veřejné !!! To, že se "něco děje", je řízeno kmotry, napojenýmí na Nečase, aby to vypadalo, že nejsou korupčníci. Ale na to jim už neskočí ani králíci z klobouku !!! Kalousek se nebojí "veverek", ale Nečase a naopak. A to je také drží v koalici...Pročpak asi veverky dávno tuhle vládu neshodili ??? Kdyby to udělali, tak dneska mají 60 % preferencí !!! Tak ať teď nekecaj, blábolíci !!!
    • Toto je ta pravá demokratická strana,vítr se obrací tak se musí točit kormidlem a je jedno jestli do leva,nebo do prava,hlavně po proudu.To je hnus velebnosti.Ta banda neví na jakou stranu by se měla přidat,aby tam mohli loupit do nekonečna,kecají blbosti,zatím se nic nevyšetřilo a ani nevyšetří.Kauzy Parchantové,trpaslíka študenta Blbeše,dálničního technika Blbeše,soudruha kapitána Kraďouska,komouše Topola,komunistické dozorčí rady Džesu,olympijkého borce tlouštíka Vondry,skálovýho šplhouna Beéma atd.,co to plácají Věčně Vyhulení,kdo znich poznal,že je vyšetřován.Komunistický svazácký redaktor DŽIN,který je napojený na svazáka PÉŤU,jen oblbuje lidi,aby se neřekla pravda,že je to darmožrout.
  • Raný kapitalismus není procházkou růžovým sadem a ze soudruhů se kapitalisti nějak stát musí a jaký to byly krásný žvásty v roce 1989, jen si vzpomeňte na pravdomluvného Václava Havla: „budou vás strašit nezaměstnaností - nevěřte jim, budou vás strašit zdražováním - nevěřte jim, budou vás strašit placením za léčení - nevěřte jim…“ a realita: nejlíp to řekl modrý soudruh-lampasák Topolánek, kdybychom řekli co doopravdy chystáme, tak by nás nikdy nezvolili… a jen tak na okraj, kdyby svobodné volby mohly cokoliv změnit, už dávno by je zakázali!
  • Existuje řešení, jak z tohoto marasmu !
    http://www.youtube.com/embed/xXekFsv-NuY
  • Co čekat od systému kde se 23 let učí že jen bohatí a úspěšní jsou in. Máme tu společnost která se honí za zlatým teletem. Krádeže korupce a podvody jen kvetou.
    A slušný člověk který se toho neúčastní je pokládan za blba nebo naivku s ideály. Zákony džungle a peněz v praxi.
  • Co říci. Totální morální dno a soumrak polistopadové komedie která zneužila lidskou naivitu.
    Co zbylo z těch krásných řečiček o svobodě, pravdě a lásce ? zničená země kde se krade všude tam kam se člověk podívá. Množství lidí v sociálně bezvýchodném postavení a hrošovky které si stačily nakrást na 3 generace dopředu.
    Místo prolhané sametové je nyní třeba železné revoluce jinak skončíme jako bankrotářská země všem pro smích na smetišti dějin.
    • Když revoluce,tak revoluce,se vším všudy,zlanaříme křivohubou zpěvačku Vlastičku ona je tak chytrá,že jí to ani nedojde a jdem do toho,za zpěvu lidvých komunistických hitů,PŘES SPÁLENIŠTĚ,nebo S ČERVENOU ARMÁDOU DOJDEME DO PRAHY a na konec komoušům Klausovi,Nečasovi,Dlouhýmu a všem modrým ptákům kravice zapěje DNY VLÁDA JE SVRŽENA.Je načase po drce vytřískat Nečase.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit